Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Λαφαζάνης: Η χώρα κυβερνάται από το Χίλτον – Το Μαξίμου εκτελεί εντολές

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, κατηγορώντας την, πως εκτελεί τις αποφάσεις των πιστωτών για αρπαγή της «λαϊκής περιουσίας».


«Η χώρα δεν κυβερνιέται από το Μαξίμου, που απλώς εκτελεί», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον, έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».
Από το Χίλτον, πρόσθεσε, έχει αποφασισθεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.
Ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας, έδωσε το παρών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, εκφράζοντας την αντίθεσή του στους πλειστηριασμούς κατοικιών, οι οποίοι ματαιώθηκαν.
Επειδή όμως, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...