Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ρόδος: Μαζικές διακοπές του ρεύματος σε όσους χρωστούν στη ΔΕΗ Πηγή : Ρόδος: Μαζικές διακοπές του ρεύματος σε όσους χρωστούν στη ΔΕΗ | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/364919/rodos-mazikes-diakopes-toy-reymatos-se-osoys-xrwstoyn-sth-deh#ixzz4hWLur36K Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook


H ΡΟΔΙΑΚΗ

Μαζικές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και δεν μπόρεσαν να τους εξοφλήσουν ή να κανονίσουν την τμηματική ρύθμισή τους, ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή Αφάντου και Κολυμπίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή», κάτοικοι της περιοχής, οι διαδικασίες διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος ήταν μαζικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε οικιακούς καταναλωτές και μικρές κυρίως επιχειρήσεις που δεν μπόρεσαν λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της παρατεταμένης ύφεσης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

«Οι εκάστοτε κύριοι που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις – δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» κάτοικος της περιοχής- θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν αντέχει πλέον άλλα βάρη.

Φτάσαμε στο τελευταίο σημείο. Το ότι δεν μπορέσαμε ούτε να πληρώσουμε, αλλά ούτε και να ρυθμίσουμε τους λογαριασμούς μας, το κάναμε εξαιτίας της αδυναμίας που έχουμε και όχι από «βίτσιο»!

Ξέρουμε ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέμε, άλλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει και αργά ή γρήγορα θα εκραγεί».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αντί­στοιχες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω χρεών γίνονται και σε άλλες περιοχές της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...