Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ, το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Νίκαια, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη: Τα διαβατήρια και ταυτότητες Μυστηριωδώς Ανακαλύφθηκε στον απόηχο των επιθέσεων τρόμου

Αυτό το άρθρο εξετάζει το «μυστήριο» φαινόμενο ταυτότητες και διαβατήρια των υπόπτων για τρομοκρατία συνήθως ανακαλύπτονται (συχνά κάτω από τα ερείπια) στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο φερόμενος ως ύποπτος ήταν γνωστός στις αρχές.

Είναι ένα μοτίβο εκεί; Τα έγγραφα ταυτότητας του υπόπτου συχνά μένουν πίσω, ανακαλύφθηκε από την αστυνομία στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης.


Σύμφωνα με την κυβέρνηση και αναφορές των μέσων ενημέρωσης, οι ύποπτοι είναι χωρίς εξαίρεση που συνδέεται με την Αλ Κάιντα συνδεδεμένη οντότητα.

Κανένας από αυτούς τους υπόπτους τρομοκρατίας επέζησε. Νεκροί δεν μιλούν.

Στην περίπτωση των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ, η τραπεζική κάρτα του φερόμενου ως βομβιστή αυτοκτονίας Σαλμάν Abedi βρέθηκε στην τσέπη του, στον απόηχο της έκρηξης.

Νομιμότητα από τις επίσημες ιστορίες; Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι και ένα «θύμα της τρομοκρατίας», καθώς και ένα «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας». Χωρίς εξαίρεση, οι κυβερνήσεις των θυμάτων δυτικές χώρες των τρομοκρατικών επιθέσεων, έχουν υποστηρίξει, άμεσα ή έμμεσα, η ομάδα της Αλ Κάιντα τρομοκρατικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Ισλαμικό Κράτος (ISIS), τα οποία είναι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς υπεύθυνη για την διεξαγωγή αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων. Επαρκώς τεκμηριωμένη Αλ Κάιντα είναι δημιούργημα της CIA.

Παρακάτω είναι μια επισκόπηση των περιστάσεων και των αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τα διαβατήρια και ταυτότητες ανακαλύφθηκαν στον απόηχο των επιλεγμένων τρομοκρατικές επιθέσεις, με συνδέσεις προς Παγκόσμια Έρευνα άρθρα και δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης (2001-2017). (Αυτός ο κατάλογος δεν είναι καθόλου εξαντλητικός)
Από την Νέα Υόρκη στις 9/11 στο Μάντσεστερ, Μάιος 2017

Στην αντίστροφη χρονολογική σειρά

η υπογράμμιση δική μου
Η Μάντσεστερ τρόμος επίθεση, Μάιος 2017 .

Μάντσεστερ βόμβα Ύποπτος λέγεται ότι είχε δεσμούς με την Αλ Κάιντα ...


NBCNews.com - 23 Μάη, 2017 Μάντσεστερ , Αγγλία - Salman Abedi , το 22-year-old Βρετανός ... σε αυτοκτονίας επίθεση , είχε δεσμούς με την Αλ Κάιντα και είχαν λάβει τρομοκρατική εκπαίδευση ... ταυτίστηκε με μια τραπεζική κάρτα που βρέθηκαν στο τσέπη του στη σκηνή του. ..


Μάντσεστερ επίθεση ως MI6 Blowback;

Με Evan Jones , 26, Μαΐου 2017


« Μια τραπεζικών καρτών έχει καλή βρέθηκαν στην τσέπη του ... Daesh ανέλαβε την ευθύνη για την Μάντσεστερ επίθεση, αλλά χωρίς ...»


Δεν υπάρχει εικόνα της υποτιθέμενης τραπεζικών καρτών είναι διαθέσιμη.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ύποπτος Abedi εντοπίστηκε για πρώτη φορά από την Ουάσιγκτον και όχι η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και της ασφάλειας. Πώς ήξεραν ποιος ήταν ο ένοχος 3 ώρες μετά την έκρηξη; Σύμφωνα με τον Graham Vanbergen:

Τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί της 23 του Μάη - περίπου 02.35BST NDTV μέσω της Washington Post ανέφερε κατηγορηματικά ότι:



«Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, προσδιόρισε το δράστη ως Salman Abedi . Δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ηλικία ή την εθνικότητά του, και οι Βρετανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά με την ταυτότητα του υπόπτου. »

Αυτό δημοσιεύθηκε σε μια εποχή που η βρετανική αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας είχαν αρνηθεί να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το ποιος πίστευαν ότι οι δράστες ήταν επειδή εκείνη την εποχή, είχαν να κάνουν με άμεση συνέπεια του γεγονότος.
Βερολίνο φορτηγών τρόμου επίθεση, Δεκέμβρης 2016 .


Ο ύποπτος Βερολίνο φορτηγών τρόμος και ο Περίεργος θέμα των εγγράφων ταυτότητας Left Behind

Με WhoWhatWhy , 22 Δεκ 2016

Ο ύποπτος Βερολίνο φορτηγών τρόμος και ο Περίεργος θέμα των εγγράφων ταυτότητας μείνει πίσω. Με WhoWhatWhy. Global Research, 22 Δεκεμβρίου, 2016. Ποιος Τι Γιατί 21 ... .:


έγγραφα ταυτότητας του υπόπτου βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό που χρησιμοποιείται στην επίθεση της Δευτέρας σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία άφησε 12 νεκρούς, Γερμανοί αξιωματούχοι ασφαλείας δήλωσε.

Ο ύποπτος ήταν γνωστό ότι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας, όπως κάποιος σε επαφή με ριζοσπαστικές ομάδες ισλαμιστών, και είχε εκτιμηθεί ότι θέτουν σε κίνδυνο, ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Ralf Jaeger δήλωσε στους δημοσιογράφους.




Πηγή: Daily Mail, 15 του Ιούλη 2016
Η Νίκαια τρόμος επίθεση Ιούλ 2016


Η Νίκαια τρόμος επίθεση: Προς μια μόνιμη κατάσταση στρατιωτικού νόμου στην ... φερομένου ως δράστη είναι νεκρός και βολικά άφησε πίσω την ταυτότητά του.


Νίκαια, 14 του Ιούλη Σφαγή: Προς στρατιωτικό νόμο; Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS-Daesh) αναλαμβάνει την ευθύνη;

Με τον Peter Koenig , 15 Ιουλίου 2016


Σύμφωνα με τον Peter Koenig σε σχέση με τη Νίκαια τρομοκρατική επίθεση:


Κατά τη διάρκεια της γιορτής χθες το βράδυ από την Εθνική Εορτή γαλλική, γύρω στις 11 μ.μ., ένα φορτηγό επιτάχυνση όργωσε σε ένα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν τα πυροτεχνήματα κατά μήκος της Μεσογείου Boulevard Anglais. Ο οδηγός του φορτηγού, ήταν ταυτόχρονα και αδιακρίτως τα γυρίσματα μέσα στο πλήθος. Ήταν σε θέση να τρέξει για 2 χιλιόμετρα πριν να σταματήσει από την αστυνομία, η οποία πυροβόλησε αμέσως και τον σκότωσε.

Μια φρικτή τρομοκρατική επίθεση, σκοτώνοντας ορδές των ανθρώπων, τη διάδοση πόνο, τη δυστυχία, το φόβο και οργή στη Γαλλία, Ευρώπη - στον κόσμο over.All ενδείξεις σηματοδοτούν το Big Σενάριο για μια ακόμα ψεύτικη σημαία? για άλλη μια φορά στη Γαλλία.

Ο νεαρός οδηγό φορτηγού αναγνωρίστηκε ως ένα 31-year-old Γάλλος, κάτοικος Nizza, με Τυνησίας προέλευση. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, «σύμπτωση» λέει ότι τα έγγραφα ταυτότητάς του, βρέθηκαν στο φορτηγό.



Ο νεαρός αμέσως σκοτώθηκε από την αστυνομία. Νεκρά άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν. Ένα πρότυπο πολύ γνωστό από τώρα.
Παρίσι Charlie Hebdo τρόμου επίθεση, Ιανουάριος 2015


Η αστυνομία βρήκε το αναγνωριστικό του Said Kouachi στη σκηνή του πυροβολισμού Charlie Hebdo. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Με τον Δρ Paul Craig Roberts , 10 του Γενάρη 2015


«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία ανακάλυψε την ταυτότητα του Said Kouachi στη σκηνή του πυροβολισμού Charlie Hebdo. Μήπως αυτό ακούγεται οικείο; Θυμηθείτε, οι αρχές υποστήριξαν ότι έχουν βρει το άθικτο διαβατήριο ενός από τους ισχυρισμούς 9/11 αεροπειρατές ανάμεσα στα τεράστια κονιοποιημένο ερείπια των δίδυμων πύργων.»
Παρίσι Bataclan τρόμου επίθεση, Νοεμ 2015


Οι επιθέσεις Παρίσι τρόμου και 911: Παρόμοια «Αποδείξεις» καθιστά Ύποπτες

Με Timothy Αλέξανδρος Guzman , 20 Νοέμβρη 2015

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS / ISIL) δήλωσε ότι ήταν υπεύθυνος για τις τελευταίες επιθέσεις στο Παρίσι, όπως και η Αλ-Κάιντα ο οποίος ισχυρίστηκε επίσης την ευθύνη για 911. ... Ωστόσο, υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη την 11η Σεπτεμβρίου .

Κατ 'αρχάς, της Συρίας και της Αιγύπτου διαβατηρίων από δύο από τους βομβιστές αυτοκτονίας βρέθηκαν στη σκηνή του σταδίου επίθεση στο βόρειο τμήμα της πόλης. Μετά δύο ύποπτους τρομοκράτες πυροδότησαν εκρηκτικές συσκευές τους, τα διαβατήρια τους, έχουν βρεθεί ακόμη.

Αυτό μας φέρνει πίσω στις τρομοκρατικές επιθέσεις 11 Σεπτέμβρη , όπου αξιωματούχοι των ΗΠΑ ανακτηθεί ένα διαβατήριο ανέπαφη λίγα τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου που έκανε ανήκουν σε έναν από τους αεροπειρατές,




Magic Διαβατήρια Redux: συριακό διαβατήριο Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Ανακαλύφθηκε στο Παρίσι βομβιστής αυτοκτονίας

Με 21ου αιώνα Wire , 14 Νοεμ 2015

Στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις σφαγές στο Παρίσι, ένα συριακό διαβατήριο βρέθηκε δίπλα σε έναν από τους βομβιστές καμικάζι του Stade de France. Αφού επεσήμανε ως υπεύθυνη για τις επιθέσεις από τον Πρόεδρο Ολάντ, «το ισλαμικό κράτος» ισχυρίστηκαν ότι είχαν κατασκευαστεί από την επίθεση. Η γαλλική εκτελεστική εξουσία, η οποία είχε ήδη δηλώσει ότι θα ήθελε να αναλάβει δράση στη Συρία φέρεται κατά ISIS, αλλά στην πραγματικότητα ενάντια Μπασάρ Ελ Άσαντ, ο οποίος «πρέπει να φύγει», βλέπει σε αυτή μια σημαντική ένδειξη ότι η άνεση τη στρατιωτική τους εκστρατεία.
Λονδίνο 7/7 τρομοκρατική επίθεση, 7 Ιούλη 2004


Τα 7/7 βομβιστικές επιθέσεις του Λονδίνου και «Stepford Τέσσερις» Λειτουργία MI5 είναι: Πώς οι βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο το 2005 γύρισε κάθε μουσουλμάνος σε μια «Ύποπτα τρόμου»

Με Karin Brothers , 26 Μαΐου, 2017



Την Τρίτη, 12 Ιουλίου σύζυγό της Lindsay Σαμάνθα Lewthwaite είχε καλέσει την αστυνομία να καταγγείλετε το σύζυγό της Germaine ( «Jamal») λείπει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι τους αμέσως. Την επόμενη μέρα, στις 14 Ιουλίου, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι είχαν ID Lindsay και ήταν ο τέταρτος βομβιστής. Lewthwaite ήταν δύσπιστος και αρνήθηκε να πιστέψει την κατηγορία χωρίς DNA αποδείξεις. Ο προσδιορισμός της αστυνομίας ήταν εκπληκτικό, επειδή ήταν ισχυρίζονται ότι όλοι οι ύποπτοι κοίταξε πακιστανική? δεν υπήρχε τρόπος κάποιος θα μπορούσε να μπερδέψει το μεγάλο, μαύρο Lindsay για μια ασιατική. Τι είχε αστυνομία εξετάζει;
9/11 επιθέσεις τρόμου: 11η Σεπτεμβρίου 2001




Ήταν Αμερική Επίθεση από τους μουσουλμάνους στις 9/11;

Με Ντέιβιντ Ρέι Γκρίφιν , 11 Σεπτεμβρίου, 2016



9/11 Αλήθεια και η κοινή Κογκρέσου μήνυμά σας: 28 Σελίδες της Παραπλάνηση για τον ρόλο της Σαουδικής Αραβίας

Με Dick Atlee και ο Ken Freeland , 11 Σεπτέμβρη 2015


Για χρόνια το 9/11 κίνημα αλήθεια (9τμ) έχει μάταια υπόμνημα με ... .. FBI πράκτορα ο Dan Coleman εξηγεί πώς το διαβατήριο του 9/11 αεροπειρατή ...


9/11 αντιφάσεις: Mitsubishi Mohamed Atta και αποσκευές του

Με Ντέιβιντ Ρέι Γκρίφιν , 9 Μαΐου του 2008

9/11 αντιφάσεις: Mitsubishi Mohamed Atta και αποσκευές του ... Περιείχε επίσης ένα Σαουδική διαβατήριο, μια διεθνή άδεια οδήγησης, ...


« Στην επίσημη εκδοχή για την 9/11 το FBI ισχυρίστηκε ότι βρήκαν το αλώβητη διαβατήριο ενός από τους πιλότους κοντά σε έναν από τους πύργους που έγιναν στάχτη από την έκρηξη του οποίου η θερμότητα λιώσει ακόμα και τις στήλες χάλυβα στη δομή των κτιρίων. Συντριβή του τέταρτου αεροσκάφους κοντά Shanksville έδωσε επίσης ένα διαβατήριο που, αν καεί, ακόμα επέτρεψε να διαβάσει το όνομα και το επώνυμο του ατόμου και να δει ταυτότητα με φωτογραφία του. Αυτή είναι η πιο ενοχλητική και τίποτα έμεινε στον κρατήρα, κανένα μέρος του αεροπλάνου ή των ατόμων που ταξιδεύουν σ 'αυτό, μόνο αυτό το μέρος καμένης διαβατήριο.

Επιβεβαιώθηκε από Dan μάλλον CBS News, « ένας περαστικός βρήκε το διαβατήριο ενός από τους αεροπειρατές» στο δρόμο, λίγες ώρες μετά τις 9/11 επιθέσεις. (1'.23 ")



Σύμφωνα με τον ΠΟΥ Τι γιατί:

Η Visa της Satam αλ-Suqami: Αυτή η προσδιορίσει το έγγραφο ενός από τους ισχυρισμούς 9/11 αεροπειρατές με κάποιο τρόπο επιβίωσε αλώβητος λίγα τετράγωνα μακριά από τους δίδυμους πύργους, αν και το ίδιο το αεροπλάνο ήταν σχεδόν εξαλειφθεί.



Visa ανήκουν σε Satam αλ-Suqami

Τα διαβατήρια που ανήκουν σε Ziad Jarrah και Saeed al-Ghamdi : Τα διαβατήρια των δύο φερόμενους ως τρομοκράτες της United Airlines πτήση 93 επέζησαν δήθεν την πύρινη συντριβή στην Πενσυλβάνια που εγκατέλειψαν το αεροσκάφος ίδια απανθρακωμένα και ευρέως διάσπαρτα, με ένα διαβατήριο εντελώς άθικτο.



Λείψανα της θεώρησης Ziad Jarrah του.



Διαβατήριο του Saeed al-Ghamdi
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα
Copyright © καθηγητής Michel Chossudovsky , Global Research, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...