Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017. ΚΑΒΑΛΑ

Οι 3 υπάλληλοι της διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας που χειρίζονται τα θέματα της ΒΦΛ βρέθηκαν χθες στο γραφείο του Εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν προστασία για να συνεχίσουν να εκτελούν ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους. Η απόφαση αδειοδότησης ή όχι της νέας εταιρίας φαίνεται ότι θα αργήσει. Κατηγορούν την υπηρεσία οι απολυμένοι της ΒΦΛ, υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στην Π.Ε.

proininews.gr

Αν και ούτε χθες υπήρξαν εξελίξεις στο ζήτημα της ακτής Καλαμίτσας, ο Δήμος Καβάλας συνεχίζει να προτείνει στην ΕΤΑΔ διαγραφή του προστίμου μέσω απόφασης του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ. Λόγω βλάβης σημειώθηκε διακοπή υδροδότησης το απόγευμα στην οδό Κομνηνών. Νερά του δικτύου πλημμύρισαν επαγγελματικό χώρο. Μετά από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου ο Δήμος Καβάλας συζητά το ενδεχόμενο εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης. Οι εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των συνοικιακών συλλόγων θα γίνουν το Σάββατο πριν την Κ. Δευτέρα. Αθωώθηκε στο Μονομελές παραγωγός τσίπουρου, που το διέθετε με μη κανονικό τρόπο στη λαϊκή αγορά. Αθώες κι οι τρεις ναυτιλιακές εταιρίες για παρατυπίες στην έκδοση εισιτηρίων. Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των 33 πυροσβεστών που θα εργαστούν στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.



Επαναλειτουργεί από χθες το κυλικείο στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Μέχρι και τα μέσα Μαρτίου θα συνεχιστούν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου από το φέρι μποτ «Φιλιάγκος». Ορκίστηκε χθες νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Σπύρος Προυσαεύς. Πρόβλημα έλλειψης νερού λόγω ανομβρίας σε Παλιά Καβάλα και Κορυφές. Κάθε μέρα σημειώνεται διακοπή υδροδότησης. Ο νέος πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη θα είναι το μεσημέρι στην Καβάλα. Το απόγευμα η Δήμαρχος κόβει βασιλόπιτα των δημοτικών υπαλλήλων στο Όσκαρ. Νοίκιασε κατάστημα στην οδό Φιλελλήνων ο οργανισμός Χαμόγελο του Παιδιού για να έχει μόνιμη παρουσία στην πόλη μας.



Αύριο το απόγευμα εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου στη Δ. Βιβλιοθήκη. Την Τετάρτη ετήσια γενική συνέλευση του Λυκείου των Ελληνίδων. Συνεδρίασε χθες πρώτη φορά η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ. Την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωση υπέρ των ΑμΕΑ στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας.



Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης ο ΑΟΚ. Από τις Σέρρες ο διαιτητής. Χωρίς τον Καζαντζίδη ο Νέστος θα παίξει με την Καλαμαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...