Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

0 Επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 10 Pro & Huawei Mate 10 lite στην Ελλάδα


Την πρώτη τους επαφή με τα Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite επί ελληνικού εδάφουςείχαν χθες τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Huawei, εκπρόσωποι του τύπου από τον τεχνολογικό, lifestyle και ειδησεογραφικό κλάδο έδωσαν το «παρών» και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα μοντέλα.



Οι δύο συσκευές εντυπωσίασαν τους δημοσιογράφους τόσο με το εκλεπτυσμένο design τους, όσο και με τις εντυπωσιακές δυνατότητές τους. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο το Huawei Mate 10 Pro, με τον «Βασιλιά του Android» να επιβεβαιώνει το προσωνύμιο του. Εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone και μπαταρία που εξασφαλίζει πρωτόγνωρη αυτονομία, το Huawei Mate 10 Pro έδειξε με ποιον τρόπο πρόκειται να αλλάξει την καθημερινότητα ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών. Πλαισιωμένο από μια σειρά ευφυών λειτουργιών που εκτελούνται χάρη στον Kirin 970, είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις συνήθειες του χρήστη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και παραμένοντας τόσο γρήγορο, όπως την 1η ημέρα χρήσης του. Επιπλέον, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η διπλή κάμερα Leicaμε φακούς SUMMILUX-H είναι σε θέση να αναγνωρίζει στιγμιαία το αντικείμενο της φωτογράφισης και βάσει αυτού να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα επαγγελματικό!



Όσο για το Huawei Mate 10 lite, δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη η FullView οθόνη 5,9 ιντσών και οι τέσσερις φακοί Leica. Σχεδιασμένο για εκείνους που ζουν τη ζωή τους στα όρια, θα τους ακολουθήσει σε κάθε τους περιπέτεια χάρη στον λεπτό του σχεδιασμό και τη μεταλλική, ενιαία κατασκευή του. Οι εκπρόσωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης έζησαν τη μοναδική εμπειρία των τεσσάρων φακών του Huawei Mate 10 lite, σε δύο διπλές κάμερες, (κύρια και εμπρόσθια) έχοντας τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τις εξαιρετικές τους λήψεις ακόμα και υπό συνθήκες ελλιπούς φωτισμού, είτε επρόκειτο για αυθόρμητες selfies, είτε για «συναδελφικά» πορτρέτα, είτε για πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Συμφώνησαν δε, πως η FullView οθόνη με λόγο πλευρών 2:1 «απογειώνει» τις επιδόσεις της συσκευής σε ό,τι αφορά το multitasking.



Στο τέλος της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πώς το Huawei Mate 10 Pro αναγνωρίζει στιγμιαία τα αντικείμενα. Εκτός από την Νέπυ, ένα χαριτωμένο αυστραλέζικο κυνηγόσκυλο που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας, οι συντάκτες είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την ναυαρχίδα της Huawei σε μια πρωτότυπη σύνθεση κάδρων και εδεσμάτων και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής.



Το Huawei Mate 10 lite κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τις 9 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση του Huawei Mate 10 Pro αναμένεται να γίνει στις 20 Νοεμβρίου. Γιάννης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...