Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Γιατί οι Νταβατζήδες (όσοι απέμειναν) επιθυμούν διαλυμένα κόμματα και Δραχμή


«Τάξη μέσα από το χάος» προβλέπει η στρατηγική που ακολουθούν κάποιοι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, οι οποίοι έχουν πειστεί ότι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ καταστρέφει τη χώρα, την οικονομία και κυρίως τους ίδιους.

Γι’ αυτό θεωρούν ως καλύτερη λύση τον κατακερματισμό των μεγάλων κομμάτων.

Μια παρατεταμένη πολιτική κρίση μέσα από ένα χαοτικό και κατακερματισμένο σύστημα, θα επιτάχυνε σύμφωνα με τους ίδιους την αποχώρηση από την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή.

Οι ίδιοι κύκλοι αναζητούν εναγωνίως νέο ηγέτη που να μην έχει σχέση με το παλιό πολιτικό σύστημα για να ηγηθεί ενός μετώπου, που θα στηρίζει την επιστροφή στη δραχμή.

Το ισχυρό αυτό επιχειρηματικό λόμπι είναι ενθουσιασμένο από τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν την πλειοψηφία του κόσμου να είναι απογοητευμένη από το σύνολο των κομμάτων και των πολιτικών, καθώς επίσης και από τη θεαματική αύξηση που εμφανίζουν οι υποστηρικτές της επιστροφής στη δραχμή.

Βεβαίως οι Νταβαζτήδες (όσοι τουλάχιστον απόμειναν) δεν σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση από αγαθές προθέσεις και για να επιτελέσουν κάποιου είδους «πατριωτικού καθήκοντος».

Ποντάρουν στο Χάος και στην Δραχμή, γιατί έαν δεν προκύψουν σύντομα αυτά, θα χάσουν τα πάντα. 
lykavitos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...