Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Anonymous προειδοποιεί τον κόσμο να 'προετοιμάσει' για το World War 3

Το περίφημο hacktivist ομάδα Ανώνυμος έχει κυκλοφορήσει μια ανατριχιαστική νέο βίντεο - προτρέποντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την «προετοιμασία» για το World War 3 - όπως οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα συνεχίζουν να κινούνται «στρατηγική κομμάτια στη θέση του» για τη μάχη.

«Όλες οι ενδείξεις διαφαινόμενη πολέμου στην κορεατική χερσόνησο στην επιφάνεια», η ομάδα αναφέρει στο δυσοίωνο έξι λεπτά κλιπ, δημοσιεύτηκε στο YouTube διάρκεια του Σαββατοκύριακου.



Χρησιμοποιώντας την υπογραφή Guy Fawkes χαρακτήρα τους, οι hackers κάνουν πολλές αξιώσεις για τις πρόσφατες στρατιωτικές κινήσεις στην περιοχή - και δήθεν προειδοποιήσεις από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα για την επικείμενη πυρηνικές επιθέσεις από το Βορρά - όπως παραδίδουν τρομακτική προφητεία τους.

«Βλέποντας το κάθε χώρα κινείται στρατηγικά κομμάτια στη θέση του,» η οργάνωση λέει, στην περιβόητη ρομποτική φωνή της. «Αλλά σε αντίθεση με το παρελθόν παγκόσμιοι πόλεμοι, αν θα υπάρξει χερσαία στρατεύματα, η μάχη είναι πιθανό να είναι έντονος, βάναυση και γρήγορο. Θα είναι επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο καταστροφικές, τόσο για την περιβαλλοντική και οικονομική επίπεδα.»

Σύμφωνα με Ανώνυμος, ο Πρόεδρος του ατού της δοκιμής του Minuteman 3 διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων περασμένη εβδομάδα - σε συνδυασμό με μια πρόσφατη προειδοποίηση από Ιάπωνες αξιωματούχοι στους πολίτες, λέγοντάς τους να κάνουν τις προετοιμασίες για μια πιθανή πυρηνική επίθεση - είναι, τελικά, η απόδειξη ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν προς μια μείζονα σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.

Επιπλέον, η Κίνα φέρεται να έχει καλέσει τους πολίτες της στο Ερημίτη Βασίλειο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους καθώς οι εντάσεις συνεχίζουν να κλιμακώνονται πάνω από τους πρόγραμμα πυρηνικών όπλων.

«Αυτό είναι ένα πραγματικό πόλεμο με πραγματικές παγκόσμιες συνέπειες,» η ομάδα εξηγεί. «Με τρεις υπερδυνάμεις που στο μίγμα, και άλλα έθνη θα πρέπει να εξαναγκάζονται να επιλέγουν πλευρές, έτσι ώστε ό, τι κάνουν οι πιόνια μοιάζουν τόσο πολύ;»

Anonymous - περιγράφεται στο διαδίκτυο ως ένα παγκόσμιο δίκτυο των χάκερ, η πρόθεση για διάδοση «γεγονότα η κυβέρνηση δεν θέλει να ξέρεις» - ισχυρίζεται η ΗΠΑ και η Νότια Κορέα έχουν εργαστεί από κοινού για να διατηρήσει την ειρήνη στην περιοχή, μαζί με την Κίνα και την Φιλιππίνες, αλλά τα αιτήματά τους έχουν πέσει «στο κενό».

Ισχυρίζονται ότι η διοίκηση Trump έχει επίσης συνεργαστεί στενά με τους Αυστραλούς, στέλνοντας μια περιστροφική ανάπτυξη περισσότερων από 1.000 στρατιώτες των ΗΠΑ στη χώρα, μαζί με ένα μεγάλο στόλο των στρατιωτικών αεροσκαφών.

Αυστραλία τελικά θεωρείται «στρατηγική θέση στον Ινδικό Ωκεανό,» λέει ο Ανώνυμος.

«Ο πολίτης θα είναι η τελευταία να γνωρίζει, γι 'αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι οι άλλες χώρες κάνουν,» τα κράτη της ομάδας, αναφέροντας προειδοποίηση της Κίνας την περασμένη εβδομάδα για τους ανθρώπους του στο Βορρά.

«Οι ρεαλιστική Κινέζοι, όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.»

Ένας άλλος εξασφαλισμένος σημάδι ότι ο πόλεμος είναι επικείμενη, σύμφωνα με Ανώνυμος, είναι οι πρόσφατες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου Trump και Πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte.




Το ζευγάρι μίλησε λίγο πριν από μια εβδομάδα για να συζητήσει την κατάσταση με τη Βόρεια Κορέα και άλλες περιφερειακές απειλές για την ασφάλεια. Μια ανάγνωση αργότερα ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών «οδεύει προς μια πολύ θετική κατεύθυνση.»

«Όταν ο Πρόεδρος Trump αρχίζει να φτάσει σε αυτούς όπως ο Πρόεδρος Rodrigo Duterte των Φιλιππίνων για να εξασφαλιστεί ότι είναι στην ίδια σελίδα, πρέπει κανείς να αρχίσει να αναρωτιούνται,» Ανώνυμος λέει στο βίντεο. «Ωστόσο, ακόμη και Duterte συμβούλευσε τις ΗΠΑ να υποστηρίξουν μακριά από Κιμ Γιονγκ-ουν.»

Η ομάδα καταλήγει το βίντεο με μια απόκοσμη μήνυμα για όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο.

«Προετοιμασία για το τι θα επακολουθήσει,» λένε. "Είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Δε συγχωρούμε. Εμείς δεν ξεχνάμε.» http://nypost.com/2017/05/08/anonymous-warns-world-to-prepare-for-world-war-3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...