Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ποιος απειλεί τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας;


εθνικισμός, η μισαλλοδοξία, η πολεμοκαπηλεία και η καλλιέργεια κλίματος "εθνικών κινδύνων" ενώ η Αττική καιγόταν και ο Υπουργός Άμυνας κουβαλούσε εικόνες!
Και εντελώς ξαφνικά, ενώ καιγόταν όλη η Ελλάδα και αναζητούνταν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα αλλά και ο αρμόδιος Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος...

Που για να μην δώσει απαντήσεις για τα κενά τα οποία προκάλεσαν στην αεροπυρόσβεση η απόφαση του να πετάξει 600 εκατομμύρια δολάρια για τα πανάρχαια αμερικανικά ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ORION τα οποία απαιτεί το NATO και ο Μεγαλοιδεατισμός του στην Ανατολική Μεσόγειο...

Πήγε στην Παναγία την Σουμελά και ακόμη πιο μακριά!
Το ΓΕΣ κυκλοφόρησε φωτογραφίες από την τελευταία επιχειρησιακή εκπαίδευση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, με λεζάντα "ενισχύει το σύστημα επιτήρησης στα βόρεια σύνορα" 
Για μια ακόμη φορά ο εθνικισμός, η μισαλλοδοξία, η πολεμοκαπηλεία και η καλλιέργεια κλίματος "εθνικών κινδύνων" επιλέγεται επικοινωνιακά από το ακροδεξιό επιτελείο του Υπουργού Άμυνας ως διέξοδος από τα καυτά προβλήματα και αδιέξοδα που προκαλεί τόσο η μνημονιακή κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και οι επικίνδυνοι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί της ακροδεξιάς στο Πεντάγωνο.
Μάλιστα, όχι μόνο οι γειτονικοί λαοί της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ παρουσιάζονται ως απειλή, αλλά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια παρουσιάζουν το Γενικό Επιτελείο Στράτου να στέλνει "το δικό του μήνυμα".
Και φυσικά τεράστια ευθύνη για όλα αυτά φέρει ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής, ένας στρατιωτικός βουτηγμένος στην θρησκοληψία και πολεμοκαπηλεία! 
Διαβάζουμε λοιπόν στα σχετικά δημοσιεύματα που κατέκλυσαν τα μιλιταριστικά, εθνικιστικά και φασιστικά σαιτ που αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία με τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας:
"Έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δράσεις αποτροπής που έχει θεσπίσει πρόσφατα στις Περιοχές Ευθύνης των 8ης και 9ης Μηχανοποιημένων Ταξιαρχιών, πλησίον των Βορείων συνόρων. Σε αυτές τις… δράσεις, σχηματισμοί της 1ης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ), εκτελούν καθημερινά δραστηριότητες επιτήρησης, επαγρύπνησης και φυσικά ασκήσεις. Σκοπός των δράσεων είναι η ενίσχυση του συστήματος επιτήρησης συνόρων και η επαύξηση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής".
Στο όνομα της "Ασφάλειας" λοιπόν προωθείται η Στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και τα καυτά κοινωνικά προβλήματα επιχειρείται να κρυφτούν κάτω από το χακί χαλί του Μιλιταρισμού, απαιτώντας ταυτόχρονα "εθνική ενότητα" προκειμένου οι εργαζόμενοι να αναλάβουν ρόλο αναλώσιμου στα σχέδια που προσδοκούν να τους φέρουν κέρδη με τους αγωγούς και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
  Εμείς καλούμε την νεολαία να κλιμακώσει την αγωνιστική προσπάθεια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Για ένα κίνημα μαζικά και μαχητικό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική ολιγαρχία, ΝΑΤΟ και ΕΕ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...