Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Putin on War With US: 'No One Would Survive'

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δώσει μια σειρά συνεντεύξεων με το διευθυντή διάσημη ταινία του Όλιβερ Στόουν, απαντώντας στις ερωτήσεις σχετικά με τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα της σύγχρονης διεθνούς πολιτικής. Μιλώντας για μια πιθανή στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι κανείς στη Γη θα επιζήσει.



WASHINGTON (Sputnik) - Ο Πούτιν είπε σε μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη ΗΠΑ Όλιβερ Στόουν ότι κανείς δεν θα επιβιώσει αν ένας πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Νομίζω ότι κανείς δεν θα επιβιώσουν [μια τέτοια σύγκρουση],» Ο Πούτιν δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι κυρίαρχη σε ένα «καυτό πόλεμο» με τη Ρωσία. Το μέρος της συνέντευξης μερικώς απελευθερώνεται από το τηλεοπτικό κανάλι ΗΠΑ Showtime.



© SPUTNIK / ΑΛΕΞΈΙ DRUZHININ
Πούτιν: Οι πολίτες των ΗΠΑ παραπλανηθούν από πληροφορίες για Φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις Εκλογές. Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) είναι συνεχώς ψάχνει για έναν εχθρό για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της.



«Δεν υπάρχει πλέον ένα ανατολικού μπλοκ, όχι περισσότερο Σοβιετική Ένωση. Ως εκ τούτου, λόγος για τον οποίο τηρεί το ΝΑΤΟ υπάρχοντα; εντύπωσή μου είναι ότι, προκειμένου να δικαιολογήσει την ύπαρξή της, το ΝΑΤΟ έχει ανάγκη από έναν εξωτερικό εχθρό, υπάρχει μια συνεχής αναζήτηση για την εχθρό , ή κάποιες προκλητικές ενέργειες για να αναφέρουμε κάποιον ως αντίπαλο.»

Ωστόσο, ο Πούτιν είπε ότι η ελπίδα για εξομάλυνση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ εξακολουθεί να υφίσταται.

«Η Αμερική είχε την εκλογή. Donald Trump κερδίσει. Υπάρχει ελπίδα για αλλαγή εκεί;» Stone ρώτησε ο Πούτιν σε ένα μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

«Η ελπίδα; Υπάρχει πάντα η ελπίδα. Μέχρι να είναι έτοιμοι να μας φέρει στο νεκροταφείο και να μας θάψει,» ο Πούτιν απάντησε.



© SPUTNIK / ΒΛΑΝΤΙΜΊΡ ASTAPKOVICH
Ο Πούτιν Κατηγορεί Κοροϊδευτικά ατού για τον Ιούνιο του χιονιού στη Μόσχα Εν μέσω Έξοδος ΗΠΑ από το Παρίσι συμφωνία για το κλίμα. Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συνέντευξη, πέτρα και Πούτιν παρακολούθησαν την ταινία «Dr. Strangelove ή: Πώς έμαθα να πάψω να ανησυχώ και να αγαπώ τη βόμβα» του 1964 από την αμερικανική σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ για μια πυρηνική σύγκρουση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ρώσος ηγέτης είπε σε συνέντευξή του, όπως αναφέρεται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Daily Beast ότι Κιούμπρικ προέβλεπε κάποια σύγχρονα θέματα από τεχνική άποψη, ωστόσο η ιδέα μιας αντιποίνων όπλο είχε γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη σήμερα με πιο εξελιγμένα και πολύπλοκα όπλα επεξεργαστεί.



Stone έδωσε το DVD πνεύμα της ταινίας με τον Πούτιν ο οποίος στη συνέχεια διαπίστωσε ότι η υπόθεση δεν περιείχε DVD μέσα και κάλεσε την κίνηση μια «τυπική αμερικανική δώρο,» οι ΗΠΑ μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι τέσσερις-μέρος της συνέντευξης Πούτιν αναμένεται να αερίζεται από Showtime στις 12 - 15 Ιουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...