Σάββατο 20 Μαΐου 2017

The Easiest Way to Profit as Cybersecurity Stocks Soar

Τα καλύτερα αποθέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι πίσω στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα μετά από νέες επιθέσεις ransomware που ονομάζεται «WannaCry» ξεκίνησαν σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη και μεγάλα ιδρύματα, όπως η FedEx Corp. (NYSE: FDX) , το δημόσιο σύστημα υγείας της Βρετανίας, κινεζικά πανεπιστήμια, και του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, με όλα τα τεχνικά μέσα τους, δεν ήταν ανοσοποιητικού.


[Τέλος] Σαββατοκύριακο, υπήρχαν αρχική αναφορές των νέων περιπτώσεων που βρέθηκαν στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν, καθώς και.

Αυτή η επίθεση ήταν μόνο η τελευταία σε μια μαζική αύξηση της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο. Juniper Research υπολόγισε πρόσφατα ότι το συνολικό κόστος των παραβιάσεων δεδομένων - αμυχές - θα φτάσει τα $ 2.1 τρις ​​μέχρι το 2019. Αυτό είναι σχεδόν τέσσερις φορές το εκτιμώμενο κόστος της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο το 2015.

Και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Ventures προέβλεψε πρόσφατα ότι οι δαπάνες στον κυβερνοχώρο θα φτάσει $ 1 τρισεκατομμύρια 2017-2021.






Αν και το πρόβλημα μεγαλώνει, είναι στην πραγματικότητα δημιουργώντας μια ακόμα καλύτερη ευκαιρία κέρδους για τους επενδυτές ...



Καθώς οι εταιρείες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αγωνίζομαι για να πολεμήσουν τους εισβολείς, οι νικητές θα καρπωθούν τα πλούτη.

Και οι επενδυτές που αγοράζουν τα καλύτερα αποθέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο θα ωφελήσει πάρα πολύ.

Μιλάμε για τις εταιρείες που παρέχουν τα εργαλεία για την πρόληψη hacking και κυβερνοεπιθέσεις, καθώς και τα εργαλεία που βοηθούν στην αποκατάσταση των ζημιών μετά τις επιθέσεις γίνονται.

Παρόλο που επενδύουν απευθείας στους μεγαλύτερους νικητές στον τομέα μπορεί να είναι ένα δυναμικό ορυχείο χρυσού, Money Morning επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής Keith Fitz-Gerald λέει ο τομέας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι ένα περίπλοκο πεδίο με χιλιάδες παίκτες.

Θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε τους νικητές, διότι πολλοί δεν θα το κάνει.

Αλλά έχουμε βρει δύο τρόπους για τους επενδυτές να επωφεληθούν από τις καλύτερες αποθέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο το 2017, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες επιχειρήσεις ...

Πώς να ωφεληθεί από τα καλύτερα αποθέματα ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Τώρα

Το αγαπημένο παιχνίδι Fitz-Gerald στον τομέα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου είναι Raytheon Co. (NYSE: RTN) , η οποία παρέχει την κυβέρνηση αγορές σε όλο τον κόσμο με state-of-the-art ηλεκτρονικά, ολοκλήρωση συστημάτων αποστολή και τις δυνατότητες άλλων όπλων.

Ενώ η Raytheon έχει περίπου από το 1922, η εταιρεία επικεντρώνεται τώρα σε μεγάλο βαθμό από την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Το 2016, η Raytheon επιβεβαίωσε συμβόλαιο 1 δις $ με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να βοηθήσει την προστασία των δεδομένων του οργανισμού από κυβερνοεπιθέσεις.

«Διαίρεση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο της Raytheon, Forcepoint, υπερτριπλασιάστηκαν οι καθαρές πωλήσεις το 2015, φέρνοντας σε 328 εκατ $ έναντι 104 εκατ $ το 2014,» δήλωσε ο Fitz-Gerald. «Αυτό είναι ένα κύμα που είναι σχεδόν ανάλογα με την ταχύτητα με την οποία ο τομέας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αυξάνεται, και η επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.»

Το 2017, RTN απόθεμα έχει σχεδόν τριπλασιαστεί την απόδοση του Dow, αναρρίχηση πάνω από 11% σε μόλις πάνω από πέντε μήνες.

«Με το κόστος των παραβιάσεων δεδομένων αναμένεται να ανέλθει μια εκπληκτική $ 2.1 τρις ​​μέχρι το 2019, Raytheon θα έχουν την πολυτέλεια να λειτουργούν σε - και ίσως κυριαρχεί - μια αγορά που φωνάζει για τις υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και την τεχνολογία», δήλωσε ο Fitz-Gerald.

Για τους επενδυτές που αναζητούν διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο (ETFs), Money Morning Διευθυντής του αγαπημένου παιχνιδιού Tech & Venture Capital Research Michael A. Robinson είναι η ETF PureFunds ISE την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (NYSE Arca: HACK) .

HACK αποτελείται από 40 κορυφαίες εταιρείες στον κυβερνοχώρο που αγωνίζονται θέματα όπως η κατάχρηση εμπιστευτικών πληροφοριών, οι επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας, το σημείο-of-sale κλοπής, και κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο. Το ETF HACK απομακρύνει τον κίνδυνο μιας αποθεμάτων και επιτρέπει στους επενδυτές να συμμετάσχουν στα κέρδη - πόσο μικρό ή μεγάλο - από πολλές εταιρείες ταυτόχρονα.

HACK έχει συσπείρωσης για περισσότερο από ένα χρόνο και έχει καλύτερες επιδόσεις από την Standard & Poor 's 500 κατά περίπου 27% πάνω από αυτό το διάστημα. ανοδική τάση του είναι ακόμα άθικτα, ακόμη και πριν από την πρόσφατη έξαρση των επιθέσεων το απόθεμα εξερράγη υψηλότερο από φάση ηρεμίας. Αυτό δείχνει έξυπνο χρήμα έγινε πρόβλεψη μεγάλη είδηση.

Φυσικά, κανείς δεν ήξερε ακριβώς την έκταση και το χρονοδιάγραμμα της επόμενης επίθεσης, αλλά εκείνοι που γνωρίζουν αγοράζουν τα ντιπ όλο το χρόνο. Χρήματα εισρεύσει στην ETF, ακόμη και αν η τιμή του ήταν ως επί το πλείστον επίπεδη μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου. Αυτό υποδηλώνει ισχυρή ζήτηση για τις μετοχές.

Όταν Robinson συνιστάται την πρώτη επένδυση στην ETF ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πέρυσι, είπε ότι είχε τη δυνατότητα να διπλασιαστεί και τρίκλινα και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο γίνεται ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. γεγονότα την περασμένη εβδομάδα για να αποδείξει ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει ήδη όλο και πιο επιτακτική.

Το ETF είναι έως και περίπου 40% από τη σύστασή του, και αυτό σημαίνει ότι η ανάλυση Ρόμπινσον αναζητά πολλά περισσότερα ανάποδα μπροστά.

Με τόσα πολλά να διακυβεύονται - οικονομικές συναλλαγές, την ιατρική προστασία της ιδιωτικής ζωής, κλοπή ταυτότητας, και απλά κακόβουλα κακό - εταιρείες, τα ιδρύματα, και οι κυβερνήσεις αντιμέτωποι με μια μεγάλη ανάγκη να παραμείνουν ασφαλείς. Η ζήτηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αυξάνεται, και ότι παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για τις εταιρείες και τους επενδυτές που τα κατέχουν.

- Τα χρήματα Προσωπικό πρωί


Νομική ζιζανίων δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία σε όλη τη ζωή [χορηγός]
Αν έχετε ποτέ σκεφτεί μαριχουάνα ως επένδυση, σας καλώ να ακούσετε αυτά που έχω να πω. Επειδή μας αρέσει είτε όχι, ένας αυξανόμενος αριθμός κρατών γίνονται όλο και περισσότερο την αποδοχή αυτής μία φορά παράνομη πράξη. Και για τους επενδυτές, να δημιουργούν την ευκαιρία κέρδους της ζωής. Αν έχετε μόνο ένα μικρό κομμάτι της ψιλά στην τσέπη σας, θα μπορούσε σύντομα να συμμετάσχετε σε αυτήν την ομάδα των ευκαιριακών Αμερικανών που είναι να γίνει «εκατομμυριούχοι μαριχουάνα.» [Full Story ...] .


Money Morning

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...