Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Όλα είναι έτοιμα για τη Λευκή Νύχτα σήμερα στην αγορά της Καβάλας. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν μετά τις 7 το απόγευμα, τα καταστήματα λειτουργούν ως τα μεσάνυχτα. Πολλές κυκλοφοριακές αλλαγές κυρίως στην οδό Ομονοίας που πεζοδρομείται. Οι εκπρόσωποι της αγοράς καλούν τους πολίτες να κατέβουν στο κέντρο είτε περπατώντας, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. «Τα δρώμενα είναι περισσότερα από 30» είπε χθες ο Μπάμπης Ηλιάδης, εξηγώντας ότι σε αυτά που αρχικά συμφωνήθηκαν προστέθηκαν κι άλλα που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία επιχειρήσεων.




Δεν υπήρξε χθες αντίδραση από το εργοστάσιο των λιπασμάτων στην είδηση ακύρωσης της άδειας λειτουργίας της εταιρίας Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε. Η ατμόσφαιρα μέσα στο εργοστάσιο είναι βαριά. Μάλλον την Τρίτη το απόγευμα η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Ούτε χθες ξεκαθάρισε το τοπίο για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών θα υλοποιήσει και φέτος το Καλοκαίρι ο Δήμος Νέστου. Επιχειρηματίας από την Τουρκία συζητά να αγοράσει ακίνητο στο καρνάγιο προκειμένου να λειτουργήσει ξενοδοχείο.



Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη θα επισκεφθεί το πρωί τον Θ. Μαρκόπουλο κι αμέσως μετά θα παραστεί σε εκδήλωση σχολείου για την Ημέρα της Ευρώπης. Ασυνήθιστο περιστατικό την Πρωτομαγιά στη Δ. Αγορά, άγνωστος άδειασε σε κοινόχρηστο χώρο του 1ου ορόφου πυροσβεστήρα. Πρόξενοι από χώρες της Βαλκανικής και όχι μόνο θα είναι σε Καβάλα και Θάσο το Σαββατοκύριακο. Έχουν προσκληθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη. Επιμένει στις αλλαγές του Καλλικράτη το Υπουργείο των Εσωτερικών. Σχετικές ανακοινώσεις έκανε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη ο Γραμματέας του Υπουργείου. Λόγω υπηρεσιακών αναγκών τα δικαστήρια στην πόλη μας ενισχύονται με εισαγγελικό λειτουργό από τη Ξάνθη.



Από το πρωί η Μαθητιάδα στην ακτή της Καλαμίτσας. Την Κυριακή ο Νίκος Λυγερός σε εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου. Τέλος του μήνα εκλογές στο σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Αύριο το απόγευμα στο Φρούριο η πρώτη εκδήλωση αφιέρωμα στον Απόστολο Παύλο από μαθητές μουσικών σχολείων.



Κρίσιμο το αυριανό ματς της «λαβωμένης» Ένωσης με τον Εθνικό. Από την Τετάρτη 10 Μάη τα play out. Στη Νάουσα την Κυριακή ο ΑΟΚ, εντός έδρας με τον Μακεδονικό Φούφας ο Νέστος. Σάββατο και Κυριακή στο βοηθητικό το 4ο τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης» που οργανώνει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...