Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ



Με την ευκαιρία της συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής που ασχολείται με το ασφαλιστικό τέθηκε υπόψη του διοικητή του ΕΦΚΑ Θανάση Μπακαλέξη το πρόβλημα των συνταξιούχων του ΙΚΑ Καβάλας. «Γνωρίζω το πρόβλημα, ψάχνουμε να βρούμε λύση» απάντησε ο κ. Μπακαλέξης στην ερώτηση του βουλευτή Κώστα Μορφίδη. Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές συνεχίζουν την προσπάθεια τους τα χρήματα των οικογενειακών επιδομάτων να επιστραφούν άτοκα.



Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι επειδή το κρουαζιερόπλοιο που καταπλέει σε λίγη ώρα μεταφέρει επιβάτες από το Ισραήλ. Κλειστή ήταν όλη τη νύχτα η οδός Βενιζέλου, από το Φάληρο ως τη Δαγκλή, λόγω έργων διαγράμμισης. Στησυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα θα συζητηθεί η συγχώνευση του 5ου με το 6ο νηπιαγωγείο. Τα δύο σχολεία λειτουργούν στο ίδιο κτίριο, στον Τίμιο Σταυρό. Ποινή φυλάκισης δύο μηνών σε κτηνοτρόφο του Παγγαίου επειδή την Άνοιξη του 2014 τα ζώα του μπήκαν στην Εγνατία οδό. Το περιστατικό έγινε κοντά στο τούνελ Εξοχής κι είχε ως αποτέλεσμα μικρή διακοπή κυκλοφορίας. Χθες στο Τριμελές καταδικάστηκε οδηγός που δεύτερη φορά βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος για δύο μήνες.



Συνεχίζονται στο γραφείο του ΤΕΕ οι ημερίδες της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. Από τη Δευτέρα θα μεταφέρονται πιο κοντά στο σχολείο τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ μαθητές του 2ου Λυκείου- 7ου Γυμνασίου. Διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας επειδή τα κενά στη Διεύθυνση παραμένουν. Μετον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας συναντήθηκε στην Αθήνα η Δήμαρχος. Ερασιτέχνης ψαράς ψάρεψε «λαγοκέφαλους» στη θαλάσσια περιοχή της Κάρυανης. Κρατούμενος στην Τουρκία ο επίτιμος δημότης Καβάλας, Οσμάν Καβάλα. Με πρωτοβουλία Φώτη Καραλίδη θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα του βίντεο του Euronews και οι απλήρωτες δαπάνες περιφερειακών ενοτήτων.



Συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δημάρχου και του Πρέσβη της Ελβετίας στην Αθήνα. Αύριο το απόγευμα η Θασιακή Ένωση παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Χιούτη. Αύριο βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Το κιβώτιο» με τον Φώτη Μακρή. Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιορτάζει σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Την Κυριακή το πρωί εκδηλώσεις για την μέρα του Μακεδονικού Αγώνα.



Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΚ στοχεύει στη νίκη στο ματς της Κυριακής με το Διδυμότειχο. Δεν αλλάζει την ενδεκάδα του Νέστου ο Γιάννης Ισπυρλίδης. Αρχίζεισήμερα στην Ελευθερούπολη το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας μικρών κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...