Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης

Ψηφίστηκε από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ψηφίστηκε επί της αρχής τ το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων , ενώ καταψηφίστηκε από τη Ν.Δ., το ΚΚΕ και τη Χρυσής Αυγής. Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού ψήφισαν παρόν



Στην κατ’ άρθρο ψηφοφορία του νομοσχεδίου πολλές διατάξεις ψηφίστηκαν και από βουλευτές κομμάτων πέραν του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ .

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου είχε ενσωματώσει πολλές από τις παρατηρήσεις των Βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα συζητούμενα άρθρα.

Επίσης Βουλευές της αντιπολίτευσης διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο κ. Γαβρόγλου δεν έκανε δεκτή καμία άσχετη με την παιδεία, τροπολογία από όσες κατατέθηκαν κατά τη διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου.

Ο υπουργός έκανε δεκτές μόνον δύο τροπολογίες ή μία του Ποταμιού για για τις μετακινήσεις Καθηγητών ΑΕΙ εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης (Διαβάστε εδώ) και η δεύτερη Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών από το ΔΠΘ (Διαβάστε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...