Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Άτεκνα ηγέτες της Ευρώπης υπνοβασία μας στην καταστροφή

από Giulio Meotti
Καθώς οι ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, φαίνεται να έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου τους.


«Η Ευρώπη σήμερα έχει μικρή επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να αγωνιστεί για το ίδιο ή ακόμα και να λάβει τη δική της πλευρά σε ένα επιχείρημα». - Douglas Murray, The Times .


«“Ψάχνοντας τον εαυτό μας”γίνεται όλο και πιο σημαντική από την οικοδόμηση ενός κόσμου.» - Joshua Mitchell.



Ποτέ δεν ήταν τόσο πολλά άτεκνα πολιτικοί που οδηγεί την Ευρώπη σήμερα. Είναι σύγχρονο, ανοιχτό μυαλό και πολυπολιτισμική και ξέρουν ότι «τα πάντα τελειώνει με τους». Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, που είναι άτεκνος είναι μια ανακούφιση, δεδομένου ότι συνεπάγεται καμία δαπάνη για οικογένειες, χωρίς θυσίες και ότι κανείς δεν διαμαρτύρεται για τις μελλοντικές συνέπειες. Όπως και στην έκθεση έρευνας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση: « Δεν τα παιδιά, δεν υπάρχει πρόβλημα! ».

Όντας μια μητέρα ή τον πατέρα, όμως, σημαίνει ότι έχετε μια πολύ πραγματική συμμετοχή στο μέλλον της χώρας σας οδηγήσει. πιο σημαντικό οι ηγέτες της Ευρώπης αφήνουν πίσω κανένα παιδί.

Πιο σημαντικό οι ηγέτες της Ευρώπης είναι όλα άτεκνος: Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte και το γαλλικό προεδρικό ελπιδοφόρα Εμμανουήλ Macron. Ο κατάλογος συνεχίζεται με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν, ο πρωθυπουργός Xavier Bettel του Λουξεμβούργου και της Σκωτίας πρωθυπουργός Νίκολα Sturgeon .

Καθώς οι ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, φαίνεται να έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου τους. Γερμανός φιλόσοφος Rüdiger Safranski έγραψε:


«Για την άτεκνος, σκέψης όσον αφορά τις γενιές που έρχονται χάνει ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου, συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν να ήταν η τελευταία και βλέπουν τους εαυτούς τους ως στέκεται στο τέλος της αλυσίδας».




Ζώντας για σήμερα: τα σημαντικότερα ηγέτες της Ευρώπης είναι όλα άτεκνος, μεταξύ των οποίων και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (αριστερά) και ο Mark Rutte (δεξιά), ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας. (Πηγή εικόνας: Πρωθυπουργός Rutte / Flickr)




«Η Ευρώπη αυτοκτονεί. Ή τουλάχιστον οι ηγέτες της αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν», έγραψε ο Douglas Murray στο The Times . «Η Ευρώπη σήμερα έχει μικρή επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να αγωνιστεί για το ίδιο ή ακόμα και να λάβει τη δική της πλευρά σε ένα επιχείρημα». Murray, στο νέο του βιβλίο, με τίτλο Ο παράξενος θάνατος της Ευρώπης , αυτό που ονομάζεται «ένα υπαρξιακό πολιτισμική κούραση».

Άνγκελα Μέρκελ έκανε την μοιραία απόφαση να ανοίξει τις πόρτες της Γερμανίας σε ένα εκατομμύριο και το ήμισυ των μεταναστών για να σταματήσει το δημογραφικό χειμώνα της χώρας της. Δεν είναι τυχαίο ότι η Μέρκελ, ο οποίος δεν έχει παιδιά, έχει κληθεί « η συμπονετική μητέρα » των μεταναστών. Μέρκελ προφανώς δεν τον ένοιαζε αν η μαζική εισροή μεταναστών αυτών θα αλλάξουν τη γερμανική κοινωνία, ίσως για πάντα.

Dennis Sewell πρόσφατα έγραψε στην Καθολική Herald :


«Είναι η ιδέα του“δυτικού πολιτισμού”που περιπλέκει σε μεγάλο βαθμό τη δημογραφική πανικό Χωρίς αυτό, η απάντηση θα ήταν απλή:.. Η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη να ανησυχείτε για την εξεύρεση νέων για την υποστήριξη των ηλικιωμένων της στην πτωτική τους χρόνια Υπάρχουν πολλοί νέοι μετανάστες χτυπώντας στις πόρτες, προσπαθεί να αναρριχηθεί το καλώδιο ξυραφιών ή σαλπάρουν για πρόχειρη βάρκες για να φτάσουν στις ακτές μας. το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αφήσουμε τους».

Άτεκνος κατάσταση της Μέρκελ αντανακλά γερμανική κοινωνία: το 30% των γερμανικών γυναίκες δεν είχαν παιδιά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ποσοστό αυξάνεται μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίου στο 40%. Υπουργός της Γερμανίας Άμυνας, Ursula von der Leyen, είπε ότι εάν το ποσοστό των γεννήσεων αυξήθηκε, η χώρα θα πρέπει να « μετατρέψει τα φώτα έξω ».

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Ινστιτούτο national d'études Δημογραφικών , το ένα τέταρτο των ευρωπαίων γυναικών που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970 μπορεί να παραμείνει άτεκνος. Οι ηγέτες της Ευρώπης δεν είναι διαφορετικά. Μία στις εννέα γυναίκες που γεννήθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 1940 ήταν άτεκνος στην ηλικία των 45, σε σύγκριση με έναν στους πέντε από αυτούς που γεννήθηκαν το 1967.

Γάλλος πολιτικός Εμμανουήλ Macron απέρριψε τον ισχυρισμό Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ότι, «η Γαλλία έχει ένα πρόβλημα με το Ισλάμ». Είναι κατά την αναστολή της ιδιότητας του πολίτη της τζιχαντιστές, και συνεχίζει να εμμένει, έναντι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι η Ισλαμική Δημοκρατία δεν είναι ισλαμική: «Αυτό αποτελεί πρόβλημα δεν είναι το Ισλάμ, αλλά ορισμένες συμπεριφορές που λέγεται ότι είναι θρησκευτικό και στη συνέχεια επιβάλλονται σε πρόσωπα που ασκούν αυτό θρησκεία".

Macron κηρύττει ένα είδος πολυπολιτισμική μπουφέ. Μιλάει της αποικιοκρατίας ως « έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ». Είναι υπέρ των « ανοικτών συνόρων », και γι 'αυτόν, και πάλι ενάντια σε όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο, δεν υπάρχει «γαλλικό πολιτισμό».

Σύμφωνα με τον φιλόσοφο Mathieu Bock-Cote , το 39-year-old Macron, ο οποίος είναι παντρεμένος με την 64-year-old πρώην δάσκαλό του, είναι το σύμβολο της «ευτυχής παγκοσμιοποίηση απελευθερωθεί από τη μνήμη του γαλλικού χαμένη δόξα». Δεν είναι τυχαίο ότι «manif Pour Tous», ένα κίνημα που αγωνίστηκε τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων στη Γαλλία, προέτρεψε καταψηφίζει Macron ως « αντι-οικογένεια υποψήφιος ». Σλόγκαν macron, το "En Marche!" ( «Εμπρός!»), Ενσωματώνει τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ που μειώνουν την πολιτική σε μια άσκηση, μια παράσταση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν κάλεσε τους Μουσουλμάνους να έχουν « πέντε παιδιά » και ισλαμικό ιμάμηδες προτρέπουν τους πιστούς να « αναπαράγονται τα παιδιά »: να κατακτήσει την Ευρώπη. Ισλαμική ρατσιστές είναι δραστήρια την οικοδόμηση μιας σύγκρουσης των πολιτισμών στη μέση της Ευρώπης, και απεικονίζουν τις χώρες των Δυτικών υποδοχής τους καταρρέει: χωρίς πληθυσμού, χωρίς αξίες, και εγκαταλείποντας τη δική τους κουλτούρα.

Αν κοιτάξετε Μέρκελ, Rutte, Macron και άλλοι, είναι αυτά τα ισλαμική ρατσιστές τόσο λάθος; Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας, μας υπνοβασία στην καταστροφή. Γιατί πρέπει να τους νοιάζει, αν στο τέλος της διάρκεια ζωής τους, η Ευρώπη δεν θα είναι η Ευρώπη; Όπως Joshua Mitchell εξηγείται σε ένα δοκίμιο, «“βρεθούμε”γίνεται όλο και πιο σημαντική από την οικοδόμηση ενός κόσμου. Η μακρά αλυσίδα των γενεών έχει ήδη κάνει αυτό για μας. Τώρα ας παίξουν».

από Giulio Meotti
Giulio Meotti, πολιτιστικός συντάκτης για Il Foglio, είναι ένας ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...