Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Οι επιστήμονες μόλις ανακάλυψα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι παράλληλα σύμπαντα Υπάρχουν

Flickr / Lee Davy

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ένα μυστηριώδες «ψυχρού σημείου» στο χώρο που θα μπορούσε να αποδειχθεί το σύμπαν μας είναι μόνο ένα από μια ατελείωτη σειρά των πραγματικοτήτων.

Ο Ψυχρός Spot είναι μια περιοχή του διαστήματος 13 δισεκατομμύρια χρονών και 1,8 δισεκατομμύρια έτη φωτός σε ολόκληρη, η οποία είναι 0,00015 βαθμούς Κελσίου (0.00027 βαθμούς Φαρενάιτ) ψυχρότερη από το περιβάλλον του - και αυτό το ανεξιχνίαστο μάζα «θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η πρώτη ένδειξη για το πολυσύμπαν «.




Οι αστρονόμοι δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει την αιτία αυτού του τεράστιου supervoid - και μια νέα μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Durham ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχουν σε όλα.
Warner Bros. Pictures

Η συν-συγγραφέας της μελέτης, καθηγητής Tom Shanks, δήλωσε:



Δεν μπορούμε να εντελώς να αποκλείσει ότι η Spot προκαλείται από μια απίθανη διακύμανσης εξηγείται από το καθιερωμένο μοντέλο [της σωματιδιακής φυσικής]. Αλλά αν αυτό δεν είναι η απάντηση, τότε υπάρχουν πιο εξωτικές εξηγήσεις.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές είναι ότι ο Ψυχρός Spot προκλήθηκε από μια σύγκρουση μεταξύ σύμπαν μας και ένα άλλο σύμπαν φυσαλίδα. Αν περαιτέρω, πιο λεπτομερή, ανάλυση ... αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η περίπτωση, τότε η ψυχρού σημείου θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η πρώτη ένδειξη για το πολυσύμπαν.
Sony Pictures Television

Η νέα μελέτη δείχνει γαλαξίες στο ταμπλό ψυχρού σημείου γύρω από μικρότερα κενά που απλώνεται πάνω από την περιοχή, όπως οι φυσαλίδες, και ότι υπάρχει μόνο ένα δύο τοις εκατό πιθανότητα να σχηματιστεί τυχαία.

Αν οι ισχυρισμοί Shanks' είναι αλήθεια, η ψυχρού σημείου υποδεικνύει ότι το σύμπαν μας περιέχει έναν άπειρο αριθμό παράλληλων συμπάντων τα οποία, με τη σειρά του, περιέχει έναν άπειρο αριθμό των πραγματικοτήτων.

Sony Pictures Television

Αλλά αυτή η θεωρία δεν είναι κατ 'ευθείαν από τις σελίδες της επιστημονικής φαντασίας, όπως έγραψε αστρονομία εμπειρογνώμονας Δρ Stuart Clarke στον Guardian :


Αυτές οι αμέτρητες σφαίρες κάθονται δίπλα-δίπλα σε υψηλότερες διαστάσεις που αισθήσεις μας είναι ανίκανοι αντιληφθεί άμεσα. Κάθε εναλλακτικό σύμπαν φέρει το δικό διαφορετική εκδοχή της πραγματικότητας.

Θα υπάρχει ένα όπου έγραψε αυτή τη στήλη και το διάβασα ... ακόμα και ένα πραγματικά περίεργο εκείνη κατά την οποία ο Donald Trump χρησιμοποιεί το Twitter για να εξαπλωθεί τίποτα, αλλά διασκεδαστικό βίντεο γάτα.
Adult Swim

Έξοχα αυθάδης και πολιτικά κίνητρα αστρονόμοι μέρος, αυτή η είδηση θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάπου εκεί έξω, Rick και Morty είναι πραγματικά ταξιδεύουν μέσα από παράλληλες διαστάσεις και να τρώει σάλτσα Σετσουάν και ότι, σε μια άλλη σφαίρα, θα μπορούσε να παίξει Matthew McConaughey του χαρακτήρα Interstellar .

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και αυτό είναι πραγματικά το πιο συναρπαστικό χρονοδιάγραμμα.
FRANCESCA DONOVAN
Μυαλό. Ανοιγμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...