Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Αρχές Απριλίου θα υπάρξει ανάδοχος στη πλειοδοτική δημοπρασία που ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας προκειμένου αμέσως μετά να αρχίσει η απομάκρυνση από τους δρόμους της πόλης εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και δικύκλων. Η σύμβαση με τον ιδιώτη θα είναι 5ετής. Στόχος η απομάκρυνση έως και 300 οχημάτων. Η απόφαση για την πλειοδοτική δημοπρασία πάρθηκε χθες, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Αποφασίστηκε επίσης η προμήθεια χρονόμετρου για τη καλύτερη διαδικασία στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Αθωώθηκαν στο Τριμελές Καβάλας ο Βασίλης Ξουλόγης και συνεργάτες του που ήταν κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος. Η υπόθεση αφορούσε διαγωνισμό έργων αποχέτευσης το 2012. 27 πράκτορες του ΟΠΑΠ στο Ν. Καβάλας κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Οργανισμού που θα συζητηθούν τέλος Απρίλη. Δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για έκδοση προσωρινής διαταγής. Συνεδρίασε χθες η δημοτική επιτροπή παιδείας αλλά δεν συζήτησε το θέμα της συγχώνευσης του 18ου και του 21ου νηπιαγωγείου. Το ίδιο θέμα δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα. Μόνο φήμες υπάρχουν σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν την Τετάρτη στην Αθήνα, σε νέα κυβερνητική σύσκεψη για τη ΒΦΛ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν τα διατροφικά επιδόματα, δήλωσε χθες σε ΑμΕΑ και νεφροπαθείς ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Όπως εξήγησε η καθυστέρηση οφείλεται σε έλεγχο της υπηρεσίας στους δικαιούχους. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τις εξαγγελίες Κουρουμπλή. Απάντηση του Δήμου Καβάλας στις δηλώσεις Μουριάδη ενώ χθες το βράδυ ο πρώην αντιδήμαρχος επανήλθε με νέα δήλωση του. Δημοσιονομική διόρθωση 4.500 ευρώ του Υπουργείου Εργασίας στην εταιρία Εργοανάπτυξη. Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε ο Θοδωρής Γκόνης. Τα σωματεία των συνταξιούχων ζητούν από την δήμαρχο να οργανώσει σύσκεψη φορέων για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

Στις 11.30 αρχίζουν στον δημοτικό κήπο οι εκδηλώσεις για την αυριανή εθνική γιορτή. Αύριο στις 11.30 το πρωί η παρέλαση. Από σήμερα οι παραστάσεις του έργου «Το ψωμί της Νινευί» στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Δωρεά 8.000 ευρώ εταιρίας στο σύλλογο Πνοή.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ένωσης για το αυριανό κρίσιμο ματς με το Ηράκλειο. Παραμένουν αμφίβολοι οι Κυριακού- Μούκας. Υπολογίζονται από τον Άγγελο Διγκόζη για το ματς του ΑΟΚ με την Καλαμαριά οι Μπαντάνης- Παναγιωτόπουλος- Ζυγγερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...