Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Ασφυκτικά γεμάτη κόσμο ήταν χθες το απόγευμα η αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης λόγω των δασικών χαρτών. Η ενημέρωση έγινε από ειδικούς, στο περιθώριο της εκδήλωσης δηλώθηκε από τους εκπροσώπους της Δ. Δασών ότι μέχρι τώρα δεν έχει παραληφθεί από την υπηρεσία καμία αίτηση αντίρρησης επί του περιεχομένου των χαρτών.
Πιο φθηνά παράβολα ζήτησε ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ, παράταση της προθεσμίας για αντιρρήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος. Τον Οκτώβρη θα αναρτηθούν οι επόμενοι δασικοί χάρτες για τους Δήμους Καβάλας και Παγγαίου.



Περιβαλλοντική μελέτη ζητά από την Εγνατία Οδό ΑΕ το Δασαρχείο Καβάλας σχετικά με τις γεωλογικές έρευνες στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Η υπόθεση είναι υπό συζήτηση με την Αποκεντρωμένη, νεότερα την ερχόμενη εβδομάδα. Ησυχία επικράτησε χθες στο Διοικητήριο αφού δεν εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των εργαζόμενων στη ΒΦΛ. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ζήτησε να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην κλείσει το εργοστάσιο. Ο βουλευτής της ΝΔ είχε χθες συνάντηση με τους εκπροσώπους των πολιτών που ζητούν αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ και τον πρόεδρο των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Καβάλα, τα οποία εισήγαγε από τη Βουλγαρία, εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση.



Το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά της πολιτικής των μνημονίων στην πλατεία Καπνεργάτη. Απολογιστική εκδήλωση για τα 2,5 χρόνια θητείας του αύριο το απόγευμα στη Χρυσούπολη από τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο. Ερευνητές στηρίζουν με ανακοίνωση τους τον Μανώλη Κουτράκη, πρόεδρο του φορέα διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου. Η ανακοίνωση προκλήθηκε από τις αναφορές κυρίως των αγροτών για το αρδευτικό δίκτυο του Νέστου. Αναβαθμίζεται στον Δήμο Καβάλας η Ευαγγελία Δρακονάκη, ίσως αναλάβει εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα καθημερινότητας. Αδειάζουν εντός των ημερών οι δύο όροφοι στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ όπου αρχίζει δημοτικό έργο. Αστυνομικοί από την Καβάλα θα λάβουν μέρος στο αυριανό πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.



Επιστολή σε εκπαιδευτικούς και γονείς έστειλε η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας. Πετυχημένη παρουσία του Δήμου Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας. Εκδρομές οργανώνουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι σύλλογοι της Παναγίας και της Θασιακής Ένωσης. Στις εκδηλώσεις της Καλαμίτσας θα χορέψει ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής.



Ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του ο Άγγελος Διγκόζης, δήλωσε χθες ότι δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. «Να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο» είπε για τα επόμενα ματς της Ένωσης ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Μωσαϊδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...