Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Σε διακοπή βρίσκονται από το Σάββατο 1η Απριλίου τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Η ΑΝΕΘ καταβάλει προσπάθεια ώστε το φέρι μποτ «Άγιος Παντελεήμονας» να είναι έτοιμο προκειμένου να αρχίσει δρομολόγια αύριο. Αν και όλοι γνώριζαν ότι την 1η Απρίλη αλλάζει το πλοίο που εκτελεί τα δρομολόγια, υπήρξε ασυνεννοησία και φανερή έλλειψη συντονισμού.



Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας διαθέτει βίντεο στο οποίο φαίνεται η επίθεση αγνώστων στο μνημείο των Καβαλιωτών Εβραίων. Δημιουργούνται έτσι ελπίδες για να εντοπιστούν οι δράστες. Σημασία έχει να διατηρηθούν οι 420 κλίνες του Νοσοκομείου, ανακοίνωσε η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας με την ευκαιρία της αλλαγής του οργανισμού του ιδρύματος. Αποκλείστηκε από τις εκδηλώσεις για την ένταξη των Φιλίππων στα μνημεία της Ουνέσκο το Φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού. Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Αδαμίδης που ήταν στην Καβάλα το Σάββατο αναφέρθηκε σε μεγάλη μείωση αφίξεων κρουαζιερόπλοιων και στο νησί της Λήμνου.



Στασιμότητα στο θέμα της ΕΤΑΔ και της Καλαμίτσας παραδέχεται ο βουλευτής Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Στο πλαίσιο του εθελοντικού καθαρισμού, συμπολίτες ήταν χθες στην ακτή. Συνεχίζεται σήμερα στην Χρυσούπολη η εκλογική διαδικασία για τη νέα διοίκηση του σωματείου των συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Ο Χρήστος Ιωαννίδης νέος πρόεδρος στο σωματείο ιδιοκτητών Ταξί. Συνελήφθη 50χρονη για κλοπή προϊόντων από ράφια σούπερ μάρκετ. Περιστατικό ρευματοκλοπής στον πρώην Δήμο Φιλίππων. Από το απόγευμα στην Καβάλα ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΚ είχε η διοίκηση του συνδέσμου τυφλών.



Χίλιοι άνθρωποι σε 40 διαφορετικά σημεία του Δήμου Καβάλας έδρασαν χθες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Let’s Do It Greece. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του ομίλου για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας. Στον Πυθαγόρα παρουσιάζεται το έργο της φωτογράφου Ελένης Μουζακίτη. Σύλλογοι Θρακιωτών τίμησαν χθες στον Άη Γιάννη την ημέρα μνήμης Θρακικού Ελληνισμού.



Έργο του διαιτητή Φωτιάδη από την Καστοριά, η χθεσινή ήττα του ΑΟΚ από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με ανύπαρκτο πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Βαριά ήττα της Ένωσης από τον Αρκαδικό το Σάββατο. Η ομάδα μας υποδέχεται σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...