Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Στις αποθήκες του Δήμου Καβάλας στο στρατόπεδο Κωτσάλου, μοιράζονται από το πρωί τρόφιμα σε 200 εκπροσώπους οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Η προετοιμασία και η διανομή των τροφίμων γίνεται από εθελοντές λόγω της ολοκλήρωσης του προγράμματος Στηρίζω. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας επανέρχεται στα δεδομένα της περιόδου 2011- 2013.



Ομόφωνα αθώους έκρινε χθες το απόγευμα το Μικτό Ορκωτό Καβάλας τους δύο κατηγορούμενους από την Ξάνθη για τον βιασμό 23χρονης φοιτήτριας το 2015. Στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας θα αποφασιστεί νέα παράταση για το έργο ολοκλήρωσης της Μ. Λέσχης. Παράταση θα δοθεί και στο έργο της Παιδόπολης. Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας. Τη Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Πρώτος σε σταυρούς ο Στέργιος Μαούνατζης. Ο Παναγιώτης Αγαπητός εξελέγη και πάλι πρόεδρος στο σύλλογο φίλων της Παιδόπολης. Διακοπή νερού από το πρωί έως το μεσημέρι στην αγορά του Αγίου Νικολάου.



Στον σύλλογο των Μικρασιατών παραχωρείτε ο ανακαινισμένος Μεντρεσές. Σχετική ανακοίνωση έκανε στη διοίκηση του συλλόγου η Δήμαρχος. Το απόγευμα στην Ελευθερούπολη ημερίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για τα επιτραπέζια σταφύλια. Συνεδρίασε χθες στην Ελευθερούπολη το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Παγγαίου. Γνωστή φαρμακευτική εταιρία προμήθευσε δωρεάν εμβόλια στους Γιατρούς του Κόσμου παράρτημα Καβάλας. Περιορισμένες αλλαγές στις αναχωρήσεις του πλοίου Νήσος Μύκονος από το λιμάνι της Καβάλας τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ανακοίνωση με συμβουλές στους καταναλωτές από τη διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΘ.



Σήμερα και αύριο ευχέλαια στα ΚΑΠΗ λόγω της γιορτής του Πάσχα. Τα παιδιά κυριάρχησαν στη χθεσινή εκδήλωση της Δ. Βιβλιοθήκης με καλεσμένη τη συγγραφέα Δήμητρα Πυργελή. Πετυχημένες οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στον Πειραιά. Έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.



Τους μαθητές των δημοτικών σχολείων προσκαλεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή η Ένωση. Κολυμβητικοί αγώνες από τη Θεσσαλονίκη γίνονται το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της πόλης μας. Ηττήθηκε ο Κεραυνός Πέρνης από τον ΠΑΟ Κοσμίου, αποκλείστηκε από το κύπελλο των ερασιτεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...