Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Προς ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ UNILEVER ΓΙΑ ΕΒΓΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Και η δική μου απάντηση

Πριν από λίγα λεπτά, έφτασαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με διαφορά λίγων λεπτών, τα παρακάτω mail από την UNILEVER για την διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ, και της Εταιρείας ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα οποία αφορούν στην ανάρτηση: "Πρωτοφανής διαφήμιση: Διχοτόμηση του Αιγαίου με... γεύση σοκολατένιου παγωτού!"    (εδώ)

Αφορά, στην απάντηση των δυο  εταιρειών, στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζω πως έγραψα ως προσωπικό σχόλιο, στην ανωτέρω ανάρτηση, τα εξής:

"Καμιά διαφήμιση δεν βγαίνει στον αέρα, αν δεν την δει προηγουμένως ο επιχειρηματίας...


Αφήστε λοιπόν το ... "συγχωροχάρτι", κατά μέρος... ότι τάχα μου τάχα μου, δεν έχουν ιδέα οι επιχειρήσεις για την... "πατάτα" της διαφημιστικής εταιρείας...


ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ "ΕΒΓΑ", ΜΕΧΡΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Και για εξιλέωση, να μοιράσουν στους έλληνες ΜΟΝΟΝ, 11.000.000 παγωτά... ΔΩΡΕΑΝ! 


 Image result for παγωτα εβγα φωτογραφιεσ 




Α. Από την εταιρεία UNILEVER και την ΕΒΓΑ.

ΥΠΟΨΗ κας Π. ΣΟΥΦΛΗ

Παρακαλώ δείτε το συνημμένο αρχείο.





 Image result for ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 Β.  Προς ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Καλησπέρα σας,

Επισυνάπτεται απάντηση της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σχετικά με την ανάρτησή σας που αφορά στη διαφήμιση παγωτό ΕΒΓΑ 4Χ4.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε πολύ,

Myrto Panagou
Account Executive


+30 210 8171255
Μ +30 6937706026
Weber Shandwick, 2 Ydras st. & 280 Kifissias ave., Halandri, Athens, 152 32



Contact: Μάγδα Κουτσουφλάκη / Μυρτώ Πανάγου
Company: Weber Shandwick       
Phone: 210 8171100 / 210 8171255



Απάντηση στο θέμα: Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ 4Χ4

Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4x4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος. Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever.

Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. 

Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης, όπως διαβεβαίωσε και σε ανακοίνωσή του.

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων.

Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.




Δεοντολογικά, είναι υποχρέωσή μου να  αναρτήσω και τα δυο mail των εταιρειών, αλλά και δημόσια να δώσω την απάντησή μου, προς τους υπεύθυνους τους.



Κύριοι,


Διάγουμε ως ΕΘΝΟΣ, την πλέον σκληρή, αδυσώπητη και ανελέητη επίθεση από διεθνή και εγχώρια συμφέροντα, τα οποία  χρησιμοποιούν κάθε ύπουλο και σκοτεινό μέσον, προκειμένου να πλήξουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και να"προετοιμάσουν" για τις επερχόμενες βλέψεις τους, την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


Τα κτυπήματα έρχονται πανταχόθεν και εξοργίζουν, πληγώνουν και αγανακτούν, κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.


Για τους περισσότερους από εμάς, τόσον τα παγωτά ΕΒΓΑ, όσον και τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αποτελούν κομμάτι τρυφερό της παιδικής ηλικίας και της νιότης μας...


Μεγαλώσαμε μαζί σας... 


Γλυκαθήκαμε από τις γεύσεις σας και τις εικόνες που έδεναν μ' αυτές...


Σας νοιώθαμε ως κομμάτι μιας Ελλάδας, που έβγαινε βαθιά τραυματισμένη από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο κι έναν Συμμοριτοπόλεμο... έναν Εμφύλιο, που άφησαν πολύ σκληρές πληγές, σ' όσους τους έζησαν...


Νεότερες γενιές εμείς κάπου ανάμεσα στο τέλος του '50 και μέσα στην δεκαετία του '60, ζήσαμε μια Ελλάδα φτωχομάνα, πληγωμένη, αλλά περήφανη, που προσπαθούσε να επιβιώσει σε μια δύσκολη και χαώδη εποχή...


Ο παγωτατζής, που γυρνούσε στις γειτονιές, φωνάζοντας: "ΕΒΓΑ παγωτά" και η δραχμή... η αγαπημένη μας δραχμή, που τρέχοντας πηγαίναμε στο μπακάλικο της γειτονιάς για ν' αγοράσουμε τα μπισκότα σας, έγιναν κομμάτια της ζωής και της ψυχής μας... δεθήκαμε μ' αυτά... γίναμε αυτοκολλητάκια με τις γλυκές ανόθευτες γεύσεις σας...



Σας κουβαλάμε νοσταλγικά και τρυφερά στις ψυχές μας, γιατί είστε ένα κομμάτι ΕΛΛΑΔΑΣ...


Και ξαφνικά, μια διαφήμιση εγκεκριμένη από εσάς, φέρνει μπροστά μας έναν ΕΦΙΑΛΤΗ... 
Αυτόν, της διχοτόμησης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...


Μετά το πρώτο ΣΟΚ, έρχεται κατά πάνω μας ανελέητα, η αίσθηση της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ... 


Γιατί αυτό εξέφραζε η διαφήμισή σας... ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... και μάλιστα διπλή...


Δεν πρόδιδε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, μόνον αυτή η κατάπτυστη διαφήμιση, αλλά  και την νιότη μας...  την ψυχή μας...


Αυτή η διπλή ΠΡΟΔΟΣΙΑ, με υποχρέωνε ως Ελληνίδα, να ζητήσω από το αναγνωστικό μου κοινό, να μποϋκοτάρει τα προϊόντα σας.


Προφανώς  η οργισμένη φωνή μου, που απ' ότι μ' ενημέρωσαν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και βρήκε ευήκοα ώτα, από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, υποχρεώνοντάς σας όχι μόνον να αποσύρετε την  κατάπτηστη διαφήμιση που προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και να με ενημερώσετε με mail  σας, για τις αποφάσεις σας.


Επιθυμώντας να σκεφθώ καλοπροαίρετα, ότι αντιληφθήκατε το λάθος σας ως επιχειρηματίες, αποδέχομαι στην ουσία την συγνώμη σας προς εμέ και τον Ελληνικό λαό, που παράλληλα είμαστε καταναλωτές των προϊόντων σας.


Να θυμάστε, πως σ' αυτήν την ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν κατοικούν μόνον ραγιάδες, αλλά και ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...ΚΑΙ Θ' ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΑ...



Καλλιόπη Σουφλή

Διαχειρίστρια του blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 



Πηγή mail

Το φωτογραφικό υλικό, είναι από την google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...