Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ce qui arrive quand un journaliste islamo-gauchiste veut donner une leçon à l’ex-magistrat antiterroriste Alain Marsaud


Τι συμβαίνει όταν ένας μουσουλμάνος-αριστερός δημοσιογράφος θέλει να δώσει ένα μάθημα στην πρώην αντιτρομοκρατικού δικαστή Alain Marsaud
Alain Marsaud ήταν φιλοξενούμενος της BFM TV, υπό την ιδιότητά του ως πρώην επικεφαλής της αντι-τρομοκρατίας εισαγγελέα του Παρισιού, απέναντι από δύο δημοσιογράφοι και ένας άνθρωπος θα περίμενε κανείς στη θέση του σε πολιτικές δίκες στην ΕΣΣΔ, αρθρογράφος France Inter, ότι θέλει να επιβάλει τι να σκεφτεί για το Ισλάμ και την τρομοκρατία, Anthony Bellanger.

Alain Marsaud: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εάν φοβόμαστε να αναφέρουμε τον εχθρό, δεν υπάρχει κίνδυνος να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο»

Alain Marsaud προκαλεί media συγκαλύψεις για την προστασία του Ισλάμ από την κριτική μετά τις δύο ισλαμικές επιθέσεις στην Καταλονία Πέμπτη και Παρασκευή, και 13 νεκρούς και πάνω από 120 τραυματίες (αλλά υπήρξαν και εκείνες τις ημέρες της επιθέσεις του Ισλάμ στη Φινλανδία, Ρωσία, Ισραήλ, Γαλλία Montargis, όσον αφορά τις λίγες δυτικές χώρες).

Dreuz χρειάζεται οικονομική στήριξη σας. Κάντε κλικ στο κουμπί: Paypal.Dreuz , και αναφέρει το ποσό της συνεισφοράς σας.

Marsaud είπε: «Εμείς δεν τόλμησε να ονομάσει τον εχθρό. Εμείς δεν είπε κάποια στιγμή ότι ήταν ισλαμοφασισμό, ήταν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ ότι κίνητρο τέτοιες ενέργειες, σαν να φοβόντουσαν να αναφέρουμε τον εχθρό. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εάν φοβόμαστε να αναφέρουμε τον εχθρό, δεν υπάρχει κίνδυνος να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο. Είτε πρόκειται για οι δημοσιογράφοι σε αυτή τη χώρα ή οι πολιτικοί, όχι ένα σε δύο ημέρες έχει πει ήμασταν με την παρουσία των ισλαμιστών επιθέσεις. Αλλά φοβόμαστε τι διάολο; "

- Δημοσιογράφος: Μήπως ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αυξήσουν τις προσπάθειές της συνεργασίας, τη νοημοσύνη τους;

«Η ερώτησή μου, θα σας εμποδίσει, κύριε. Αλλά επιμένω σε αυτό το σημείο. συνομιλίες Κανείς δεν του ριζοσπαστικού ισλαμισμού, ούτε ισλαμοφασισμό. Λένε ότι είναι το Ισλαμικό Κράτος υποστηρίζοντας, τελεία και παύλα. "

Ακούγοντας τα λόγια του Ισλάμ και του φασισμού εντάχθηκε Anthony Bellanger εκρήγνυται.

Δίνει μας ζούμε ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς λειτουργεί ο φασισμός δικτατορία της σκέψης. Θέλει να φιμώσει Marsaud επειδή δεν είναι πολιτικά ορθό, διέπραξε μια γλώσσα έγκλημα. Bellanger θέλει Marsaud πει τι, Bellanger, θέλει να πει και να το πιστέψει. Θέλει να του κλείσουν το στόμα. Αποφάσισε δεν θα πρέπει να πούμε ορισμένες αλήθειες. Θέλει να αναγκάσει Marsaud να παραμείνουν αυστηρά εντός των στενών ορίων της ελευθερίας της έκφρασης είναι σταθερό.

Ένα Alain Marsaud, πρώτα να προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα μάθημα στη δημοσιογραφία ως υποκριτική ως αστείο: είπε ότι η δημοσιογραφία ενδιαφέρεται για τα γεγονότα! Τι χιούμορ θέλουμε περισσότερα!

Το 2017, με το διαδίκτυο και το έργο της «βλασφημίας μπάλα» που αποκαλύπτει σχεδόν καθημερινά ότι AFP και τα μέσα ενημέρωσης να κρύψει, και διορθώνει τις πληροφορίες που χειρίζονται να τους πω κάτι άλλο από αυτό που είναι παρελθόν, ή ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά συνέβη, έχουμε δίκιο να χαμογελάσει.

Σε ποιο τομέα των φυσαλίδων και τα Care Bears, χωρίς κοινωνική ή internet δίκτυα, είδε τι Bellanger;

Στη συνέχεια, Bellanger Anthony είπε κάτι τόσο μακριά από την αλήθεια ως προς υποστηρίζουν ότι το ισλαμικό κράτος θα ήταν μια ανθρωπιστική οργάνωση. Εισάγει Marsaud ότι «η δουλειά των δημοσιογράφων αποτελείται πρώτη για τον έλεγχο των πραγματικών περιστατικών, και όχι να» πει ό, τι θέλετε » :

«Λέτε απολύτως τίποτα! Από τη μία πλευρά, όλοι γνωρίζουν ότι αυτά είναι ισλαμιστές επιθέσεις. Δεύτερον, οι δημοσιογράφοι δεν είναι εδώ για να πω τι σκέφτονται ή τι θέλουν ή τι θα θέλατε. Είναι εκεί για να πει τα πράγματα όπως είναι, όπως και στο μέτρο που [επιβεβαίωσε]. Υπάρχουν αρκετά θύματα για να μην πω τίποτα. [...] Προς το παρόν, μπορείτε να πείτε αν θέλετε να είναι μια επίθεση ισλαμιστών, και αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο κατάλληλο. Η δουλειά τους είναι να λαμβάνουν προφυλάξεις με την αλήθεια και να πούμε ποια ισχυρίστηκε, πως πολλά από τα θύματα και να μην πω τι θα έπρεπε να πω. "
Εμείς θα Bellanger ότι οι ίδιες προφυλάξεις που λαμβάνονται όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψευδώς κατηγορούν το Ισραήλ για τη δολοφονία των παιδιών al Dura?
θα θέλαμε δημοσιογράφους να απέχουν από το να πει τι σκέφτονται στις προεδρικές εκλογές, μέχρι και να υποστηρίξει ανοιχτά τον υποψήφιο της επιλογής τους και καλούν τους ανθρώπους να εμποδίσει τον υποψήφιο που δεν θέλουν να δουν εκλεγεί?
θα θέλαμε να ελέγξει τα γεγονότα πριν από την κήρυξη της μουσουλμανικής συγγραφέας μιας επίθεσης με μαχαίρι «ψυχολογικά ασταθής», πριν να γνωρίζει την ταυτότητά του?
κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα θέλαμε, δεν καταπνίξει τις πλασματικές θέσεις εργασίας αποκαλύψεις που επηρεάζουν Φρανσουά Μπαϊρού, και να ανέβει φουρκέτα όσους επιβαρύνονται Φιγιόν?
θα θέλαμε να «να το πω σαν να είναι» , όταν ένας μουσουλμάνος ρίχνει Sarah Halimi 4ο όροφο μέσα από το παράθυρο, αφού αντιμετωπίζονται βρώμικο Εβραίος, αφού βασανίστηκαν, μετά φωνάζοντας Allahu Akbar, αντί εντελώς αγνοώντας την τρομακτική επίθεση?
θα θέλαμε όταν ισλαμιστές ευτυχώς σκοτώθηκαν αμέσως μετά άνοιξε πυρ στο Καλάσνικοφ σε μια συναγωγή στην Ιερουσαλήμ, οι δημοσιογράφοι δεν τιτλοδότηση «ένας Παλαιστίνιος πατέρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στην Ιερουσαλήμ που έκανε 6 νεκρούς» ?
θα θέλαμε όταν οι συνδικαλιστές και ένα κόκκινο Ένωση καταδίκασε για απάτη και υπεξαίρεση, δημοσιογράφοι μην ξεχάσετε να μιλήσει για?
θα θέλαμε οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κατασκευαστεί μια Μάλι ήρωα του βομβαρδισμού των Κοσέρ Vincennes παντοπωλείο, ο οποίος διέφυγε από τη στιγμή που θα μπορούσε?
θα θέλαμε δημοσιογράφους δημοσιεύσει ότι ο Πρόεδρος Trump έχει δημιουργήσει 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας σε 6 μήνες της προεδρίας, ο δείκτης εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων είναι της υψηλότερης σε 30 χρόνια, και ότι η παράνομη μετανάστευση έχει μειωθεί κατά 70 %?
θα θέλαμε, δεν εξαρτάται από εμάς, «βλασφημία σφαίρα,» η ευθύνη να ανακαλύψουν και να καταγγείλει την αντισημιτική ομοφοβικών Mehdi Meklat της BondyBlog, αλλά το κάνουμε με καλή χάριτος για να ξεπεράσουν την αναπηρία σας.
Και θα σας, Bellanger και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που αποκαλύπτουν ότι το Ισλαμικό Κράτος διεισδύσει μαχητές της μεταξύ των μεταναστών και των προσφύγων, και να μην είμαστε.

Ακολούθησε μια μακρά σιωπή Alain Marsaud ο οποίος, την κατανόηση που συνομιλούν με τον συνομιλητή αποφθεγματικός είναι μια χαμένη υπόθεση, αποφάσισε να σηκωθεί και να φύγει το δίσκο.


Δημοσιογράφος στο διαδίκτυο για διάφορα γαλλικά και ξένα ΜΜΕ, είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν Bellanger. Δεν θα ήθελα να αλλάξει: να εξασφαλίσει την επιτυχία μας και την ανάπτυξή μας.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε άρθρα Dreuz, εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter μας.

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με τα εξής: © Jean-Patrick Grumberg για Dreuz.info .

PS Αυτή είναι η μόνη συμβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια:
ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ JEAN-PATRICK GRUMBERG ΤΟ 20 ΑΥΓ ΤΟΥ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...