Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η Παρί Σεν Ζερμένμε - Μπαρτσελόνα. 4-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέσυρε με 4-0 τη Μπαρτσελόνα στο «Παρκ Ντε Πρενς», στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ευρωπαϊκή της ιστορία από το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι.



Η Παρί προηγήθηκε στο 18΄ με το εξαιρετικό φάουλ του Ντι Μαρία, στο 40΄ έφτασε στο 2-0 με τον Ντράξλερ και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έφτασε στο 3-0 πάλι με τον Ντι Μαρία.

Η εφιαλτική βραδιά για τους Καταλανούς δε σταμάτησε εκεί, καθώς στο 71΄ ο Καβάνι με το γκολ που πέτυχε μετά την πάσα του Μουνιέ «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των «μπαλουγκράνα» στο ματς χάθηκε στο 83΄ με τον Ουμτιτί να σημαδεύει το δοκάρι του Τραπ, ο οποίος στο πρώτο μέρος είχε βγει νικητής στο τετ-α-τετ με τον Αντρέ Γκόμες.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Ουνάι Έμερι): Τραπ, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Βεράτι (69΄ Ενκουνκού), Καβάνι, Ντικ Μαρία (61΄ Λούκας Μόουρα), Μουνιέ, Ματουϊντί, Κουρζάβα, Ντράξλερ (86΄ Παστόρε), Ραμπιό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα (72΄ Ράκιτιτς), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Γκόμες (58΄ Ραφίνια), Ουμτιτί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...