Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ 2017

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στις 10.30 το πρωί στο κέντρο της πόλης, ειδικότερα στην πλατεία Καπνεργάτη και στην πλατεία Ελευθερίας. Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι. Κανονικά εργάζονται τα πληρώματα των φέρι μποτ. Παρά την απεργία της ΠΝΟ θα αφιχθεί κανονικά το απόγευμα στο λιμάνι το πλοίο Νήσος Μύκονος. Ανακοίνωση για τη σημερινή απεργία εξέδωσε το τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καβάλας.



Αλλοδαπός που διέμενε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης έδωσε χθες τέλος στη ζωή του. Ηλεκτροπληξία προκάλεσε το θάνατο του τεχνικού του ΔΕΔΔΗΕ, στο περιστατικό που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ποδοχώρι. Η κηδεία του άτυχου άνδρα έγινε χθες στο Ελαφοχώρι. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία στο Βύρωνα, αφού νωρίτερα αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του ίδιου διαμερίσματος. Ιδιώτης έκανε δωρεά στα ΚΑΠΗ και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας 10 μεταχειρισμένα κλιματιστικά μηχανήματα. Επαγγελματίες από την Καβάλα και το Παγγαίο διαμαρτυρήθηκαν χθες στον Θ. Μαρκόπουλο για τις καθυστερήσεις στην έκδοση οικοδομικών αδειών από την Πολεοδομία.



Στην Αθήνα για συναντήσεις στην ΕΤΑΔ ήταν δύο μέρες ο Δήμαρχος Παγγαίου. Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη προετοιμασίας για την Λευκή Νύχτα που θα γίνει στην αγορά της Ελευθερούπολης στις 2 Ιουνίου. Πιο μεγάλες απαγορευτικές πινακίδες θα τοποθετήσει στον δρόμο προς το Παληό η Τροχαία. Οριστικά άγονος ο διαγωνισμός για την απομάκρυνση εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και δικύκλων από τους δρόμους της πόλης. Σε κακή κατάσταση οι σχάρες των φρεατίων στους δρόμους του περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου του Νοσοκομείου. Για την υπέρταση μίλησε χθες το απόγευμα σε κατοίκους της Κηπούπολης και της Καλαμίτσας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφώντας Κροκίδης. 26 και 27 Μάη διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.



Εκδρομή στην Ίμβρο οργανώνει από 19 έως 21 Μάη το Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις». Το Σάββατο στην Στέγη η πρώτη μουσική δημιουργική απασχόληση για παιδιά. Μαθητές και καθηγητές του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου επισκέφθηκαν τη Σμύρη μέσω προγράμματος Erasmus.



Δύο τουλάχιστον λεωφορεία με φίλους της Ένωσης αναχωρούν το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα μας στο κρίσιμο ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη συνάντηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ με την διοικούσα, σχετικά με το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας. Την Κυριακή 21 Μάη το all star game του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...