Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

"Αποκαλύπτω τον ανθελληνικό ρόλο της Χρυσής Αυγής"


Ίσως κανείς δεν υπάρχει που να γνωρίζει και να μπορεί να εξηγήσει καλύτερα την "Χρυσή Αυγή" από ότι ο.....

Αριστοτέλης Καλέντζης. Φυλακίστηκε για 12 χρόνια κατηγορούμενος για την υπόθεση της οργάνωσης "4η Αυγούστου".

Ο ίδιος ο Αριστοτέλης Καλέντζης μας διευκρίνισε για την παραπάνω υπόθεση:


Η διατύπωση "Φυλακίστηκε για 12 χρόνια κατηγορούμενος για την υπόθεση της οργάνωσης "4η Αυγούστου" δεν είναι ακριβής διότι συνελήφθην και καταδικάσθηκα παραμονές εκλογών 1977 για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο ενός ...χασάπη στον Υμηττό [εγώ κατοικούσα στη πλ. Αττικής] με τον οποίο χασάπη δεν είχα καμία σχέση και γνωριμία, ο χασάπης δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο και απεδείχθη ότι δεν επρόκειτο και περί ...βόμβας αλλά περί αυταναφλέξεως της δεξαμενής του οχήματός του, χωρίς κανέναν μάρτυρα ή άλλο στοιχείο κατηγορίας εναντίον μου.


Ένας κύριος τρόπος για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι η αντιμετώπιση της άγνοιας (που εγκυμονεί τεράστιους κίνδυνους ) . Ο Αριστοτέλης Καλέντζης γνωρίζει πολύ καλά την Χρυσή Αυγή και έτσι οι απόψεις του για αυτήν μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό. Με αυτόν ακριβώς το στόχο , την αντιμετώπιση της άγνοιας , θέτουμε την αποκλειστική αυτή συνέντευξη στην διάθεση όσων ηλεκτρονικών και εντύπων ΜΜΕ θα επιθυμούσαν να αναδημοσιεύσουν αποσπάσματα από την συνέντευξη ή να τα χρησιμοποιήσουν στην αρθρογραφία τους.




-Σε τι αποσκοπούν οι επιθέσεις της συμμορίας της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες και αριστερούς ; Ποια ευθύνη πιστεύετε ότι έχει η ηγεσία στο θέμα αυτό, και ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής;


Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής επιτιθέμενο σε μετανάστες και αριστερούς διαπράττει το ίδιο έγκλημα με τα αντίπαλά της μορφώματα τα οποία επιτίθενται σε Έλληνες και δεξιούς δικαιώνοντας το ρόλο ενός διεφθαρμένου δημοκρατικού κράτους ως «ειρηνοποιού διαμεσολαβητή» επικαλύπτοντας τεχνηέντως τον εγκληματικό ρόλο του ως τυράννου. Και αυτή ακριβώς η επικάλυψη δείχνει ότι τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και τα αντίπαλα μορφώματα αποτελούν συστημικά «προϊόντα» στην υπηρεσία της διαιωνίσεως της κρατικής καταστολής η οποία διαιώνιση αποτελεί και το αποτέλεσμα αυτής της «πρακτικής». Βεβαίως τα ακροαριστερά μορφώματα διαθέτοντας στοιχειώδη εφυία πολιτικού ακτιβισμού ουδέποτε υπέπεσαν σε εγκληματικά κακουργήματα όπως οι βομβισμοί στους κινηματογράφους «ΡΕΞ» και «ΕΛΛΗ» που διεπράχθησαν κατ΄ οργάνωση του στρατηγού Γρυλλάκη και του τότε διοικητή Ασφαλείας Λάου από την «Οργάνωση Εθνικής Αποκατάστσης» των Τζαβέλα-Κουρκουλάκου με δράστες τον Παναγόπουλο και Πρωτόπαππα αλλά σε καμία περίπτωση δε παύει η βλακεία και των δύο αντιτιθέμενων πανυβλάκων να ενισχύει ομοθυμαδόν την κρατική καταστολή εις βάρος της επιβεβλημένης και συντεταγμένης εξεγέρσεως κατά της συστημικής τυραννίας.


-Πιστεύετε ότι το κράτος και το σύστημα ωφελείται από τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή; Αν ναι με ποιόν τρόπο;


Το διεφθαρμένο δημοκρατικό κράτος εάν δεν ωφελείτο από το μόρφωμα της Χρυσής Αυγή;ς θα την είχε διαλύσει από το 1981 δοθέντος ότι η Χρυσή Αυγή ουδεμία οργανωτικήν αντοχή έχει ούτε καν προς διατήρηση της ιδίας αυτής υπάρξεως και προόδου. Οπότε είναι δεδομένη η ωφέλεια του αντιφασιστικού κράτους από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής η οποία, όπως και ο Κώστας Πλεύρης, είναι εντεταλμένοι για τη χειραγώγηση του ακροδεξιού χώρου, όπως αντίστοιχοι παρακρατικοί χαφιέδες είναι εντεταλμένοι για την ποδηγέτηση του ακροαριστερού χώρου. Το διεφθαρμένο δημοκρατικό κράτος όχι μόνον έχει ωφέλεια αλλά και η επικράτησή του κρίνεται όχι από τις ελεγχόμενες αντιδράσεις του μέσου υπηκόου αλλά από τις ανεξέλεγκτες διαδράσεις των «ακραίων» μειονοτήτων οι οποίες επιδρούν ζωτικότατα στο όλο «κέντρο βάρους» που μπορεί να τελεσφορήσει ανατρεπτικά.


-Τι αποτελέσματα πιστεύετε ότι θα έχει η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και η δραστηριότητά της;


Με Γερμενή, Λαγό, Μίχο, Κασιδιάρη και λοιπό τσίρκολο, οποιοδήποτε κόμμα εκτιθέμενο σε «κοινή θέα» θα προκαλούσε το χειροκρότημα της κερκίδος (όπως και το προκαλεί) για την παρεχόμενη φαιδρότητα αλλά τίποτε παραπάνω. Και ο αρχηγός του συγκεκριμένου μορφώματος εμφανιζόμενος στη πολιτική «σέντρα» ως αρχιτσιρκολάνος επικεφαλής κοινοβουλευτικών κλόουν, δείχνει ότι είναι επικινδύνως ανόητος, μη αναλογιζόμενος το χείριστο που μπορεί να είναι η …ανάληψη εξουσίας προ της προοπτικής της οποίας εμφανίζεται με Υπουργό Οικονομίας τον …Γερμενή να αντιμετωπίζει ένα Δ.Ν.Τ. Προβολείς, παρακαλώ…


- Και μια προσωπική ερώτηση : Κάποιες ομάδες νεοναζί σας κατηγορούν ότι σφίγγετε τα χέρια με Εβραιους ραββίνους, τι έχετε να πείτε για αυτό;


Δώστε μου λίγο χρόνο να φορέσω το …κιπά μου και να ανάψω την …επτάφωτη. Ωραία… Κατ΄ αρχήν δεν υπάρχουν «νεοναζί» όπως δεν υπάρχουν και «νεοέλληνες». Υπάρχουν Ναζί ή Εθνικοσοσιαλιστές όπως υπάρχουν και χαζοί, αλλά και Έλληνες, όπως υπάρχουν και γραικύλοι. Προσωπικώς, παιδιόθεν αυτοπροσδιορίζομαι ως Πλατωνικός αλλά οι χαρακτηρισμοί του «Ναζί» ή του «Φασίστα» προερχόμενοι από εμμονικούς, όχι μόνον δεν με ενοχλούν αλλά και με τιμούν. Αυτά για να μη σας κουράζω… Επί της ερωτήσεώς σας απαντώ ό,τι ακριβώς και επί της ερωτήσεως εάν «σφίγγω τα χέρια με …εξωγήινους». Δυστυχώς, η «σοβαρότητα» της ερωτήσεως δεν μου αφήνει περιθώριο σοβαρότερης απαντήσεως και αυτή η «σοβαρότητα» χαρακτηρίζει και τους … «νέο-Χαζοί» που την διατυπώνουν.


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
Ολόκληρη η συνέντευξη στο
http://national-circus.blogspot.gr/2017/02/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...