Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017. ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση με τον επικεφαλής της ΕΤΑΔ Γιώργο Τερζάκη θα επιδιώξουν να έχουν εντός των ημερών οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Πρόθεση τους είναι να τον πιέσουν ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με την ακτή της Καλαμίτσας, να προχωρήσει και το αίτημα του Δήμου Καβάλας για την παραχώρηση του παλιού δικαστηρίου. Αυτήν την εβδομάδα συνάντηση με τον κ. Τερζάκη θα προσπαθήσει να έχει και η Δήμαρχος. Χθες ο Κώστας Μορφίδης δήλωσε ότι δεν σταματά το αρδευτικό του Νέστου. Συνάντηση για το ίδιο θέμα θα γίνει το μεσημέρι στο γραφείο του Θ. Μαρκόπουλου. Στις 11 το πρωί σύσκεψη φορέων για το μέλλον του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Αύριο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντούν για το ίδρυμα της Θεανώ Φωτίου.



Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο λόγω του ότι η αδειοδότηση της νέας εταιρίας δεν φαίνεται εύκολη στη Διεύθυνση Ανάπτυξης. Κάθε μέρα στα γραφεία της υπηρεσίας βρίσκονται τόσο εκπρόσωποι των απολυμένων όσο κι εκπρόσωποι αυτών που συνεχίζουν κι εργάζονται. Με επιτυχία στο κέντρο της πόλης η χθεσινή Αλφαβητοπαρέλαση. Ο περιφερειάρχης Χ. Μέτιος έθεσε το θέμα της αλλαγής της όδευσης στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του ΤΑΡ. Μέσα σε 30 μέρες η πρόταση της Περιφέρειας για τα ανταποδοτικά έργα. Νέα αναβολή στο θέμα της Εργοανάπτυξης, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.



Δικαιώθηκε στην Αποκεντρωμένη η προσφυγή του ενοικιαστή του κυλικείου του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Κακώς σφραγίστηκε το κατάστημα. Με προεδρικό διάταγμα εγκρίθηκε χωρίς αλλαγές η νέα διάρθρωση της Α.Δ. Καβάλας. Στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ήταν την περασμένη Παρασκευή ο Διοικητής του Νοσοκομείου. Ικανοποιημένος ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου από τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν σχέση με τα προβλήματα που δημιούργησε η πυρκαγιά του περασμένου Σεπτέμβρη.



Συνάντηση με τους συλλόγους της πόλης είχε την Παρασκευή η διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Συντάσσεται κατάλογος εθελοντών ενώ με ηλεκτρονική πλατφόρμα θα υπάρξει συντονισμός και συνεννόηση για τις εκδηλώσεις που αυτοί πραγματοποιούν. Το έθιμο του φανού αναβιώνει την Παρασκευή στην πλατεία ο σύλλογος Δυτικομακεδόνων. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγίων Θεοδόρων κηδεύεται η άτυχη Μαρία Κούτη. Πρόκειται για την γυναίκα που βρέθηκε πνιγμένη στο λιμάνι.



Με γκολ του Σταματόπουλου στις καθυστερήσεις ο ΑΟΚ γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό Φούφας. Πολύ κακή η εμφάνιση της ομάδας μας ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ετινόζα, στο ματς της Ένωσης με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...