Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Θετικό αποτέλεσμα είχε η χθεσινή διαδικασία στο Δημαρχείο μέσω της οποίας βρέθηκε ανάδοχος για το έργο απομάκρυνσης παρατημένων στους δρόμους αυτοκινήτων και δικύκλων. Πρόκειται για εταιρία από την Αλεξανδρούπολη. Το αργότερο τον Ιούλιο θα αρχίσει να απομακρύνει εγκαταλειμμένα οχήματα, τα οποία είναι πολλά κυρίως στις συνοικίες της πόλης. Ο χθεσινός διαγωνισμός ήταν επαναληπτικός αφού ο πρώτος απέβη άγονος.



Στις 5 σήμερα το απόγευμα στην Παράκαμψη η Καβάλα διαμαρτύρεται, δηλώνει την αντίθεση της στα νέα διόδια. Συμμετοχή δηλώνουν με ανακοινώσεις τους τοπικοί φορείς. Από τις 4 αναχώρηση λεωφορείων από τον Δ. Κήπο προς το σημείο της διαμαρτυρίας. Προβλέπεται 20λεπτη διακοπή της κυκλοφορίας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει εκτροπή της κίνησης μάλλον μέσω της πόλης.



Έτοιμη η Ελευθερούπολη για τη Λευκή Νύχτα της Παρασκευής. Αποφάσεις δικαστηρίου δικαιώνουν τους συμβασιούχους δημοτικούς υπαλλήλους σε Νέστο και Καβάλα. Δωρεά εταιρίας 10.000 ευρώ στο Νοσοκομείο, θα διατεθεί για αγορά καρδιολογικού υπέρηχου. Μεγάλη συμφωνία της Ενεργειακής Αιγαίου για πώληση φυσικού αερίου στο Ισραήλ. Έως τη 1 λειτουργεί σήμερα η διοικητική υπηρεσία του ΕΦΚΑ στο πρώην ΙΚΑ. Κλειστά αύριο δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία.



Συνεδρίασε τη Δευτέρα η διοίκηση του Επιμελητηρίου, έλαβε τις πρώτες αποφάσεις για τη φετινή έκθεση που θα γίνει 6 με 11 Οκτώβρη. Αρνητικά τα αποτελέσματα της επίσκεψης Αποστόλου στην Καβάλα, σημειώνει με ανακοίνωση του ο Γιάννης Πασχαλίδης. Το μεσημέρι γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου.



Με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας κατά του καπνίσματος ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου οργανώνει δωρεάν σπιρομετρήσεις. Την Κυριακή αποκαλυπτήρια μνημείου γενοκτονίας των Ποντίων στο Κοκκινόχωμα. Ο οργανισμός Μαζί για το Παιδί έκανε δωρεά παπούτσια στο σύλλογο Πνοή. Εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού αύριο στη Θάσο.



Στις 3 το μεσημέρι στην Αγία Φωτεινή η κηδεία του επί σειρά ετών προέδρου των διαιτητών ποδοσφαίρου Βελισσάρη Τελίδη. Πέθανε ξαφνικά χθες σε ηλικία 71 ετών. Σήμερα η γενική συνέλευση του Νέστου. Χωρίς νέα τα διοικητικά του ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...