Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα έχει το μεσημέρι στο γραφείο της η Δήμαρχος. Πρόκειται να τους ενημερώσει για την απαίτηση των εκκαθαριστών της ΔΕΠΟΣ, ο Δήμος Καβάλας ζητούν να επιστρέψει ποσό 300.000 ευρώ. Τα χρήματα αφορούν την υπό εκκαθάριση κοινοπραξία Δήμου –ΔΕΠΟΣ. Ειδικότερα την περίοδο του 2002.



Χαλαζόπτωση σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον πρώην Δήμο Ορφανού. 11 λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μετακίνησαν φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ολοκληρώνεται σήμερα η συνάντηση στην Καβάλα μαθητών μουσικών σχολείων. Το 70% των καταστημάτων της αγοράς δεν λειτούργησε χθες. Ικανοποίηση στον Εμπορικό Σύλλογο από την επιτυχία της Λευκής Νύχτας. Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο εξέλεξαν χθες τα μέλη του. Την Παρασκευή το μεσημέρι κοινοποιήθηκε στην Διεύθυνση Ανάπτυξης η απόφαση της Αποκεντρωμένης, είπε χθες για την ΒΦΛ ο Θ. Μαρκόπουλος. Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η εταιρία προκειμένου να μην εκτελεστεί η απόφαση που αφαιρεί την άδεια λειτουργίας της Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ.



Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ειδική συνεδρίαση για τα νέα διόδια στην Εγνατία οδό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν έχει τη δυνατότητα ένταξης στον νόμο εξωδικαστικού μηχανισμού το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Πολύ δύσκολα ο Δήμος Καβάλας θα λειτουργήσει το νέο ΚΔΑΠ- ΑμΕΑ που ετοιμάζει στο ακίνητο του ιδρύματος στο Περιγιάλι. Ξημερώματα Σαββάτου κάηκε παραλιακό μπαρ στην παραλιακή Εγνατία. Ερώτηση για το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό ενημέρωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόβλημα που ανέκυψε στα δρομολόγια από την Κεραμωτή. Ο Υπουργός Μεταφορών του Ιράκ επισκέφθηκε πρόσφατα στην Καβάλα στην προοπτική συνεργασίας με την σχολή εκπαίδευσης πιλότων Egnatia Aviation.



Πετυχημένη εκδήλωση του Φωτογραφικού Ομίλου- παρουσίαση του έργου του Κώστα Καψιάνη. Την ποντιακή γλώσσα μέσω του σκίτσου και του βιβλίου του Δημήτρη Νικολαϊδη γνώρισαν παιδιά στον Όμιλο Πόντιων Χορευτών. Ολοκληρώθηκε χθες στην Καβάλα η περιοδεία στο Νομό μας Προξένων τουλάχιστον 13 χωρών από τη Θεσσαλονίκη. Ικανοποίηση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη.



Με νίκες συνέχισαν χθες στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ΑΟΚ και Νέστος. Από την Τετάρτη τα πλέϊ άουτ της Ένωσης με τα Πεύκα. Η ομάδα μας έχει μειονέκτημα έδρας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης». Στην Α2 η ομάδα βόλευ γυναικών του ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...