Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

“ΑΠΑΤΗ της Χρυσής Αυγής” χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της Ποταμιάς τις “επιμαχες φωτογραφίες” !


“ΑΠΑΤΗ της Χρυσής Αυγής” χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της Ποταμιάς τις “επιμαχες φωτογραφίες” !
Μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο με τις παρακάτω φωτογραφίες που διακινήθηκαν μέσο facebook, η ιστοσελίδα μας δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ποταμιάς, οι οποίοι δηλώνουν, ότι θα προβούν ακόμη και σε μηνύσεις κατά της “Χρυσής Αυγής”, που την θεωρούν υπεύθυνη για την διακίνηση των “επίμαχων φωτογραφιών”. Στις “επίμαχες φωτογραφίες” φαίνεται να απεικονίζονται τα ίδια πρόσωπα, στην μία φωτογραφία να διαδηλώνουν κατά της ενέργειας για διανομή τροφίμων από την ¨Χρυσή Αυγή” και στην  άλλη να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τρόφιμα.

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας διερωτηθήκαμε… αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπουμε ή μήπως οι κάτοικοι «βλέπουν από περιέργεια!  Ποιός ξέρει!» Τελικά αυτοί που ξέρουν τα πραγματικά γεγονότα είναι οι κάτοικοι.
Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και μιλώντας μαζί τους, διαπίστωσε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που απεικονίζονται μέσα σε κύκλο, όχι μόνο δεν περιμένουν για να πάρουν τρόφιμα από την “Χρυσή Αυγή” αλλά αντίθετα, όπως αναφέρεται και στην συγκεκριμένη ανάρτησή μας «βλέπουν από περιέργεια», για να διαπιστώσουν ποιοί θα πάρουν τρόφιμα!
Οι ίδιοι οι κάτοικοι, δηλώνουν ότι κινήθηκαν προς το φορτηγό της “Χρυσής Αυγής” για να “γιουχάρουν”, να γελοιοποιήσουν την όλη προσπάθεια  και τους 2-3 συμπολίτες τους που πήραν τρόφιμα, οι οποίοι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είναι οπαδοί της “Χρυσής Αυγής”
Επίσης σύμφωνα με δηλώσεις επώνυμων ανθρώπων της περιοχής, η “Χρυσή Αυγή” μοίραζε τρόφιμα μόνο σε Έλληνες και ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που απεικονίζονται στις φωτογραφίες μέσα σε κύκλο, ήταν πρωτοστάτες και οργανωτές της αντίδρασης των κατοίκων της Ποταμιάς.
Εμείς οφείλουμε να επανορθώσουμε… για τυχόν λανθασμένα συμπεράσματα που βγάλαμε απο τις “επίμαχες φωτογραφίες” και να σας παραθέσουμε αυτούσιο σχόλιο που μας στάλθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, από κάτοικο της Θάσου:
“Είδα την ανάρτησή σας με θέμα τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην Ποταμιά. Συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις σας και θέλω να σας ενημερώσω δια το αληθές του γεγονότος. Οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται φυσικά και δεν στήθηκαν στην ουρά για τρόφιμα, ούτε είναι τόσο πεινασμένοι ώστε να πάρουν την ευκαιρία και να το παίξουν σε διπλό ταμπλό (πράγματι όμως πολλά έχουν δει τα μάτια μας). Μάλιστα, οι φωτογραφιζόμενοι θα προβούν σε μηνύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις εν λόγω φωτογραφίες. Επιπλέον, οι διαμαρτυρόμενοι ήταν κοντά στο φορτηγό από περιέργεια όπως λέτε (μην ξεχνάτε ότι εδώ είναι μικρό χωριό και η περιέργεια βασιλεύει) αλλά για ποιο θέμα; Για να δουν ποιοι παίρνουν τρόφιμα και σας πληροφορώ ότι ούτε ένας που είχε πραγματική ανάγκη δεν πήρε τρόφιμα. Πήραν τρόφιμα οι ψηφοφόροι του κόμματος. Τελικά είναι πολύ εύκολο να στηθούν διανομές τροφίμων κι ευτυχώς που ο κόσμος ξύπνησε κι αντιδρά!
Καλή συνέχεια,”
Με εκτίμηση,
Σταυρούλα Μπαξεβανάκη,
Οικονομολόγος Λογιστής
Θάσος Θάσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...