Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ελλάδα για να διαλέξετε το μικρότερο από τα δύο κακά;

Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μια προσπάθεια από την Ελλάδα για να φέρει περισσότερο από τη διεθνή τραπεζική μαφία μέσα στο αδιέξοδο τεράστιο θέμα του ελληνικού χρέους, σε μια απελπισμένη τελευταία προσπάθεια να ξεφύγουν από την τρέλα του ευρώ.


Δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει μείνει χωρίς εναλλακτική συμμάχων και λύσεων, η κυβέρνηση φοβάται ότι μια ηρωική έξοδο από το ευρώ νόμισμα θα οδηγήσει τη χώρα στην άβυσσο, καθώς και την ευρωζώνη. Αυτό είναι σφάλμα φυσικά Τσίπρα »που δεν πάει στις διαπραγματεύσεις με τους σαδιστές Τρόικα έχει προηγουμένως σχεδιαστεί ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για Grexit σύμφωνα με το συμφέρον της χώρας.


Τώρα, η μόνη επιλογή για να ξεφύγουν από το ευρώ-φυλακή της λιτότητας, Sado-μονεταρισμό και νεοφιλελεύθερης καταστροφής, είναι να δηλώσει την πλήρη υπακοή στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ. Από RT :

Όσον αφορά την Ελλάδα και το χρέος της mount, Αθήνα φέρεται να έχει αποφασίσει να καλέσει σε Rothschild, μια από τις παλαιότερες χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων στον κόσμο, για να περιηγηθείτε μακροχρόνια πιστωτή stand-off της χώρας και να αποτρέψει προεπιλογή.


Σύμφωνα με τους Financial Times, οι ελληνικές αρχές ελπίζουν να οριστικοποιήσουν το ραντεβού πριν από τις συνομιλίες του χρέους κρίση με τους Υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης στις 20 Φεβρουαρίου Η ημερομηνία έχει περιγραφεί ως η τελευταία ευκαιρία για την επανεξέταση διάσωσης με τις επικείμενες εκλογές στην Ευρώπη αναμένεται να κυριαρχήσουν στην ατζέντα της ΕΕ .


Πηγές είπε στους FT ότι Rothschild αναμένεται να συμβουλεύει την Αθήνα σε όλους τους τομείς που συνδέονται με το χρέος της, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, το δυναμικό ένταξη σε 80 δις € το μήνα το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την επανάληψη των πωλήσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου.


Πρόσθεσαν η τράπεζα θα πρέπει να καταβληθεί ένα μπόνους όταν η Ελλάδα ανακτά την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές χρέους .


[...]


Ο διορισμός των Rothschild ως σύμβουλος του δημόσιου χρέους θα απαιτήσει την υπουργική έγκριση. Έτσι, η τράπεζα θα αντικαταστήσει αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Lazard, η οποία ασχολήθηκε με τις συνομιλίες διάσωσης στην Ελλάδα το 2012, και αυτή τη στιγμή ενεργεί ως οικονομικός σύμβουλος στο Ελληνικό Υπουργείο Ενέργειας.


" Ένας σύμβουλος δεν έχει προσληφθεί για να κανονίσετε μία άλλη αναδιάρθρωση του χρέους με τους ιδιώτες πιστωτές , είναι να προσληφθεί για να παρέχει συμβουλές σχετικά με την επίσημη χρέους. Θα είναι μια δύσκολη δουλειά, »είπε ο Mitu Gulati, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Duke στις ΗΠΑ, ο οποίος ειδικεύεται στον τομέα." Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος που μπορεί να ανταγωνιστεί τις διμερείς πιστωτές όταν φέρνετε τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους και να τους μεταχειρίζονται σαν ιδιωτικήπιστωτών. "


Είναι βέβαιο ότι η χορήγηση Τσίπρα θα δώσουν «γη και ύδωρ» για τις συμπράξεις μία φορά και αν καταφέρουν να βγάλει τη χώρα από το ευρώ.Πράγμα που σημαίνει, στην πραγματικότητα, τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της δημόσιας περιουσίας. Η Ελλάδα θα πρέπει να λεηλατηθεί ούτως ή άλλως από την Τρόικα, ως εκ τούτου, η διοίκηση Τσίπρας ίσως ελπίζει ότι με το εθνικό νόμισμα θα είναι σε θέση προς τα δεξιά-off ένα μεγάλο μέρος του χρέους και να κάνει μια νέα αρχή, χωρίς να διακινδυνεύσει ένα άλλο οικονομικό πόλεμο.


Είναι μια ψευδαίσθηση, φυσικά, επειδή η χώρα αργά ή γρήγορα θα γίνει και πάλι όμηρος της διεθνούς τραπεζικής μαφίας. Η μόνη ευκαιρία για την Ελλάδα να σώσει τον εαυτό της, είναι να δημιουργηθεί ένα στέρεο σχέδιο για Grexit σύμφωνα με το συμφέρον του, διαγραφή του χρέους και την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα με την κεντρική τράπεζα υπό πλήρη δημόσιο έλεγχο.


Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα ήταν ήδη όμηρος των τραπεζικών καρτέλ . Τώρα είναι έτοιμη να φέρει περισσότερα από αυτά στο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα επιβιώσει σε μια ισορροπία του τρόμου.

globinfo freexchange
Σχετίζεται με:


Μια άλλη απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει αναληφθεί από τα τραπεζικά καρτέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...