Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

"Ο Έλληνας": Ένα ντοκιμαντέρ για τον μοναδικό Ενόπλων Μπόξερ στον κόσμο


Παρακολουθήστε το "Έλληνα", ένα ντοκιμαντέρ που μιλά για την ιστορία του μοναδικού ενόπλου μπόξερ στον κόσμο Βαγγέλης Χατζής.

Αν και η ιστορία ενός μοναδικού μαχητή που έχει μόνο ένα χέρι και εξακολουθεί να παίρνει στο δαχτυλίδι με αδύναμους αθλητές, ο "Έλληνας" θα μπορούσε να είναι αλληγορία για κάθε Έλληνα που αγωνίζεται να ξεπεράσει τα στερεότυπα κάτω από άδικες οικονομικές συνθήκες.

Η online απελευθέρωση του ντοκιμαντέρ κατέστη δυνατή από την Japanica Partners , μια εταιρεία που έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα και τις δυνατότητες του ελληνικού έθνους.

"Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν δίκαιη ευκαιρία και στον Βαγγέλη Χατζή είδα έναν μαχητή που γίνεται πρωταθλητής όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο. Αυτό που κάνει αυτός ο αθλητής είναι μια πηγή έμπνευσης για όλη την Ελλάδα και για κάθε άνθρωπο που μπορεί να αισθάνεται ότι έχει μειονέκτημα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Όπως και ο Βαγγέλης, είμαι βέβαιος ότι θα επικρατήσει », δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Ιαπωνίας Πωλ Καζάρι, ο οποίος έχει υποστηρίξει και η ομάδα του οποίου εργάζεται αμείλικτα για την επιστροφή της Ελλάδας.[LR] Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Japanica Partners Paul Kazarian και επαγγελματίας μαχητής Βαγγέλης Χατζής στην Αθήνα.

Ο ενόπλων πυγμάχος, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα, βρίσκουν δύναμη στην κληρονομιά τους να συνεχίσουν. Μετά από να χάσει ένα χέρι - και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες - ο Χατζής είναι ακόμα αποφασισμένος να ακολουθήσει το πάθος του για την πυγμαχία και να γίνει ένας από τους πιο λαμπρούς μπόξερ της Ελλάδας.

Το 24ωρο ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη ζωή του Έλληνα μπόξερ Βαγγέλη "Cobra" Chatzis. Ο μαχητής αγωνίστηκε μέσα από μια σκληρή ανατροφή και τη φυσική πρόκληση να έχει μόνο ένα χέρι για να ακολουθήσει ένα μονοπάτι στον κόσμο της πυγμαχίας. Σήμερα, ο Χατζής αναγνωρίζεται ως ο μόνος οπλισμένος αγωνιστής μπόξερ στον κόσμο.

Δείτε το πλήρες ντοκιμαντέρ.

Credits "The Greek" - Ένας Έλληνας Ρεπόρτερ Αρχικά Κατευθυνόμενος και Παραγόμενος από τον Αναστάσιο Παπαποστόλου Ιστορία του Κωνσταντίνου Μουσούλη & Αναστάσιος Παπαποστόλου Διευθυντής Φωτογραφίας Οδυσσέας Καράδης Πρωτότυπη Μουσική του Γεωργίου Σουμελίδου Επεξεργασμένο από τον Κωνσταντίνο Μουσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...