Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕ NOVARTIS


– Στην άκρη οι απειλές του Τούρκου ΥΠΕΞ για τα Ίμια – Στην άκρη οι διεκδικήσεις της Αλβανίας για τις περιουσίες των Τσάμηδων – Στην άκρη η πτωχοποίηση των Ελλήνων με φόρους και κατασχέσεις – Παύλος Πολάκης: “Τους πιέσαμε και κελάϊδησαν”

Μεγάλο θαύμα στην Ελλάδα “Τρεις ημέρες”.

Τι τρεις ημέρες, ούτε μία.

Την επομένη ακριβώς του μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου στην Αθήνα για το όνομα της Μακεδονίας, και ενώ είχαμε τη έντονη αμφισβήτηση της Κυβερνήσεως για τον αριθμό των συμμετεχόντων πολιτών, (το ένα εκατομμύριο έγινε 140.000 σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Αστυνομίας), θαρρείς και αυτό ήταν το ζητούμενο και όχι η φωνή των Ελλήνων Πατριωτών που είπαν ΟΧΙ το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ήρθε το Σκάνδαλο της NOVARTIS.

Η φωνή του κυρίαρχου Λαού χλευάσθηκε, λοιδορήθηκε και απαξιώθηκε.

Η κυβέρνηση δεν άρπαξε την ευκαιρία και όπως λέγει και το Ιερό Ευαγγέλιο “ο δε παράνομος Ιούδας, ουκ ηβουλήθη συνιέναι”.

Έτσι λοιπόν, ξεχάσθηκαν στον κουρνιαχτό των δήθεν αποκαλύψεων, μαζί με το Σκοπιανό, και τα άλλα θέματα που καίνε τους Έλληνες.

– Στην άκρη μπήκαν οι απειλές του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Τσαβούσογλου για τα Ίμια.

– Στην άκρη μπήκαν οι διεκδικήσεις της Αλβανίας για τις… περιουσίες των Τσάμηδων.

Στην άκρη μπήκε η πτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, με την συνεχιζόμενη λεηλασία της περιουσίας του από φόρους και κατασχέσεις.

Όλα κουκουλώθηκαν από τους “κουκουλοφόρους” προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης του Σκανδάλου της NOVARTIS, που δεν κατέθεσαν πληροφορία γνώσεως, αλλά ειδήσεως.

“Άκουσα, μου είπαν, διάβασα, κ.λπ.”.

Και άντε εσύ σήμερα να αποδείξεις ότι δεν είσαι …ελέφας!!!

Έτσι λοιπόν, ενώ η Κυβέρνηση ήταν πανικόβλητη μετά το μεγαλειώδες Πατριωτικό Συλλαλητήριο των Αθηνών και προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, την επόμενη ακριβώς ημέρα, όπως είπαμε, είδε την διέξοδο από το αδιέξοδο.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο.

Δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχουν ρεμούλες και λεηλασίες του ιδρώτα των Ελλήνων, από τρωκτικά που παρασιτούν στον Δημόσιο Τομέα.

Όμως πρέπει να προσεχθούν και τα παρακάτω:

Ξεκάθαρα ο Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, δήλωσε προχθές.

“Οι προστατευόμενοι μάρτυρες, βρέθηκαν με περιουσιακά στοιχεία, που σε γενόμενο έλεγχο για ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, πιέστηκαν και κελάϊδησαν”.

Δηλαδή, για να γλιτώσουν την φυλακή, έδωσαν ονόματα εκείνων των Πολιτικών, που πολύ ενοχλούν την Κυβέρνηση και που έχουν στοχοποιηθεί για να εξωπεταχθούν, όπως ο Δ/τής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Στουρνάρας, ο Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Αβραμόπουλος, ο φωνακλάς Άδωνις, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς.

Είναι γνωστό το Νομικό Αξίωμα ότι “ΕΝΟΧΟΣ, ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ”.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες έπαιξαν πολύ καλά το παιχνίδι τους.

Μένει τώρα η Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει την κόπρο του Αυγείου.

Το Σκάνδαλο υπάρχει. Οι μίζες υπάρχουν.

Ας αναζητηθούν όμως και χαμηλόβαθμα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.

Γιατί πολύ καλά γνωρίζουμε, πως αν θέλεις ένα ρουσφέτι στον Στρατό, δεν το πετυχαίνεις με τον Στρατηγό, αλλά πιο εύκολα με τον Λοχία.

Σ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...