Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η Global Elite μεταφέρθηκε στο GITMO από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ - Πλήρεις επιπτώσεις αποκάλυψης

Το διαδίκτυο έχει μπερδέψει με φήμες ότι υψηλά μέλη VIP του Deep State (γνωστού και ως Cabal / Illuminati / Global Elite) κρατούνται για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά και λαμβάνονται από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις σε στρατιωτικές φυλακές στο Guantanamo Bay Naval Base (Gitmo) ως αποτέλεσμα χιλιάδων σφραγισμένων κατηγοριών. Πολλές πηγές αναφέρουν μερικά από τα βασικά στοιχεία VIP που έχουν ληφθεί εκεί.

Ενώ αυτά εξακολουθούν να είναι μόνο φήμες, τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν την αξιοπιστία τους. Εάν είναι ακριβείς, αυτές οι μυστικές έρευνες, συλλήψεις και εξαγνώσεις στο Γκίτμο όπου αντιμετωπίζουν εκτεταμένη κράτηση και στρατιωτική δικαιοσύνη έχουν τεράστιες πολιτικές συνέπειες και καθιστούν δυνατή την απελευθέρωση κατασταλμένων πληροφοριών που προηγουμένως παραχώρησε το Deep State.

Μια πηγή τέτοιων φημών προέρχεται από τον David Todeschini, πρώην παλαίμαχο του USAF, ο οποίος έγραψε μια έκθεση για συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Περιγράφει αυτό που έμαθε από μια αξιόπιστη πηγή του FBI σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στο Γκουαντάναμο σε ένα βίντεο Youtube της 24ης Δεκεμβρίου 2017, το οποίο συνοψίζει ως εξής:

Οι υψηλού επιπέδου εμπιστευτικές πηγές λένε σε αυτόν τον δημοσιογράφο ότι η στρατιωτική φυλακή των ΗΠΑ στο Κόλπο του Γκουαντάναμο έχει ειδοποιηθεί για να περιμένει σύντομα κρατούμενους υψηλού προφίλ - ενδεχομένως ως αποτέλεσμα πάνω από 10.000 κατηγορημένων FEDERAL. 1.000 ναυτικοί συνοδεύονται από τον στρατηγό Mattis στο Γκίτμο για να παρέχουν ασφάλεια για «ειδικούς κρατούμενους» ...

Μια άλλη πηγή για μυστικές εξαγνώσεις στο GITMO μέσω σφραγισμένων κατηγοριών είναι ο δημοσιογράφος παλαίμαχος Δρ Jerome Corsi ο οποίος έστειλε tweeted :

Μια τρίτη πηγή είναι ο φερόμενος καταγγέλλων QAnon ο οποίος έχει αναφερθεί ως συγγραφέας μιας δημοσίευσης της 27ης Δεκεμβρίου , η οποία αναφέρεται σε πρόσφατες αφίξεις VIP στο Gitmo:



Αυτό που αξίζει να τονιστεί στην υποτιθέμενη θέση QAnon είναι ότι οι νέοι κάτοικοι άρχισαν να φτάνουν στο Gitmo στις 26 Δεκεμβρίου 2017 και αναμένονταν περισσότερα. Αυτό συνέβη όταν ο Πρόεδρος Trump είχε εκδώσει την εκτελεστική του διαταγή στις 21 Δεκεμβρίου, δηλώνοντας μια «εθνική έκτακτη ανάγκη» σε απάντηση στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διαφθορά σε όλο τον κόσμο.


Τέλος, έχουμε τον πρώην ανταποκριτή του περιοδικού Forbes, τον Benjamin Fulford, ο οποίος έγραψε την 1η Ιανουαρίου 2018:

Σε μια ιστορική στιγμή της ποιητικής δικαιοσύνης, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους δράστες του αμερικανικού βασικού δράματος του ψεύτικου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» έχουν πλέον παραδοθεί στο στρατόπεδο των ναυτικών των ΗΠΑ στο Κόλπο του Γκουαντάναμο, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. "Τα περιουσιακά στοιχεία του Ρότσιλντ Γιώργος Σόρος, ο Πίτερ Μούνκ, ο Πίτερ Σάδερλαντ, οι Μπους, ο Πότεστας και πολλοί άλλοι μπορεί να έχουν μεταφερθεί στο Γκίτμο για στρατιωτικά δικαστήρια, καθώς το Υπουργείο Άμυνας δαπανά $ 500 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει τη φυλακή και να στείλει περισσότερη στρατιωτική αστυνομία Marines ", λένε οι πηγές.


Αυτό που μπορεί να αποσταθεροποιηθεί από αυτές τις ανεξάρτητες πηγές είναι ότι τα μέλη του Deep State υψηλού επιπέδου, πολλά από τα οποία αποτελούν μέρος ενός παγκοσμίου δικτύου Pedophile Satan, κρατούνται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και μεταφέρονται στο Gitmo όπου πρόκειται να διεξαχθούν απεριόριστα, εφαρμόζεται στις περιπτώσεις τους. Κατά τη διαδικασία αυτή, οι εγκαταστάσεις κράτησης του Gitmo αναβαθμίζονται σημαντικά με επέκταση και περισσότερους φρουρούς για να φιλοξενήσουν μια έγχυση VIP φυλακισμένων.

Μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν για να διερευνήσουν και να κρατήσουν τα στοιχεία Deep State υπό την αιγίδα των σφραγισμένων κατηγοριών, ήταν ο καταγυγέας του μυστικού διαστήματος Corey Goode. Αναφέρθηκε σε τέτοιες στρατιωτικές έρευνες στις 9 Αυγούστου 2017, αφού ενημερώθηκε από μια πηγή που περιγράφει ως συνταξιούχος FBI και στρατιωτική σταδιοδρομία:

Εδώ ήταν ομάδες ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ που διεξήγαγαν «εγχώρια επιτήρηση και έρευνες μιας σατανικής ομάδας που είχε διεισδύσει σε όλες τις πτυχές των κυβερνητικών υπηρεσιών και του στρατού. Οι ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων έχουν τεθεί σε λειτουργία από τα μέσα του εκλογικού κύκλου .... Πληροφορήθηκα ότι μια μυστική έκθεση σχετικά με το πόσο διαδεδομένες είναι αυτές οι διεισδύσεις είναι πιο συγκλονιστική από ό, τι αναμενόταν. Παραδόξως, αυτή η έκθεση έλαβε επίσης σημειώσεις από διάφορες μυστικές μεγάλες επιτροπές που είναι ενεργές αυτή τη στιγμή στο DC

Η έκθεση αναφέρει ότι η συνωμοσία περιλαμβάνει την πλειοψηφία των ισχυρών ανθρώπων στις δομές εξουσίας των Ηνωμένων Εθνών, της ΕΕ, των ΗΠΑ, του κράτους και της τοπικής (πόλης). Αυτές οι κυβερνητικές οργανώσεις είναι εντελώς συνένοχοι σε αυτό που συμβαίνει. Μέχρι τα τοπικά ταχυδρομεία και τα αστυνομικά γραφεία.


Πιο πρόσφατα, Goode λέει ότι οι πηγές του τον έχουν πει ότι Gitmo αναβαθμίζεται για να φιλοξενήσει VIP κρατουμένους, και περιλαμβάνει την πρόσβαση αναπηρικού αμαξιδίου για ορισμένα από αυτά, που κρατούνται από τις Ειδικές Δυνάμεις εργάζονται σε όλο τον κόσμο Εξήγησε σε μια ανακοίνωση 5 του Νοέμβρη με την καλύτερη πωλητής συγγραφέας David Wilcock:

Τα μυστικά Grand Juries ήταν σχεδόν απόλυτα ολοκληρωμένα με τις έρευνές τους όταν άλλαξαν τα πάντα. Είχαν σφραγισμένα κατηγορητήρια που προετοίμαζαν όταν έλαβαν μια κρυφή μάζα νέων πληροφοριών που τους έδινε ένα ευρύτερο δίχτυ.

Η έρευνά τους έκτοτε επεκτάθηκε δραματικά. Τόσο πολλά για τα σχέδια ενός πραξικοπήματος είναι γνωστά από τον Cabal, ότι δεν ξέρω πόσο περισσότερο η Συμμαχία μπορεί να περιμένει να ενεργήσει και να εμποδίσει τον Cabal να ξεφύγει από τη χώρα.

Κάποια από τα πραγματικά κακά έχουν ήδη φύγει. Οι ομάδες μας για τις Ειδικές Δυνάμεις σχεδιάζουν να πηγαίνουν σε ορισμένες από αυτές τις χώρες που κρύβουν αυτά τα μέλη Cabal και τα παίρνουν με βία.


Ισχύουν τέτοιες αξιώσεις; Στην εξέταση των δημόσιων αρχείων είναι γνωστό ότι ο James Mattis, Υπουργός Άμυνας, επισκέφθηκε το Gitmo στις 21 Δεκεμβρίου και έγινε ο πρώτος Υπουργός Άμυνας για να το πράξει από το 2002. Ήταν την ίδια μέρα που ο Trump εξέδωσε την «Εκτελεστική εντολή Μπλοκάρισμα του Ακινήτου των ατόμων που εμπλέκονται σε σοβαρή κατάχρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά ", όπου δήλωσε :

Ως εκ τούτου, κρίνω ότι η σοβαρή κατάχρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η διαφθορά σε όλο τον κόσμο αποτελούν μια ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών και δηλώνω εθνική έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.


Ο χρονοδιάγραμμα υποδηλώνει ότι αυτό ήταν κάτι περισσότερο από σύμπτωση και έθεσε πιθανή σχέση μεταξύ της επίσκεψης του Mattis και της εκτελεστικής διαταγής. Ένας τέτοιος σύνδεσμος ενισχύεται από μια προηγούμενη επίσκεψη στο Gitmo τον Ιούλιο του 2017 από τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions ο οποίος κάλεσε τον Gitmo :

ένα "απολύτως αποδεκτό" μέρος για την κράτηση νέων υπόπτων της τρομοκρατίας, σε αντίθεση με την κράτηση τους στις ΗΠΑ και τη δική τους υπηρεσία δικαιοσύνης να τους δοκιμάσουν σε πολιτικά δικαστήρια.



Είναι αρκετά εφικτό ότι το Gitmo θα χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει κρατούμενους σύμφωνα με την εκτελεστική εντολή του Trump. Θα μπορούσαν να εξομοιωθούν με τρομοκράτες στο πλαίσιο της «εθνικής έκτακτης ανάγκης» της Εκτελεστικής Διάταξης, η οποία ανέθεσε την εξουσιοδότηση σε οποιαδήποτε αμερικανική υπηρεσία ικανή να επιβάλει την πρωταρχική λειτουργία του Τάγματος να περικόψει τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων και ομάδων:

Sec. 8. ... Ο Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών μπορεί, σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, να αναθέσει εκ νέου οποιαδήποτε από αυτές τις αρμοδιότητες σε άλλα αξιωματικά και υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι οι οργανισμοί λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα εντός της εξουσίας τους για την εφαρμογή αυτής της εντολής.

Κατά συνέπεια, η εκτελεστική διαταγή του Trump παρείχε μια σταθερή νομική βάση για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις να κρατούν φυσικά στοχευμένα άτομα στην ηπειρωτική Αμερική και οπουδήποτε στον πλανήτη και να τους μεταφέρουν στο Γκίτμο όταν ήταν απαραίτητο.

Ο στρατιωτικός νόμος αντί του αμερικανικού εγχώριου δικαίου θα εφαρμόζει εκείνους που κρατούνται από Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που ενεργούν υπό την εξουσία των Σφραγισμένων Εγκλημάτων και της 21ης ​​Δεκεμβρίου εκτελεστικής διαταγής. Αυτό θα ήταν ισχυρή μόχλευση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσει ομολογίες και τη συνεργασία από χαμηλότερου επιπέδου Deep State εργάτες εναντίον των ανωτέρων τους που μεταφέρονται στο Gitmo.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Todeschini ισχυρίζεται ότι 1000 ναυτικοί συνοδεύονται από το Trump και θα παραμείνουν για να παρέχουν ειδική ασφάλεια στους φυλακισμένους VIP. Ομοίως, ο Φούλφορντ αναφέρεται σε στρατιωτική αστυνομία Ναυτικών και Εθνικής Φρουράς που μεταφέρεται στο Γκίτμο.

Όσον αφορά το προσωπικό της USMC που μεταφέρεται στο Gitmo, μια ιστορία ειδήσεων του Miami Herald αναφέρεται σε μια προτεινόμενη αναβάθμιση στο Gitmo που περιλαμβάνει στρατώνες για 848 στρατεύματα φυλακών για να είναι έτοιμοι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι πολύ κοντά στους υποτιθέμενους 1000 πεζοναύτες που έχουν δηλώσει οι Todeschini (και Fulford) ότι έχουν σταλεί εκεί για να φυλάξουν τους φυλακισμένους VIP.


Υπάρχει επίσης επιβεβαίωση για την αξίωση σχετικά με την στρατιωτική αστυνομία της Εθνικής Φρουράς που μεταφέρθηκε στο Γκίτμο. Στις 29 Δεκεμβρίου 2017, αναφέρθηκε ότι η Εθνική Φρουρά της Αριζόνα εκτόξευσε πάνω από τέσσερις δωδεκάδες στρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις στο Γκίτμο για περίοδο εννέα μηνών.


Σύμφωνα με μια δήλωση του Υπουργείου Άμυνας που δημοσιεύθηκε στις 24 Μαΐου του 2016 από τον Αμερικανικό Κογκρέσο , ο ανώτατος πληθυσμός φυλακισμένων στο Γκίτμο ήταν 684 κρατούμενοι τον Ιούνιο του 2003 και αυτό μειώθηκε σε περίπου 80 μέχρι το 2016. Πιο πρόσφατες εκτιμήσεις του πληθυσμού των φυλακών του Γκίτμο είναι περίπου 40 Ισλαμιστές τρομοκράτες

Η ιστορία του Miami Herald από τις 21 Αυγούστου 2017 αποκάλυψε ότι η διοίκηση Trump σχεδίαζε να δαπανήσει έως και 500 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Gitmo. Αυτό περιελάμβανε πρόταση Ναυτικού για την κατασκευή ενός νοσοκομείου πέντε κλινών με συνολικό κόστος 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το γεγονός ότι ένα νοσοκομείο πέντε κρεβατιών πρόκειται να κατασκευαστεί με τέτοιο σημαντικό κόστος υποδηλώνει ότι το Trump σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά τον αριθμό των κρατουμένων στο Gitmo. Αυτά όμως δεν θα ήταν ύποπτοι για ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά οι φυλακισμένοι VIP για διεθνείς παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά, στους οποίους δεν θα επιτραπεί ιατρική περίθαλψη στην ηπειρωτική Αμερική.

Τέλος, καταλήγουμε στο βασικό αίτημα ότι έχουν ετοιμαστεί χιλιάδες σφραγισμένα κατηγορητήρια τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για να επιτρέψουν την κράτηση και την εξόρυξη του προσωπικού της Deep State. Το σύστημα δημόσιας πρόσβασης στα δικαστικά ηλεκτρονικά αρχεία (PACER) εξετάστηκε λεπτομερώς για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη 4289 σφραγισμένων ομοσπονδιακών κατηγοριών μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα του FBI Hal Turner .

Πιο πρόσφατα, οι πηγές υποστηρίζουν ότι αυτό έχει αυξηθεί σε πάνω από 9000 σφραγισμένες κατηγορίες από 24 Δεκεμβρίου 2017. Ο αριθμός αυτός δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί, αλλά θα ήταν εύλογο να συμπεράνουμε ότι το Νοέμβριο μπορεί να έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Συμπερασματικά, υπάρχουν αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν ότι διερευνούνται, κρατούνται και αποσπώνται στο Γκίτμο μέσω σφραγισμένων κατηγορημάτων που επιβάλλονται από τα κορυφαία στοιχεία ενός διεθνούς δικτύου VIP που εμπλέκεται στην εμπορία παιδιών, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη διαφθορά και στις σατανικές τελετές. Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ.

Οι συνέπειες αυτών των γεγονότων που εκτυλίσσονται για την αποκάλυψη διαβαθμισμένων τεχνολογιών που σχετίζονται με μυστικά διαστημικά προγράμματα, τις βάσεις της Ανταρκτικής κάτω από τα κρυφά φύλλα πάγου και την εξωγήινη ζωή, όλα τα οποία προηγουμένως καταστάλθηκαν από το Deep State, είναι βαθιά.



Υπάρχει λόγος για προσεκτική αισιοδοξία ότι οι προοπτικές της "πλήρους αποκάλυψης" θα αυξηθούν σημαντικά καθώς οι πιο διεφθαρμένοι αξιωματούχοι του Deep State μεταφέρονται στο Gitmo. Η απομάκρυνσή τους από ισχυρές παγκόσμιες ηγετικές θέσεις θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κατάρριψη των δεκαετιών πολιτικών τους που θα αρνούνται την υπόλοιπη ανθρωπότητα τα οφέλη από τις προηγμένες τεχνολογίες που θα φέρουν επανάσταση στη ζωή σε όλο τον πλανήτη.

© Michael E. Salla, Ph.D. Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων
Περαιτέρω ανάγνωση
Η εκτελεστική εντολή Trump στοχεύει στο Deep State και ανοίγει την πόρτα σε πλήρη αποκάλυψη
Μήπως ο Πρόεδρος Trump Υποστηρίζει Q Πληροφορίες σχετικά με Μυστικές Υποχρεώσεις του Δικτύου Pedophile;
Μυστικό προεδρικό μνημόνιο που εκδόθηκε για την αποταξινόμηση των αντι-γήρανσης και των ελεύθερων ενεργειακών τεχνολογιών
Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ για τη σύλληψη της Σατανικής ομάδας παιδοφιλικών - η σύνδεση της Ανταρκτικής
Ακούστε να χρησιμοποιήσετε τα διαστημικά όπλα κατά της Βόρειας Κορέας για να ξεκινήσετε την αποκάλυψη μυστικών διαστημικών προγραμμάτων
Ο διάλογος κρυφών χεριών αποκαλύπτει τον εξωγήινο παράγοντα στον έλεγχο της Γης από Illuminati

http://exopolitics.org/global-elite-taken-to-gitmo-by-us-special-forces/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...