Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ


Πολλές φορές αρκετοί εξ ημών δικαίως καταφερόμαστε κατά της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της Τουρκίας σε βάρος της πατρίδας μας. Αν λοιπόν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, θα πρέπει καταρχήν να επιλέγουμε με προσοχή τους ¨αξιωματικούς μας¨ στον ψυχρό αυτό πόλεμο. Δεν μπορεί π.χ. να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης άτομα με ιδέες όπως αυτές που θα σας εκθέσουμε στην επόμενη παράγραφο…Κείμενο του ιστολόγιου 11/5/2017

Το περιστατικό το είχαμε ακούσει παλιότερα αλλά το επιβεβαιώσαμε πρόσφατα. Μουσουλμάνος θρησκευτικός λειτουργός είχε πριν από λίγα χρόνια συνομιλία με κορυφαίο κρατικό λειτουργό της ελληνικής Θράκης. Και λέει λοιπόν ο Έλληνας μουσουλμάνος στον ελληνόφωνο κρατικό λειτουργό: ¨Κύριε…. τι προτίθεσθε να κάνετε για να σταματήσει η ροή των μαύρων χρημάτων από το τουρκικό προξενείο προς τους πράκτορες του;¨.

Και απαντά ο ελληνόφωνος κρατικός λειτουργός :

¨Δείτε κύριε….όπως και να το δούμε, ακόμη και αυτά τα χρήματα είναι ρευστό που μπαίνει στην αγορά της Θράκης και ξέρετε έχουμε μεγάλη οικονομική κρίση¨ !!!

Όταν λοιπόν τοποθετούνται ΤΕΤΟΙΟΙ σε τέτοιες θέσεις, μετά να μην απορούμε γιατί ¨αλωνίζει¨ η Τουρκία στην ελληνική Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...