Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Beşiktaş'ın UEFA'da rakibi belli oldu

Μπεσίκτας UEFA Champions League αντιπάλους έγινε σαφές. Οι εκπρόσωποί μας στην Μπεσίκτας UEFA Champions League Ολυμπιακός οποίο απευθύνεται αντίπαλο Osmanlıspor. Μπεσίκτας θα παίξει το πρώτο πόδι μακριά από τις 9 Μαρτίου. Το δεύτερο σκέλος του αγώνα θα παίξει στις 16 Μαρτίου στο Vodafone Arena.


Οι εκπρόσωποί μας Μπεσίκτας UEFA Europa League τελευταία 16 γύρο των αντιπάλων του Ολυμπιακού ήταν. Ο πρώτος αγώνας του UEFA Europa League τελευταία 16 δευτερόλεπτα αγώνα αγώνας θα γίνει στις 9 Μαρτίου από την 16 Μαρτίου.

Που ταιριάζει με
Θέλτα Βίγκο - Κρασνοντάρ
ΑΠΟΕΛ - Anderlecht
FC Schalke 04 - Β Μενχενγκλάντμπαχ
Λυών - Ρώμη
Ροστόφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ολυμπιακός - Μπεσίκτας
Γάνδη - Γκενκ
Κοπεγχάγη - Ajax

Τσάμπιονς Λιγκ τελευταία 16 πρώτο γύρο ταιριάζει στις 9 Μαρτίου, ενώ το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. Προημιτελικά του 13 και 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 11 Μαΐου στα ημιτελικά του τελικού αγώνα Champions League θα παίξει στη σουηδική πρωτεύουσα στις 24 Μαΐου στην Αρένα Φίλοι στη Στοκχόλμη.

Μαύρο και άσπρο, καθώς και Άντερλεχτ από το Βέλγιο, Genk και Γάνδη, με τη Γερμανία Μπορούσια Ντόρτμουντ Schalke 04, Ροστόφ και Κρασνοντάρ από τη Ρωσία, την Αγγλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γαλλία από τη Λυών, από τη Ρώμη, την Ισπανία Θέλτα Vigo, στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, Ajax των Κάτω Χωρών, η Κύπρος και η Δανία από το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στην Κοπεγχάγη τελευταία 16 γύρους.




UEFA κλήρωση ,Besiktas ,Μπεσίκτας κλήρωση ,Μπεσίκτας UEFA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...