Κυριακή 23 Απριλίου 2017

12 αρχαίοι μύθοι, θρύλοι και βιβλικές ιστορίες Επιβεβαιώθηκε από τη σύγχρονη επιστήμη


MessageToEagle.com - Αρχαία ιερά κείμενα, πολύτιμα έργα τέχνης, αρχαιολογικά ευρήματα, μύθους και θρύλους ανοίξει ένα παράθυρο στο παρελθόν.

Μερικές φορές αρχαίες ιστορίες μπορεί να φαίνεται να είναι ευφάνταστο και είναι εύκολο να τα απορρίψει ως έργα μυθοπλασίας, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τους προγόνους μας ήθελε να μεταφέρει μια ιστορία.

Ίσως κάποιοι μύθοι και οι θρύλοι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα σημαντικό αρχαίο μήνυμα για τις μελλοντικές γενιές. Υπάρχουν επίσης πολλές Βιβλικές ιστορίες που έχουν επιβεβαιωθεί.

Σε αυτή την κορυφή της λίστας, θα ρίξουμε μια ματιά σε 11 απίστευτες αρχαίους μύθους, θρύλους και Βιβλική γεγονότα που έχουν επιβεβαιωθεί από τη σύγχρονη επιστήμη.
1. Πριν από Ragnarok: Horryfying Fimbulwinter Στην Σκανδιναβική μυθολογία ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα



Στην Σκανδιναβική μυθολογία Ragnarok (Ράγκναροκ) είναι το τέλος του κόσμου, όπως οι Βίκινγκς το ήξερε.

Η έννοια της μοίρας δεσπόζει Σκανδιναβική μυθολογία και τα Νορβηγών ανθρώπους, η μοίρα ήταν ένα γεγονός της ζωής, κάτι που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποφεύγεται ή να αλλάξει.

Αυτό αμετάβλητο έννοια κορυφώνεται με Ragnarok (Ράγκναροκ) - «το σκοτάδι των θεών», η επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, του οποίου το αναπόφευκτο είναι αδύνατο να αγωνιστεί με. Ragnorok αντιπροσωπεύει τον κόσμο που υποβάλλονται σε μείζονα αναταραχή και κάποιες δραματικές αλλαγές που θα λάβουν χώρα.

Υπάρχουν πρόκειται να προειδοποιητικά σημάδια ότι έρχεται Ragnarok. Ένας από αυτούς είναι η τρομακτική Fimbulwinter. Είναι ένα εξαιρετικά κρύο και μακρύ χειμώνα που διαρκεί για τρία χρόνια χωρίς καλοκαίρι στο μεταξύ.

Στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και άλλες σκανδιναβικές χώρες, ο όρος Fimbulvinter χρησιμοποιείται επίσης για να αναφερθεί σε ένα ασυνήθιστα κρύο και δριμύ χειμώνα.

Η καταστροφική Fimbulwinter ( «Η Μεγάλη Χειμώνας») έχει θεωρηθεί από καιρό τίποτα, αλλά ένας μύθος, αλλά αυτή η άποψη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Οι ερευνητές πιστεύουν Fimbulwinter σχετίζεται με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των ετών 535-536, η οποία οδήγησε σε σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη. Σύμφωνα με άλλες αρχαίες πηγές, αυτή ήταν μια περίοδος, όταν ο Ήλιος ήταν μπλε, αδύναμη και κρυμμένος. Οι άνθρωποι έριξε καμία σκιά στο έδαφος, και ακόμη και το φεγγάρι ήταν κρυμμένη. Δεν υπήρξε καμία θερμότητα, οι καλλιέργειες έχασαν τη ζωή τους. Αυτό πρέπει να οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ηφαιστειακή έκρηξη και την επακόλουθη σύννεφο τέφρας που εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το ξέσπασμα ήταν προηγουμένως άγνωστη, ερευνητής έχουν συναντήσει αποδείξεις, όπως για παράδειγμα πυρήνες πάγου από Γροιλανδίας που επιβεβαιώνουν ακραίες καιρικές συνθήκες κατά το χρόνο.

Στη Βόρεια Σουηδία, μετά το έτος μετά το έτος 536, η μέση θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μειώθηκε κατά τέσσερις παρα τρία βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα
2. Αβορίγινες Δημιουργία ιστορία του Marala ήταν αλήθεια - Μεγαλύτερη πατημασιές δεινοσαύρων στον κόσμο Επιβεβαίωση Αρχαία Μύθος Δημιουργία



Οι μεγαλύτερες πατημασιές δεινοσαύρων στον κόσμο ανακαλύφθηκε στην απομακρυσμένη περιοχή Kimberley της δυτικής Αυστραλίας. Η ανακάλυψη δεν έχει μόνο να μας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της ιστορίας των δεινοσαύρων, αλλά επιβεβαιώνει επίσης την Αβορίγινες ιστορία δημιουργία και το ταξίδι του Dreamtime δημιουργού ον, που ονομάζεται Marala, ο άνθρωπος ΟΝΕ. Πολλοί αυτόχθονες Αυστραλοί αναφέρονται επίσης με το χρόνο δημιουργίας, όπως «The Dreaming».

Σύμφωνα με Αβορίγινων πίστη, όλη η ζωή όπως είναι σήμερα - του Ανθρώπου, ζώων, πουλιών και ψαριών είναι μέρος της ένα ευρύ αμετάβλητο δίκτυο των σχέσεων που μπορεί να αποδοθεί στους μεγάλους προγόνους πνεύμα του Ονείρου. Στην αρχαία Αβορίγινες μύθους, Marala περιγράφεται ως ένα μυθικό ον. Ήταν ένας νομοθέτης και υπεύθυνη για την παροχή ανθρώπους κώδικα δεοντολογίας για την καλή συμπεριφορά πρέπει να κρατήσει τα πράγματα σε ισορροπία. Marala ήταν ΟΝΕ άνθρωπος και άφησε εντυπώσεις του στον ουρανό και πάνω στην άμμο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέσα από το κύκλο τραγουδιών από το νότο στο βορρά, καθώς και μέσα και έξω από τη θάλασσα, Marala άφησε πίσω του τρεις-συνοχή κομμάτια. Επίσης, άφησε πίσω τα αυλάκια εντυπώσεις φτερά της ουράς του, όταν κάθισε να ξεκουραστεί και να δημιουργήσει έδαφος νόμο του.

Σήμερα, τρεις-συνοχή κομμάτια δεινόσαυρος που έχουν εκχωρηθεί σε μεγαλόσαυρος broomensis, ένα theropod και τις εντυπώσεις των cycad-όπως τα φυτά να χρησιμεύσει ως απόδειξη του ταξιδιού Marala, όπως διηγήθηκε στον κύκλο τραγουδιού. Διαβάστε περισσότερα
3. Η αρχαία κινεζική θρύλος Αποδεδειγμένη True - βυθισμένο θησαυρό από χρυσό και ασήμι Βρέθηκαν



Σύμφωνα με μια μακραίωνη παράδοση, ένας μεγάλος θησαυρός που ανήκει στον ηγέτη της κινεζικής αγρότες εξέγερση που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ποταμού. Ο μύθος το είχε ότι το 1646, αγρότης αρχηγός Zhang Xianzhong νικήθηκε από δυναστείας των Μινγκ στρατιώτες, ενώ προσπαθεί να μεταφέρει μεγάλες αποστάσεις του θησαυρού νότο. Περίπου 1.000 πλοία φορτωμένα με τα χρήματα και διάφορα πολύτιμα ειπώθηκαν για να έχουν βυθιστεί στην αψιμαχία.

Αυτή η αρχαία ιστορία του Zhang Xianzhong και βυθισμένο θησαυρό του, που χρονολογείται από τη δυναστεία των Μινγκ (1368-1644) - δεν είναι μια ιστορία πια.

Έχει επιβεβαιωθεί από τους αρχαιολόγους που ανακτήθηκαν πάνω από 10.000 αντικείμενα από χρυσό και ασήμι από το κάτω μέρος του Minjiang ποταμού στην επαρχία Σιτσουάν. Διαβάστε περισσότερα
4. Ο θρυλικός ποταμός Saraswati δεν είναι ένας μύθος - υπήρχε πριν από 4.000 χρόνια


«Το Saraswati άρχισε να στεγνώσει προς το τέλος της τρίτης χιλιετίας π.Χ. και όλες οι εκτάσεις και σκοπούς είχε σταματήσει να ρέει από τις αρχές της δεύτερης χιλιετίας π.Χ. ...»

Saraswati ποταμός δεν είναι ένας μύθος. Είναι πραγματικά υπήρχαν και μεγάλοι πολιτισμοί άκμασαν στο βορειοδυτικό τμήμα της Ινδίας. Έχει πλούσια περιγραφεί και γιορτάζεται στις Βέδες και Πουρανικού λογοτεχνία.

Οι πόλεις άνθισε στις όχθες του ποταμού, ενώ είχε τρέξει μέσω βορειοδυτική Ινδία, περνώντας μέσα από τις πεδιάδες της Punjab, Haryana, Rajasthan, Γκουτζαράτ και, τέλος, πιστεύεται ότι έχουν εξέλθει στην αρχαία Αραβική Θάλασσα.



Σαρασουάτι αναδειχθεί ως ένα ισχυρό ποταμού κατά τη διάρκεια της ζεστό ξόρκι που διαδέχθηκε την παγετώνων Πλειστόκαινο περίπου 10.000 χρόνια πριν. Προέρχεται από Χαρ-κι-Dun ( «Κοιλάδα των Θεών») παγετώνα στην Garhwal Ιμαλάια, οροσειρές που βρίσκεται στην πολιτεία της Uttarakhand, India. Η εξαφάνιση του ποταμού είναι από καιρό ένα αντικείμενο μελετών και μεταξύ των γεωλόγων, αρχαιολόγων, γεωφυσικοί και κλιματολόγοι και υπάρχουν πολλές θεωρίες πίσω από την παρακμή της. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, ο ποταμός Saraswati δεν θεωρείται εντελώς νεκρή, γιατί το κρεβάτι του ποταμού, η οποία είναι αρκετά χιλιόμετρα πλάτος σε ορισμένα σημεία, εξακολουθούν να αποθηκεύει λίγο νερό κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων.

Σύγχρονες τεχνικές που υποστηρίζουν την έρευνα Σαρασουάτι, βοήθησε στο συμπέρασμα ότι το νερό και το έδαφος κάτω από τη γη ανήκε πραγματικά στον ποταμό Saraswati. Διαβάστε περισσότερα
5. Ανακάλυψη του Long Lost Και αιώνα-παλιά Jade Disc Βρέθηκαν Επιβεβαίωση αρχαία κινεζική θρύλος



Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, αυτό το τέλειο δείγμα του νεφρίτη ήταν κρυμμένη από ένα εξωτερικό στρώμα πέτρας, και αντί να χαράξει στην πολύτιμη πέτρα, Bian Εκείνος έδωσε στο βασιλιά Li του Chu κράτους βασιλιάς Λι δεν πιστεύουν ότι η αξία του νεφρίτη που βρισκόταν μέσα, και έκοψε ένα από τα πόδια Bian Αυτός είναι.

Αργότερα, η νέα Chu βασιλιάς Wu παρουσιάστηκε με την τραχιά πέτρα, και, επίσης, δεν πιστεύουν την ιστορία Bian ίδιος, είχε άλλο πόδι του κόψει. Όταν διάδοχος Λι, βασιλιά Wen πήρε το θρόνο που είχε καλύτερη γλύπτες του κόψει το τραχιά πέτρα όπου βρήκαν μια ασύγκριτη κομμάτι λευκό νεφρίτη. Η νεφρίτη κόπηκε σε ένα δίσκο, και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Bian ίδιος, να γίνει ένας εθνικός θησαυρός γνωστή ως «Χε Σι Bi.»

Μετά από 30 χρόνια γεωλογική μελέτη στο Jingshan βουνού και τις γύρω περιοχές, Κινέζοι ερευνητές ανακάλυψαν επιτέλους μια σπάνια εξαιρετικά υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά σκληρότητα, Jinyu και επτά άλλους τύπους αντικειμένων νεφρίτη στην Baokang, επαρχία Hubei. Διαβάστε περισσότερα
6. Κρίσνα θρυλική πόλη Dwarka υπήρχε


υλικό κατασκευής, κεραμική, τα τμήματα των τοίχων, χάντρες και γλυπτά ανακτήθηκαν από την τοποθεσία.

θρυλικό Dwarka Κρίσνα χτισμένο στη θέση ενός ακόμη νωρίτερα ιερή πόλη, με το όνομα Kususthali, ήταν μια καλά σχεδιασμένη πόλη με ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο λιμάνι προσαρμοστεί στην κυκλοφορία των μεγάλων εισόδου πλοίων. Μια προηγμένη κοινωνία έζησε εκεί.

Dwarka - μακρύς-χαμένη μυθική πόλη, μία από τις επτά ιερές πόλεις στην ινδουιστική Ινδία, είναι μια πραγματικότητα.

Η πόλη της Dwarka έχει ερευνηθεί από τους ιστορικούς από τις αρχές του 20ου αιώνα. Επίσης, η ακριβής θέση του λιμανιού της πόλης έχει επίσης συζητηθεί για πολύ καιρό. Αρκετές αναφορές από το Mahabharata , το Bhagvata Purana και το Βίσνου Πουράνα έχουν χρησιμοποιηθεί για να δείχνουν την ακριβή τοποθεσία της πόλης.

Τα ερείπια αυτού που έχει περιγραφεί ως μια τεράστια χαμένο της πόλης, βρέθηκαν από τους ερευνητές πριν από λίγο καιρό, μπορεί να αναγκάσει τους ιστορικούς και τους αρχαιολόγους να αναθεωρήσει ριζικά την άποψή τους για την αρχαία ιστορία της ανθρωπότητας.

βασίλειο του Κρίσνα εξαπλωθεί σε βόρεια Ινδία και το Πακιστάν, με πρωτεύουσα την αρχαία Dwarka, στην ακτή στο Γκουτζαράτ, μόλις κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.

Για περισσότερα από 5.000 χρόνια Dwaraka υποβλήθηκε σε επεξεργασία μόνο σαν ένα μύθο, παραδίδεται από τη μία γενιά στην άλλη. Σε μια σημαντική θαλάσσια αρχαιολογική ανακάλυψη, ινδική επιστήμονες βρήκαν εξαιρετικό γεωμετρικά αντικείμενα κάτω από το βυθό της θάλασσας στη δυτική ακτή, παρόμοια με τα Harappan ερείπια .

Οι ακουστικές εικόνες έδειξαν την περιοχή επενδεδυμένα με καλά-που υπόγεια σπίτι σαν χαρακτηριστικά που καλύπτονται εν μέρει από κύματα άμμου και κυματισμοί άμμου σε βάθος νερού 30-40 μετρητή. Σε πολλά μέρη, τα χαρακτηριστικά του καναλιού, όπως παρατηρήθηκαν επίσης υποδηλώνουν την πιθανή ύπαρξη πιθανών αποχέτευσης στην περιοχή. Η μεγάλη πόλη - που ανέρχεται σε πέντε μίλια μακρά και δύο μίλια πλάτος - πιστεύεται ότι χρονολογούνται πριν από τα παλαιότερα γνωστά ερείπια στην υποήπειρο από περισσότερα από 5.000 χρόνια. Mainstream επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η αρχαία ινδική κουλτούρα / πολιτισμός χρονολογείται περίπου 4-5 χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, οι πιο κάτω στον κόλπο του Cambay ερείπια πάει πίσω τουλάχιστον 9000 χρόνια, δηλαδή την εποχή που η περιοχή βυθιστεί κάτω από το νερό. Διαβάστε περισσότερα
7. μυστικό υπόγειες σήραγγες Ανακαλύφθηκε Κάτω μεξικανική πόλη της Πουέμπλα Επιβεβαίωση Urban Legend



Για χρόνια, οι κάτοικοι της Πουέμπλα έχουν πει ιστορίες για ένα δίκτυο σηράγγων υφιστάμενων κάτω από την πόλη και φυσικά, αυτές οι ιστορίες είχαν απορριφθεί ως μυθοπλασία. Τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει. Οι αρχές στο Μεξικό έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη υπόγειων σηράγγων, και να πω τα μυστικά περάσματα θα μπορούσαν να χρονολογούνται από 500 χρόνια. Η πόλη ελπίζει να μετατρέψει τις σήραγγες σε μια έλξη. Διαβάστε περισσότερα
8. Αμφιλεγόμενη ανακάλυψη της Γέφυρας του Ράμα - Μια 1,700,00-Year-Old Man-Made ιστορία Δομή Επιβεβαίωση πει στο Ραμαγιάνα



Οι εικόνες της NASA από την αρχαία γέφυρα μεταξύ της Ινδίας και της Σρι Λάνκα δείχνουν αρχαία ιστορία συνδέεται με τη μυθολογία.

Στις αρχές του 2003, οι δορυφόροι της NASA έπιασε εξαιρετική εικόνες που προκάλεσε μεγάλη διαμάχη και συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων. Οι εικόνες που εμφανίζουν μια αρχαία και μέχρι τώρα άγνωστο γέφυρα στο στενό Palk που συνδέει την Ινδία με τη Σρι Λάνκα. Η γέφυρα έχει ονομαστεί Γέφυρα του Ράμα.

Έχει μήκος περίπου 18 μίλια και θα μπορούσε να είναι τεχνητές. Σύμφωνα με την ινδική αρχαία έπος του Ραμαγιάνα, το λάτρευαν ήρωας, Hanuman ήταν ειλικρινής, πιστός και αφιερωμένος στην Ράμα. Οδήγησε μεγάλο στρατό του πιθήκου και να φέρει για την κατασκευή της γέφυρας από την Ινδία στο νησί της Λάνκα. Διαβάστε περισσότερα
9. Βιβλική Εκδηλώσεις Επιβεβαιωμένο: Τείχος της Ιερουσαλήμ Αυτό Νεεμίας Χτισμένο





Πριν από μερικά χρόνια, οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μια μακρά αναζήτησε τοίχο στην αρχαία πόλη της Ιερουσαλήμ του Δαβίδ. Το τείχος περιγράφεται στο βιβλίο της Αγίας Γραφής του Νεεμία γράφτηκαν μεταξύ 445 και 420 π.Χ.

Σύμφωνα με μια ιστορία, Νεεμίας, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος στην περσική αυλή του βασιλιά Αρταξέρξη μου στην πρωτεύουσα της Σούσα, ήταν πολύ ταραγμένη ότι δεν υπήρχε τείχος για να προστατεύσει την αγαπημένη του πόλη της Ιερουσαλήμ, τους τοίχους και τις πύλες της. Το 2005, ο Δρ Eilat Mazar, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου και του Shalem κέντρο, που ειδικεύεται στην Ιερουσαλήμ και φοινικικά αρχαιολογία, αποκάλυψε ένα μικρό μέρος του βασιλικού παλατιού του Βασιλιά Δαβίδ κατασκευάστηκε από τον βασιλιά Χιράμ της Τύρου, η σύγχρονη φοινικική κυβερνήτη και σύμμαχο του εναντίον των Φιλισταίων .

Αργότερα, ο Δρ Μαζάρ ανακάλυψαν έναν αρχαίο, μαζική τοίχο μέτρησης 5 μέτρα πλάτος, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του παλατιού. Κοντά στον τοίχο του παλατιού βρισκόταν ένα μεγάλο πύργο πέτρα, όπου βρέθηκε επίσης κάποια αγγεία με τη μορφή αιχμές βελών, θραύσματα και άλλα αντικείμενα. Διαβάστε περισσότερα
10. Αμφιλεγόμενη Discovery: 15,000 Αρχαία Έμπλα δισκία Αποδείξτε Παλαιά Διαθήκη να είναι ακριβής



Η ακρίβεια της Παλαιάς Διαθήκης είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα μεταξύ των επιστημόνων. Πολλοί θεωρούν το αρχαίο κείμενο ως ανακριβής και αναληθής.

Περιττό να πούμε ότι οι Χριστιανοί έχουν μια διαφορετική άποψη. Η ανακάλυψη των 15.000 αρχαίων δισκία Έμπλα μιλά υπέρ της Παλαιάς Διαθήκης.

Για πολλά χρόνια, οι επικριτές της Παλαιάς Διαθήκης συνέχισαν να υποστηρίζουν ότι ο Μωυσής επινόησε τις ιστορίες που βρέθηκαν στη Γένεση. Οι κριτικοί υποστήριξαν ότι οι αρχαίοι άνθρωποι της εποχής της Παλαιάς Διαθήκης ήταν πολύ πρωτόγονα για την καταγραφή των εγγράφων με ακριβείς λεπτομέρειες.

Με τον τρόπο αυτό, αυτοί οι κριτικοί ουσιαστικά ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε έλεγχος που οι άνθρωποι και οι πόλεις που αναφέρονται στο παλαιότερο των Βιβλικών λογαριασμών ποτέ πραγματικά υπήρχε.

«Η ανακάλυψη του αρχείου Έμπλα στο βόρειο τμήμα της Συρίας στη δεκαετία του 1970 επιβεβαίωσε ότι οι βιβλικές στοιχεία σχετικά με τις Πατριάρχες είναι σωστοί. Ήταν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στη βόρεια Συρία, που η ανασκαφική βρήκε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μέσα σε ένα βασιλικό δωμάτιο αρχείο. Αυτή η βιβλιοθήκη είχε δισκία που χρονολογείται από το 2400 -2300 π.Χ.. Διαβάστε περισσότερα
11. Ερείπια των Σοδόμων, The Lost αρχαία βιβλική πόλη καταστράφηκε από τον Θεό - Ακάλυπτες


Η καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, ένα 1852 λάδι σε καμβά ζωγραφικής που έγινε από τον John Martin, όπως εμφανίζεται στο Art Gallery Laing, Newcastle upon Tyne στην Αγγλία.

Μια ομάδα αρχαιολόγων με επικεφαλής τον καθηγητή Steve Collins έχει σύμφωνα με πληροφορίες έφεραν στο φως τα ερείπια των αρχαίων πόλεων Σόδομα και Γόμορρα, το οποίο σύμφωνα με τη Βίβλο υπέστη μια καταστροφική καταστροφή που προκλήθηκε από τον Θεό.

Collins και η ομάδα του από το Trinity Southwest University στο Νέο Μεξικό ανακοίνωσε ότι μετά από 10 χρόνια της ανασκαφής και μελέτης στο πλαίσιο του Tall έργου ανασκαφής el-Hammam, έχουν ανακαλύψει αυτό που φαίνεται να είναι η θέση της βιβλικής πόλης των Σοδόμων. Διαβάστε περισσότερα
12. Αρχαία Σκελετός επιβεβαιώνει δραματικά ιστορικά γεγονότα στη Sverres Saga


Ο βασιλιάς Sverre της Νορβηγίας (1151 - 1202)

Ένα αρχαίο ανθρώπινος σκελετός ανακαλύφθηκε στο κάτω μέρος ενός εγκαταλελειμμένου κάστρου και στο Trondheim, Νορβηγία επιβεβαιώνει δραματικά ιστορικά γεγονότα που αναφέρονται στην Σκανδιναβική Σάγκα.

Sverres Saga είναι ένα Νορβηγών Saga γράψει για 1170 από Ισλανδός ονομάζεται Eiríkr Oddsson. Οι ιστορίες ασχολούνται με διάφορα 12 ου βασιλιάδες αιώνα της Νορβηγίας, αλλά φυσικά το κύριο θέμα είναι το θέμα είναι βασιλιάς Sverre Sigurdsson της Νορβηγίας (r. 1177-1202).

Είναι ένα από τα λίγα ιστορικά χειρόγραφα που περιγράφουν τα γεγονότα στη νορβηγική ηλικία και μεσαιωνική περίοδο των Βίκινγκς και οι επιστήμονες έχουν συχνά υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του χρονικού ως ιστορικό ντοκουμέντο.

Ωστόσο, σκελετός παρέχει αρκετές αποδείξεις ότι τουλάχιστον ένα μέρος της ιστορίας φαίνεται να κατέχει την αλήθεια, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Διαβάστε περισσότερα

Copyright © MessageToEagle.com Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Το υλικό αυτό δεν μπορούν να δημοσιεύονται, μετάδοση, ξαναγραφεί ή να αναδιανεμηθούν συνολικά ή εν μέρει, χωρίς τη ρητή έγγραφη άδεια της MessageToEagle.com





Read more: http://www.messagetoeagle.com/11-ancient-myths-legends-biblical-stories-confirmed-modern-science/#ixzz4f6Idexti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...