Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Ποσό 5.500 ευρώ κατάφεραν να εισπράξουν παράνομα άγνωστοι χάκερς που «κλωνοποίησαν» σελίδα ξενοδοχείου στη Θάσο, παραπλανώντας όσους ήθελαν να κάνουν κράτηση και να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα. Η επιχείρηση αντιλήφθηκε σχετικά γρήγορα την απάτη κι ενημέρωσε την υπηρεσία του ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα. Αυτή τους υπέδειξε να κάνουν σχετική δήλωση- καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού!



Μετά τις συναντήσεις της Δημάρχου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος την προηγούμενη εβδομάδα, γίνεται ακόμη πιθανότερη η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων σε αντίσκηνα, κοντά στο νέο λιμάνι. Θέματα συγχωνεύσεων και υποβιβασμού σχολείων θέτει εκ νέου στους αρμόδιους η Ένωση Συλλόγων Γονέων. Ακόμη 30 πρόσφυγες από την περασμένη Παρασκευή στο Ασημακοπούλου. Κάτοικος Παληού διαμαρτύρεται γιατί ταλαιπωρήθηκε τόσο από διάρρηξη που έγινε στην οικία του όσο και από καθυστερημένη αντίδραση της Αστυνομίας. Από την αρχή η διαδικασία παραχώρησης στην Π.Ε. Καβάλας του καπνομάγαζου Κούφλερ στο Περιγιάλι. Μάλλον δεν συνεδριάζει αυτήν την εβδομάδα το Δ. Συμβούλιο Καβάλας.



Η κακοκαιρία του διήμερου εμπόδισε την μεγάλη προσέλευση κόσμου στην έκθεση Συνέργεια. Επένδυση Γερμανικών συμφερόντων στο Ερατεινό εγκαινίασε το Σάββατο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου. Στο Δήμο Νέστου παραχωρείται το κτίριο του ειρηνοδικείου στη Χρυσούπολη. Θα λειτουργήσει ως δημοτική βιβλιοθήκη. Μεγάλη μείωση αφίξεων κρουαζιερόπλοιων και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Λύθηκε το πρόβλημα με το εγκαταλειμμένο σπίτι στον Άγιο Σίλα από το οποίο απομακρύνθηκαν οι αθίγγανοι. Την Τετάρτη γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου. 58χρονος ηλεκτρολόγος παρενέβη στον μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος επιχείρησης 52χρονου στον Αμυγδαλεώνα με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή καταγραφή. Το ίδιο επιχειρήθηκε και σε άλλη επιχείρηση του 52χρονου στην Καβάλα.



Έως την Κυριακή 4 Ιούνη η έκθεση Αντανακλάσεις μελών της Στέγης στο Παλλάδιο. Ολοκληρώνονται το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» με γιορτή οι παραστάσεις ερασιτεχνικών σχημάτων. Λόγω βροχής δεν έγινε η Γιορτή του Αγρότη στη Νέα Καρυά όπως επίσης η εκδρομή του Συλλόγου των Μικρασιατών στο εντευκτήριο του ΦΟΚ.



Με 30 συνεχόμενες νίκες σε 30 αγώνες επιστρέφει στην Γ’ Εθνική μπάσκετ ο Γυμναστικός της Ελευθερούπολης. Συνεχίζει να περιμένει προτάσεις για τον ΑΟΚ ο Ερασιτέχνης. Πρώτη συζήτηση φίλων της Ένωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έγινε το Σάββατο το πρωί στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...