Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Όλα τα θέματα της τοπικής επικαιρότητας απασχόλησαν τη χθεσινή- πρώτη μετά το Πάσχα- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Έτοιμος ο Δήμος για ένα νέο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ώστε να «απορροφήσει» τα παιδιά του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Ελπίδες να ξαναρχίσει ο διάλογος για την όδευση του ΤΑΡ. Στην επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθεί για να εγκριθεί το έργο ανακαίνισης των εγκαταστάσεων στο δημοτικό γήπεδο Βερούλειο.



Ακυρώθηκε χθες από την Αποκεντρωμένη η απόφαση του Θόδωρου Μαρκόπουλου με την οποία έλαβε άδεια λειτουργίας στο εργοστάσιο της ΒΦΛ η εταιρία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ. Νωρίτερα θα τελειώσει το προσεχές Σάββατο η λαϊκή αγορά λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή του Διοικητηρίου. Άρχισε χθες έργο ασφαλτόστρωσης στο δρόμο του Αγίου Σίλα. Κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων από την Εγνατία Οδό και το Δασαρχείο βρέθηκαν χθες στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Στο διαγωνιστικό μέρος της 2ης γιορτής Μαθητικού Θεάτρου την πρώτη θέση εξασφάλισε η παράσταση του 5ου Λυκείου.



Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για την αυριανή Λευκή Νύχτα. Συμβουλές και οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς τους πολίτες για την αντιπυρική περίοδο που άρχισε την Πρωτομαγιά. 25χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το πρωί κοντά στο υδραγωγείο του Δήμου Καβάλας. Περίπτερο είναι πιθανό να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει πλησίον του Νοσοκομείου. Συνέδριο τοπικής ιστορίας θα οργανώσει για την περιοχή του ο Δήμος Νέστου. Αυτό θα γίνει τον Οκτώβρη. Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών της Π.Ε. Καβάλας συνάντησε χθες τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο.



Με τη λαμπαδηφορία αρχίζει το απόγευμα στο κέντρο της πόλης η 1η Μαθητιάδα της ΑΜΘ. Αύριο οι μαθητικοί αγώνες στην ακτή της Καλαμίτσας. Το σωματείο Ρωσοελληνικής Κουλτούρας οργανώνει την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Αυτή είναι αφιερωμένη στην Ημέρα Νίκης κατά του φασισμού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από το απόγευμα του Σαββάτου οι εκδηλώσεις στην πόλη μας των 700 μαθητών από 15 μουσικά σχολεία της χώρας.



Η άνοδος της θερμοκρασίας επηρέασε αρνητικά το χόρτο στο «Ανθή Καραγιάννη», το οποίο κινδυνεύει. Τραυματίας ο Μηνάς Πτηνόπουλος. Ένα ακόμη πρόβλημα για το Νίκο Πενταζίδη ο τραυματισμός του Γιώργου Μούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...