Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

On Boycotting Radical Islamic Nations

Ο ερευνητής φαινόταν σοκαρισμένος που ακούω ότι δεν έχω κανένα αραβικό ή μουσουλμανικό φίλους που διαμαρτύρονται απαγόρευση Πρόεδρος του ατού, και ότι πολλοί μετανάστες της ισλαμικής προέλευσης υποστηρίζουν την απαγόρευση και έχουν απηυδήσει και αμηχανία από ό, τι κάνουν οι τζιχαντιστές.

Το μάθημα Αμερική πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η Δύση δεν κάνει μουσουλμάνοι μια χάρη, με τη συνεχή θεραπεία τους, όπως τα παιδιά που πρέπει να προστατεύεται από την πραγματικότητα. Θα πεινασμένοι για την αλήθεια: ότι το εκπαιδευτικό σύστημα τους και τζαμί κήρυγμα είναι γεμάτη από προτροπή, είναι αποτρόπαια, γεμάτο μίσος και το θεμέλιο πάνω στο οποίο είναι χτισμένο βίαιο τζιχάντ.

Μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει πράγματι δικαιολογημένη και θεμιτή ανησυχία για το Ισλάμ και τις δράσεις που γίνονται στο όνομα του Ισλάμ από μουσουλμάνους.


Μουσουλμάνοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να δούμε τον κόσμο από την άποψη των θυμάτων τους. Αντ 'αυτού, η Δύση θυσιάζει τον πολιτισμό, τις αξίες, τους νόμους, την υπερηφάνεια και ακόμη και τον αυτοσεβασμό.

Θα μπορούσε η συμπόνια που οδηγεί τη Δύση να λάβει τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων προσφύγων αλλά είναι απερίσκεπτη συμπόνια. Να Δυτικοί αμφισβητούν τα κίνητρα της ισλαμικής θεοκρατίες ως προς το γιατί υπερ-πλούσιων αραβικών εθνών μας στέλνουν πρόσφυγες τους, αλλά λαμβάνοντας σε κανένα;

Μερικοί «σκληρή αγάπη» είναι επειγόντως απαραίτητη, αν οι μουσουλμάνοι είναι να δοθούν κίνητρα για αλλαγή και μεταρρύθμιση.



Νωρίς σήμερα το πρωί ένα αραβικό ραδιοφωνικό σταθμό στη Μέση Ανατολή κάλεσε ζητώντας τη γνώμη μου σχετικά με την απαγόρευση Πρόεδρος Trump για τους πρόσφυγες και τους πολίτες των επτά μουσουλμανικών εθνών. Το ραδιόφωνο υποδοχής, ο οποίος ακουγόταν θυμωμένος πάνω από την απαγόρευση, ήταν μια χριστιανική Αραβικά. Ήταν έκπληξη που ακούω ότι υποστήριξα την απαγόρευση και νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα την επόμενη μέρα 9/11.

Στη συνέχεια με ρώτησε αν ήξερα κανένα αραβικό Αμερικανός ακτιβιστής ο οποίος ήταν κατά της απαγόρευσης επειδή ήθελε να πάρει συνέντευξη από κάποιον κατά της απαγόρευσης. Φαινόταν σοκαρισμένος που ακούω ότι δεν έχω κανένα αραβικό ή μουσουλμανικό φίλους οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απαγόρευση, και ότι πολλοί μετανάστες της ισλαμικής και της Μέσης Ανατολής υποστήριξη καταγωγή της απαγόρευσης και έχουν απηυδήσει και αμηχανία από ό, τι κάνουν οι τζιχαντιστές.

Είπε ότι το μόνο που βλέπει στο CNN και άλλα κανάλια είναι ταραχές που απεικονίζουν σχεδόν όλες οι Αμερικανοί υποστηρίζουν οι μουσουλμάνοι και κατά Trump. Είμαι αναστατωμένος πάνω από την επιτυχία της αριστερής προπαγάνδας σε όλη τη Μέση Ανατολή. Φέρνει πίσω αναμνήσεις της ζωής της κατήχησης μίσος και παραπληροφόρηση έζησα κάτω για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Τι θα κάνουμε μουσουλμανικές χώρες προς τη Δύση, ρώτησα, αν 19ης αμερικανική τρομοκράτες πέταξαν τα αεροπλάνα σε αραβικές πρωτεύουσες και την κυβέρνησή τους και τα στρατιωτικά αρχηγεία της; Τι έκανε νομίζω Άραβες θα κάνετε αν κάθε εβδομάδα ή έτσι αμερικανική τρομοκράτες θα διεξαγάγει συγχρονισμένη ξεφαντώματα θανάτωση σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, πυροβολεί τους μουσουλμάνους κάτω, φυσώντας τους με σπιτικό χύτρες ταχύτητας, βύθιση σε πλήθη με φορτηγά; Υπήρξε σιωπή.

Στη συνέχεια άρχισε να ηρεμεί και είπε ότι φυσικά αυτή είναι κατά της τρομοκρατίας ", αλλά". Ρώτησα: "Βλέπεις τι τζιχάντ έκανε να χριστιανική κοινότητα σας στη Μέση Ανατολή;" Ήταν σιωπηλός για ένα λεπτό, στη συνέχεια, αυτό συνέβη σε μένα ότι θα μπορούσε να φοβάται να συνεχίσετε τη συζήτηση, γιατί τα αφεντικά της ήταν μάλλον μουσουλμάνοι.

Ήμουν σίγουρος ότι επρόκειτο να κλείσεις για μένα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη, μου ζήτησε να ευχαριστήσει αναμονή. Τότε ήταν πίσω, ζωντανά από το στούντιο, και ξεκίνησαν συνεντεύξεις μου και ζήτησε από τις ίδιες ερωτήσεις στον αέρα. I χύνεται την καρδιά μου στα αραβικά με τις αραβικές ακροατές.

Το μάθημα εδώ είναι ότι οι Άραβες είναι πεινασμένοι για να ακούσουν την αλήθεια? Αυτό Αραβικά σταθμό, αντί να απορρίψει αυτές τις ιδέες, κατέληξαν θέση τους στον αέρα. Το μάθημα Αμερική πρέπει να μάθουμε είναι ότι η Δύση δεν κάνει μουσουλμάνοι (κυρίως οι μεταρρυθμιστές) μια χάρη, με τη συνεχή θεραπεία τους, όπως τα παιδιά που πρέπει να προστατεύεται από την πραγματικότητα.

Μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει πράγματι δικαιολογημένη και θεμιτή ανησυχία για το Ισλάμ και τις δράσεις που γίνονται στο όνομα του Ισλάμ από μουσουλμάνους. Μουσουλμάνοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να δούμε τον κόσμο από την άποψη των θυμάτων τους. Αντ 'αυτού, η Δύση θυσιάζει τον πολιτισμό, τις αξίες, τους νόμους, την υπερηφάνεια και ακόμη και τον αυτοσεβασμό. Μουσουλμανική κουλτούρα χρειάζεται μια κλήση αφύπνισης λέγοντάς τους ότι, αργά ή γρήγορα, μη-μουσουλμανικών εθνών θα κλείσει τις πόρτες τους σε κάθε είδους μουσουλμανική μετανάστευση, αν η κουλτούρα τζιχάντ συνεχίζεται. Αυτό θα είναι επίσης ένα ισχυρό μήνυμα στους μουσουλμάνους ήδη στη Δύση, που εξακολουθούν να πιστεύουν στην τζιχάντ.




Πρόεδρος Donald Trump υπογράφει εκτελεστικό διάταγμα περιορισμού της μετανάστευσης, 27 Ιανουαρίου, 2017. (Πηγή εικόνας: Reuters βίντεο screenshot)

Οι μουσουλμάνοι άνθρωποι είναι πεινασμένοι για την αλήθεια: ότι το εκπαιδευτικό σύστημα τους και τζαμί κήρυγμα είναι γεμάτη από προτροπή, απεχθή, γεμάτο μίσος και το θεμέλιο πάνω στο οποίο είναι χτισμένο βίαιο τζιχάντ. Η Ισλαμική εντολή να κάνουν θυσίες τζιχάντ μουσουλμάνοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά να σκοτώνουν και να σκοτώνονται.

Εφ 'όσον η Δύση συνεχίζει κατευνασμού της ισλαμικής τζιχάντ, το Ισλάμ δεν πρόκειται ποτέ να μεταρρυθμίσει και η Δύση θα χάσει. Μέχρι στιγμής, η Δύση συνέχισε να επεκτείνει μια σανίδα σωτηρίας για την θρησκεία του Ισλάμ? μια θρησκεία για την οποία ο υπ 'αριθμόν ένα εχθρός είναι η αλήθεια, και η οποία αγωνίζεται να καταστείλει την αλήθεια.

Θα μπορούσε να είναι η συμπόνια που οδηγεί τη Δύση να λάβει τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων προσφύγων, αλλά είναι απερίσκεπτη συμπόνια. Γιατί δεν Σαουδική Αραβία λαμβάνοντας πρόσφυγες προσωρινά μέχρι πράγματα εγκατασταθούν στη Συρία και το Ιράκ; Να Δυτικοί αμφισβητούν τα κίνητρα της ισλαμικής θεοκρατίες, ως προς το γιατί υπερ-πλούσιων αραβικών εθνών μας στέλνουν πρόσφυγες τους, αλλά λαμβάνοντας σε κανένα;

Ποιος είναι πραγματικά επωφελούνται από την πολιτική κατευνασμού, η αποδοχή της Σαρία που επλήγησαν θεοκρατίες και τζιχάντ τους, γεμάτο μίσος εκπαίδευση; Μερικοί «σκληρή αγάπη» είναι επειγόντως απαραίτητη, αν οι μουσουλμάνοι είναι να δοθούν κίνητρα για αλλαγή και μεταρρύθμιση.


Nonie Darwish, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγυπτο, είναι ο συγγραφέας του "εντελώς διαφορετική? Γιατί επέλεξα Βιβλική τιμές πάνω από ισλαμικές αξίες" by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...