Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ

H διαμέσου

Καταλονίας στοχοποίηση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης είναι αδικαιολόγητη

Παρατηρούμε πως κάποιοι κύκλοι λόγω του δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία που έγινε στην αυτόνομη περιοχή της Καταλονίας στην Ισπανία, προσπαθούν να στοχοποιήσουν την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκη.


Με ανησυχία παρατηρούμε πως κάποιοι σχολιάζοντας το δημοψήφισμα στην Καταλονία και τα γεγονότα βίας εκεί, τα σχολίασαν άνω στην Δυτική Θράκη και στην τουρκική μειονότητα, έκαναν παραλληλισμούς ανάμεσα σε Καταλονία και δυτική Θράκη και για μια ακόμη φορά στοχοποίησαν την μειονότητα μας.

Καταγγέλλουμε πως η τουρκική μειονότητα δυτική Θράκης, η οποία δεν ζητάει τίποτε άλλο πέραν της ισότητας, της δικαιοσύνης και των ανθρώπινων και μειονοτικών δικαιωμάτων όπως αυτά πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης και από τις άλλες διεθνείς ή διμερείς με την Τουρκία συμφωνίες που έχει υπογράψει η Ελλάδα, για μια ακόμη φορά στοχοποιείται με έωλους ισχυρισμούς και καταδεικνύεται ως απειλή.

Ο σχολιασμός των διαφόρων γεγονότων που αφορούν μειονότητες σε διάφορα σημεία του κόσμου διαμέσου της μειονότητας και η τοποθέτηση στο εδώλιο του κατηγορουμένου των μειονοτικών φορέων, των εκπροσώπων της και της ίδιας της κοινότητας μας, αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνιστά κίνδυνο για την χώρα μας και την περιοχή μας. Καλούμε σε γαλήνη και λογική τους κύκλους που διαμέσου της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης παράγουν ¨εφιάλτες¨ και αναπτύσσουν ¨φοβίες¨ . Συμβουλεύουμε αυτά τα άτομα που Κόλλησε ο εγκέφαλος τους να δούνε τις πραγματικότητες, να βγούνε από τον κόσμο των ονείρων και να γλυτώσουν έτσι από τις φοβίες που παράγουν κα αναπτύσσουν. Για να το κάνουν αυτό, θα αρκεί να δουν το παρελθόν των 90 ετών της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Στο μεταξύ, διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την οργάνωση της οποίας ποτέ δεν είχαμε ακούσει το όνομα και η οποία με ανακοίνωση της στο διαδίκτυο και σε κάποια ΜΜΕ δημοσιεύει ονόματα και φωτογραφίες των διοικούντων της ΤΕΞ στοχοποιώντας τους. Επιθυμούμε να τονίσουμε πως προσδοκούμε από τις αρχές ασφαλείας της χώρα μας και από τους εισαγγελείς να πάρουν τα δέοντα μέτρα απέναντι σε αυτό το απαίσιο και γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό.

Αυτοί οι οποίοι στοχοποιούν, κατηγορούν και προβάλλουν ως ¨άλλους¨ τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και επιχειρούν να δημιουργήσουν αντίληψη κινδύνου, πρέπει να ξέρουν ότι δεν κάνουν καλό αλλά κακό στην χώρα τους!…

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5388

5/10/2017

Σχ: Ναι βρε οι άνθρωποι είναι αθώες περιστερές !

Ούτε λεφτά παίρνει κανείς (μισθό) από την Θράκη, οι ιμάμηδες ότι εισπράττουν το δηλώνουν στην εφορία, οι σύλλογοι πάνε με ίδια έξοδα στην Τουρκία, ούτε κάποιοι ¨ηγέτες¨ τους ξημεροβραδιάζονται στην φασιστογείτονα, όλα καλά…

Να για παράδειγμα δειτε αυτήν την φωτογραφία για να καταλάβετε τι καλά πάνε τα πράματα… Ο ηγέτης του DEB που εικονίζεται σε αυτήν, με φόντο την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτική Θράκης¨ είναι αυτός που τώρα θελει να μας πείσει πως όλα πάνε καλά.


Ναι φυσικά και δεν είμαστε Καταλονία ακόμη, αλλά οι Τούρκοι πράκτορες δουλεύουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...