Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ – ΝΙΚΗ 2-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦ ΣΑΙΤ – ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ – ΟΡΓΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ




Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με 2-1 της ΑΕΚ στον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.





Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, από τον Πέδρο Ενρίκε, με κεφαλιά από σαφή θέση ο σάιτ. (Μετά το τέλος του ματς, ο επόπτης Καλφόγλου δήλωσε:«Έκανα λάθος. Σας ζητώ συγγνώμη. Θα παραιτηθώ» )


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό, χάρη σε γκολ του Μπίσεσβαρ.
Ο Κάμπος έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια και αφού οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να διώξουν σωστά την μπάλα μετά το πρώτο του γύρισμα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε εκ νέου αποδέκτης της μπάλας και τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Πάντως οι πανηγηρισμοί στην εξέδρα του «δικεφάλου» του Βορρά κόπασαν γρήγορα, καθώς η «Ένωση» έφτασε αμέσως στην ισοφάριση με σκόρερ τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος στο 26′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του, με τον Γλύκο να φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ.


Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (90′ Κίτσιου), Κάμπος (73′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (84′ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο (69′ Γαλανόπουλος), Αραούχο.



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΒΑΝ – ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ





«Ημασταν τόσο ενωμένοι στο στόχο μας. Εχω πει με λίγο υπερβολικό τρόπο ότι πάμε για το Κύπελλο αλλά είχαμε απόλυτο συναίσθημα ότι πρέπει να το πάρουμε. Παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο και βλέπαμε ότι η ομάδα μας άξιζε δύο Κύπελλα. Βεβαίως ξεκινήσαμε κάπως νευρικά, βάλαμε το γκολ μετά δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ και μετά όποιος το έβαζε θα το έπαιρνε.

Ξέρω όλα τα παιδιά ήθελαν να κάνουν το δώρο το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ και τα κατάφεραν. Χθες τους είπα μία κουβέντα. Να φέρετε τον τίτλο στην Θεσσαλονίκη. Και βεβαίως θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δουλέψει σε αυτή την διαδικασία. Ολα τα γραφεία, όλους τους προπονητές, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους φιλάθλους. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Και βεβαίως έχω πει στον Ιβιτς ότι όσο περίεργο και αν είναι ότι εγώ πίστευα πως θα κερδίσει το Κύπελλο. Και σήμερα δεν τους συνόδευσα στο λεωφορείο αλλά είπα στον Ιβιτς ότι είμαι σίγουρος ότι θα πάρει το Κύπελλο».

Για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ. Ηταν ένα αρκετό ήρεμο παιχνίδι. Αν και υπήρχαν κάποια σκληρά σημεία αν και είναι τελικός Κυπέλλου. Και σήμερα είπα στον Μελισσανίδη, “Δημήτρη ξέρω πως θα χαρείς περισσότερο στην δική μου χαρά παρά στην δική σου”. Γιατί το άξιζε ο ΠΑΟΚ».

Για την συνέχεια και τον Ολυμπιακό:
«Το μόνο που θέλω να ευχηθώ να είναι μια αρχή για μεγάλες νίκες. Αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι μονοπώλιο. Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει ότι τελειώνει η ηγεμονία του. Αλλά αυτό συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ» .



ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ

Το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού αποκάλεσε στημένο τον επόπτη, Γιώργο Καλφόγλου, ενώ ανέφερε πως αυτό δεν ήταν ένα ανθρώπινο λάθος.

«Για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγγνώμη. Συγγνώμες στο Άγιο Όρος», είπε σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και συμπλήρωσε μετά «Με τρία μέτρα οφσάιντ πάρθηκε ένα Κύπελλο. Δεν με πειράζει ο ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο, αλλά με τρία μέτρα οφσάιντ; Το είδατε όλοι! Με αυτή την αλητεία… Με αυτόν τον επόπτη τον παλιοαλήτη…»



ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ





ΧΑΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ – ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό του κυπέλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το e-Volos.gr, εισήχθησαν στο Νοσοκομείο της πόλης ένας αστυνομικός και 10 οπαδοί τραυματίες.

Ένας μάλιστα από τους οπαδούς είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από κατσαβίδι, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν τραύματα κυρίως στο κεφάλι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...