Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου γνωμοδότησε αρνητικά στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων των διοδίων στην Παράκαμψη Καβάλας. Παρόλα αυτά τα διόδια έρχονται, θα κατασκευαστούν και θα λειτουργήσουν στο ύψος της Άσπρης Άμμου. Η ίδια επιτροπή γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά στο έργο της κατασκευής νέου δρόμου από Δράμα έως Καβάλα. Η γνωμοδότηση εξαιρεί το τμήμα από Σταυρό Αμυγδαλεώνα έως Άγιο Σίλα αφού σε αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί η χάραξη. Η συνεδρίαση της επιτροπής έγινε την Μεγάλη Τετάρτη, από τα 8 μέλη αυτής μόνο οι Σ. Παπαδόπουλος και Κ. Γεροστεργίου προέρχονταν από την Καβάλα.



Συνεχίζεται η προανάκριση από πλευράς Αστυνομίας για το περιστατικό της Μεγάλης Παρασκευής στην Ελευθερούπολη, την εξαφάνιση του μικρού Κυριάκου. Χθες το μεσημέρι 46χρονη κάτοικος Χρυσούπολης έπεσε και σκοτώθηκε στα βράχια μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας προς 10 ετών. Συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι για τον διαγωνισμό των Λουτρών των Ελευθερών η διοίκηση της Εργοανάπτυξης ΑΕ. Φιλανθρωπικές επισκέψεις έκανε χθες η διοίκηση του συλλόγου Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης. Έδειξε ενδιαφέρον για το ίδρυμα φιλοξενίας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης.



Μηχανήματα ζητά από τον ΤΑΡ και ο Δήμος Νέστου. Τρεις εποχιακοί θα απασχοληθούν για 8 μήνες στην Π.Ε. Καβάλας. Ένας εξ αυτών θα είναι κτηνίατρος. Άγνωστοι χθες τα ξημερώματα προκάλεσαν φθορές σε βιτρίνες δύο καταστημάτων στην οδό Δαγκλή. Μαζί σε θεία λειτουργία στο εκκλησάκι στην πύλη του εργοστασίου ήταν χθες εργαζόμενοι κι απολυμένοι της ΒΦΛ. Το πρωί η πρώτη σύσκεψη φορέων και υπηρεσιών για την αντιπυρική περίοδο. Συνεχίζει να μην έχει διοικητή η Π.Υ. Καβάλας. Ανακοίνωση για την πασχαλινή της δράση, μέσω της οποίας ενίσχυσε το ίδρυμα Αγία Μαρίνα, εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου.



Εγκαινιάζεται το απόγευμα στο Αμφιθέατρο η επετειακή αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Θέμη Κελέκη. Θα λειτουργεί πρωί και απόγευμα ως το τέλος του μήνα. Την Κυριακή το πρωί στο Ασημακοπούλου ο στρατός τιμά τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου.



Απαραίτητη είναι η νίκη σήμερα για την Ένωση. Στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζει στη Καλαμίτσα την ΑΕΛ. Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση χωρίς εισιτήριο. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για τον αγώνα Βίκος Street Relays που για δεύτερη χρονιά γίνεται στην Καβάλα. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή κι έχει στόχο την ενίσχυση της Πνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...