Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα τροποποιηθεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων προκειμένου να δεσμευτεί ποσό 25.000 ευρώ για συντηρήσεις επισκευές στην κεντρική πλατεία. Η παρέμβαση που θα γίνει πριν το Καλοκαίρι προβλέπει ακόμη βαψίματα, φωτισμό και φύτευση λουλουδιών. Πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι μέσω αρχιτεκτονικού διαγωνισμού να συγκεντρώσει προτάσεις για ριζική αλλαγή των δεδομένων στην πλατεία Ελευθερίας.


Το πρωί συνάντηση Μαρκόπουλου-Τσατσούλη ώστε να συμφωνηθεί η παραχώρηση του Βιοτεχνικού Πάρκου στο Επιμελητήριο. Το θέμα θα απασχολήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο την Τετάρτη. Νεκρός 89χρονος στο Χαϊδευτό από φωτιά στην οικία του. Φωτιά χθες το απόγευμα σε δασική έκταση κοντά στην Ποταμιά της Θάσου. Στόχος του ΟΛΚ είναι η επέκταση των κρηπιδωμάτων στο λιμάνι της Ιχθυόσκαλας ώστε να δένουν εκεί όλα τα αλιευτικά σκάφη. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθούν οι θέσεις σκαφών αναψυχής στο κεντρικό λιμάνι. Σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ζήτησε το Νοσοκομείο να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό. Δεν απάντησε η παρούσα στη συνεδρίαση πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. 1.000 μαθητές μουσικών σχολείων έρχονται στην Καβάλα για σειρά εκδηλώσεων με τον τίτλο «Γιορτές Αποστόλου Παύλου». Οι εκδηλώσεις συμπίπτουν με τη Λευκή Νύχτα στην αγορά, την Παρασκευή 5 Μάη.

Η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τη σφαγή ζώων χωρίς αναισθητικό σε σφαγείο στο Κοκκινόχωμα. Αύριο οι τελικές αποφάσεις για το φετινό αεροπορικό σόου. Το απόγευμα το θέμα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανακοίνωση του Κωστή Σιμιτσή κατά της Δημάρχου εξ αιτίας της αντιπαράθεσης της κ. Τσανάκα με τον Θ. Μουριάδη. Μέσω του Ερυθρού Σταυρού πλαστικά καπάκια έγιναν δωρεά στο σύλλογο ΑμΕΑ. Νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη συγχώνευση των νηπιαγωγείων στη συνοικία του Αγίου Λουκά περιμένουν οι κυβερνητικοί βουλευτές. Αμέσως μετά θα προωθήσουν το θέμα στο Υπουργείο Παιδείας.

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μαζί με το Δήμο Καβάλας οργανώνουν στο πάρκο Φαλήρου στο τέλος Μάη το 1ο Φεστιβάλ παιχνιδιού. Το απόγευμα στο Ωδείο εκδήλωση πιάνου με τον Απόστολο Παληό. Παρέλαση στη 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης έκανε χθες το Λύκειο των Ελληνίδων.

Βαθμολογική ανάσα για την Ένωση που επικράτησε 69-65 του Ηρακλείου. Επόμενο ματς εκτός έδρας με τον Αρκαδικό. Με 17 υποψηφίους για 15 θέσεις του διοικητικού συμβουλίου το απόγευμα οι εκλογές στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Θα γίνουν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...