Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο Άρης Σχέδιο Αποικία SpaceX είναι: Πώς Elon Musk σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα εκατομμύριο-Πρόσωπο του Άρη Πόλη

εικονογράφηση καλλιτέχνη του πλοίου αποικία SpaceX που φθάνουν στον Άρη. Η εταιρεία έχει ως στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ενός εκατομμυρίων ατόμων πόλη στον κόκκινο πλανήτη.Credit: SpaceX.                              Elon Musk έχει θέσει το όραμα Άρη-αποικιοποίηση του στο χαρτί, και μπορείτε να το διαβάσετε για δωρεάν.

Ιδρυτής δισεκατομμυριούχος και Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX, μόλις δημοσίευσε το σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε σε συνέδριο στο Μεξικό τον Σεπτέμβριο του 2016 στο περιοδικό New Space. Σχολιασμό Musk, με τον τίτλο «Κάνοντας ανθρωπότητα ένα πολυ-Πλανητικό Είδη,» είναι διαθέσιμο για δωρεάν στην ιστοσελίδα της Νέας Διάστημα μέσα από τις 5 Ιουλίου.



«Κατά την άποψή μου, δημοσιεύοντας αυτό το χαρτί δεν παρέχει μόνο μια ευκαιρία για την spacefaring κοινότητα να διαβάσετε το όραμα SpaceX σε έντυπη μορφή με όλα τα διαγράμματα στο πλαίσιο, αλλά χρησιμεύει επίσης ως ένα πολύτιμο αρχειακό αναφοράς για τις μελλοντικές μελέτες και σχεδιασμό,» Νέα Διάστημα editor- in-chief (και πρώην της NASA "Mars τσάρος") Σκοτ Χάμπαρντ έγραψε σε μια δήλωση. [ SpaceX του Διαπλανητικό Μεταφορών για τον Άρη στο Images ]

Το όραμα του Άρη Musk που επικεντρώνεται σε μια επαναχρησιμοποιήσιμη combo πύραυλο-και-διαστημόπλοιο που αυτός ονομάστηκε το Σύστημα Μεταφοράς Διαπλανητικό (ITS). Τόσο ο ενισχυτής και το διαστημόπλοιο θα τροφοδοτείται από κινητήρα Raptor SpaceX, η ακόμη σε εξέλιξη, η οποία Musk είπε θα είναι περίπου τρεις φορές ισχυρότερη από ό, τι τις μηχανές Merlin ότι η εξουσία της εταιρείας Falcon 9 πυραύλων.

Η αναμνηστική, με 42 Ράπτορς της, θα είναι το πιο ισχυρό πύραυλο στην ιστορία, με μεγάλη διαφορά. Θα είναι σε θέση να εκτοξεύουν 300 μετρικούς τόνους (330 τόνοι) σε χαμηλή γήινη τροχιά (LEO), ή 550 μετρικούς τόνους (600 τόνοι) σε ένα αναλώσιμο παραλλαγή, το εν λόγω Musk. Για λόγους σύγκρισης, διάσημη πύραυλο Saturn V φεγγάρι της NASA, η σημερινή κάτοχος του ρεκόρ, θα μπορούσε πατάρι «μόλις» 135 μετρικούς τόνους (150 τόνοι).


εικονογράφηση καλλιτέχνη του πλοίου αποικία SpaceX που φθάνουν στον Άρη. Η εταιρεία έχει ως στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ενός εκατομμυρίων ατόμων πόλη στον κόκκινο πλανήτη.Credit: SpaceX

Ρουκέτες ITS θα ξεκινήσει τα διαστημόπλοια σε τροχιά της Γης, στη συνέχεια να επανέλθει κάτω για μια προσγείωση ακριβή περίπου 20 λεπτά αργότερα. Και «Pinpoint» δεν είναι υπερβολή: «Με την προσθήκη των ελιγμών προωθητήρες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βάλουμε πραγματικά το ενισχυτικό πίσω δεξιά στο περίπτερο έναρξη,» Musk έγραψε στο νέο έγγραφο του χώρο, αναφέροντας όλο και πιο ακριβείς SpaceX του Falcon 9 εκφορτώσεις του πρώτου σταδίου .

Οι ενισχυτές ITS θα ξεκινήσει πολλά διαστημόπλοια και βυτιοφόρα καυσίμων (που θα συμπληρώνουν τις δεξαμενές των διαστημοπλοίων) σε τροχιά γύρω κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής ζωής τους? οι ρουκέτες θα είναι σχεδιασμένο να πετάει περίπου 1.000 φορές το καθένα, Musk έγραψε. Τα διαστημόπλοια, εν τω μεταξύ, θα κρεμάσει έξω σε τροχιά, και στη συνέχεια αναχωρούν μαζικά κατά τη Γη και τον Άρη ευθυγράμμιση ευνοϊκά. Αυτό συμβαίνει μια φορά κάθε 26 μήνες.


Τελικά, Musk έγραψε, ο ίδιος οραματίζεται 1.000 ή περισσότερα διαστημόπλοια, το καθένα μεταφέρει 100 ή περισσότερα άτομα, αφήνοντας την τροχιά της Γης κατά τη διάρκεια καθενός από αυτά τα παράθυρα Άρη. Η αρχιτεκτονική θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει 1 εκατομμύριο άνθρωποι στον Άρη μέσα στα επόμενα 50 έως 100 χρόνια, έχει πει.

Τα πλοία θα πετάξει επίσης πίσω από Mars, χρησιμοποιώντας εννέα κινητήρες Raptor τους και προωθητικό μεθανίου-based που κατασκευάστηκε στον κόκκινο πλανήτη. Κάθε πλοίο ITS θα μπορούσε πιθανότατα να είναι σε θέση να κάνουν 12 έως 15 βαθιά διαστημικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής ζωής του, Μόσχος έγραψε, και κάθε βυτιοφόρο καυσίμων θα μπορούσε πιθανόν να πετάξει στη Γη τροχιά 100 περίπου φορές.

Επαναχρησιμοποίησης των ITS»είναι το κλειδί για να κάνει τον Άρη αποικισμό προσιτές . Αυτή η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης - σε συνδυασμό με άλλα μέτρα, όπως η τροφοδοτώντας τα διαστημόπλοια σε τροχιά της Γης και κάνοντας προωθητικό στον Άρη - θα μπορούσε να φέρει την τιμή ενός ταξιδιού Κόκκινο Πλανήτη κάτω σε $ 200.000 ή έτσι ανά άτομο, από μια κατ 'εκτίμηση 10 δισεκατομμύρια $ χρήση συμβατικών συστημάτων διαστημικών πτήσεων, Musk είπε.

διαστημόπλοια ITS θα μπορούσε να αρχίσει να πετά στον Άρη περίπου 10 χρόνια από σήμερα, αν όλα πάνε καλά, Musk πρόσθεσε. Αλλά αναγνώρισε ότι η επιτυχία δεν είναι καθόλου εγγυημένη.

«Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό του κινδύνου. Δεν πρόκειται να κοστίσει πολύ», έγραψε ο Musk. «Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι δεν θα πετύχει, αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προσπαθήσει να κάνει όσο το δυνατόν πρόοδο.»

Και SpaceX έχει μια ιστορία για την υπέρβαση μεγάλες αποδόσεις. Όταν Musk ίδρυσε την εταιρεία το 2002, έγραψε, «νόμιζα ότι είχαμε ίσως ένα 10 τοις εκατό πιθανότητες να κάνει κάτι -. Ακόμη και να πάρει έναν πύραυλο σε τροχιά γύρω, πόσο μάλλον να πάρει πέρα ​​από αυτό και λαμβάνοντας Άρη στα σοβαρά»

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν αντίγραφο του εγγράφου Άρη Musk εδώ: http://online.liebertpub.com/doi/full/10.1089/space.2017.29009.emu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...