Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ


H Ντουιγκού Μουσταφά – πρόεδρος του Τομέα Γυναικών του κόμματος DEB μετείχε σε βιβλιοπαρουσίαση της ΠΕΚΕΜ


H Ντουιγκού Μουσταφά – πρόεδρος του Τομέα Γυναικών του κόμματος DEB μετείχε σε εκδήλωση –παρουσίαση βιβλίου που έκανε η ΠΕΚΕΜ. Στις 10/2/2017 η Ντουιγκού Μουσταφά – πρόεδρος του Τομέα Γυναικών του κόμματος DEB, μετείχε στην παρουσίαση και ημέρα υπογραφής του βιβλίου ¨Μελέτη διαλέκττου της τουκικής στην Κομοτηνή-Δυτικής Θράκης¨ του καθηγητή και βοηθού κοσμήτορα Δρ. Μουχαρρέμ Οζντέν, που οργανώθηκε από την Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ).

Ως κόμμα DEB ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δάσκαλο μας καθηγητή και βοηθό κοσμήτορα Δρ. Μουχαρρέμ Οζντέν που μας χάρισε αυτό το πολύτιμο έργο, αλλά και την ΠΕΚΕΜ που μας έφερε σε επαφή με αυτό το έργο.

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4939


11/2/2017

Σχ: H κ. Ντουιγκού Μουσταφά είναι αδερφή του κ. Ερσίν Μουσταφά – οδηγού του εκάστοτε πρόξενου Κομοτηνής. Ας θυμηθούμε τον κ.Ερσίν Μουσταφά.



Η κ. Ντουιγκού Μουσταφά επίσης είναι σύζυγος του κ. Ετσεβίτ Εμίν-πρώην προέδρου του τουρκόψυχου συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης ο οποίος τώρα εργάζεται στην ΠΕΚΕΜ. Ας δούμε και μια οικογενειακή φωτογραφία:



Εμείς από την μεριά μας ως ιστοσελίδα, το μηνύμα μας είναι το εξής: Κύριε πολυχρονεμένε και υπέρλαμπρε πρόξενε της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (…) έχω και εγώ μια ανηψιά άνεργη.

Κάντε κάτι επιτέλους !
ΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
http://tourkikanea.gr
Ο/Η Μίλτος λέει:
13/02/2017 στις 19:58

και εγώ έχω κάτι παιδιά να τακτοποιήσω. Κάνουν τα πάντα κι αν θέλετε λένε πως είναι απευθείας απόγονοι των πρωκτότουρκων, εεεεε των πρωτότουρκων εννοώ
Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...