Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η βρετανική κυβέρνηση συμπαιγνία με τη Monsanto. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και "οικοκτονία" Θα πρέπει να λογοδοτήσουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

monsanto_bayer_750
The British Government Colludes with Monsanto. Crimes against Humanity and “Ecocide”
Should be Held Accountable in the International Criminal Court"    
Η βρετανική κυβέρνηση έχει συνωμότησαν με τη Monsanto και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και οικοκτονία." Δρ Δέσποινα Mason.

Το βρετανικό κοινό και το περιβάλλον δηλητηριάζονται με ένα θανάσιμο κοκτέιλ 320 φυτοφάρμακα. Επιπλέον, η Ουαλία έχει γίνει μια χωματερή αποθήκευσης για τις περισσότερες τοξικές χημικές ουσίες της Monsanto. Αυτά είναι τα μηνύματα που μεταφέρονται από τον Δρ Rosemary Mason στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή της προς Σύμβουλος Rob Stewart, ο ηγέτης της Σουόνσι και το συμβούλιο της κομητείας.

Ο Δρ Mason προσθέτει ότι Swansea έχει όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα πεδίο δοκιμών για το glyphosate με το αποτέλεσμα να είναι ένα τεράστιο ακίδα στην ασθένεια και την ασθένεια μεταξύ του τοπικού πληθυσμού, καθώς και συνεχή περιβαλλοντική καταστροφή. Υπήρξε μια μακροχρόνια απερίσκεπτη χρήση ενός ζιζανιοκτόνο glyphosate που βασίζεται στο Swansea, ανεξάρτητα από τις συστάσεις της ΕΕ.

Ο Δρ Henk Tennekes, μια ανεξάρτητη τοξικολόγος από την Ολλανδία, και ο Δρ Πιέρ Mineau, ένας εμπειρογνώμονας στην οικοτοξικολογία από τον Καναδά, τόσο προφήτευσε περιβαλλοντική καταστροφή από την αυτο-ρυθμιζόμενη και μη βιώσιμη χρήση των φυτοφαρμάκων από την αγροχημικών βιομηχανία.

Σε Tennekes 'βιβλίο, «η συστηματική Εντομοκτόνα: μια καταστροφή στα σκαριά», έδειξε ότι αυτές οι χημικές ουσίες δρουν στους εγκεφάλους των εντόμων (και των ανθρώπων). Αυτός έδειξε ότι η κατάρρευση των αποικιών μελισσών, η απώλεια των άλλων ασπόνδυλων και μειώσεις πουλιών στην Ευρώπη συνδέονται με χρόνια χαμηλά επίπεδα αυτών των χημικών ουσιών. Ο Δρ Πιέρ Mineau έγραψε μια έκθεση για «Τα νεονικοτινοειδή και τα πτηνά», στην οποία κατηγόρησε την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) των συμπαιγνία με την αγροχημικών βιομηχανία και αμέλεια του American Bird Conservancy.

Mason έχει γράψει στις αρμόδιες αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με αυτά τα θέματα και την κατάσταση στην Ουαλία, αλλά η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Ηνωμένου Βασιλείου αρνήθηκε να ενεργήσει.

Monsanto χρησιμοποιώντας Ουαλία ως τοξική χωματερή

Monsanto ιδρύθηκε ένα εργοστάσιο στο Newport το 1949, και Mason επισημαίνει ότι η εταιρεία κατέβαλε ανάδοχο να απορρίπτουν παράνομα χημικών αποβλήτων στο λατομείο Brofiscin, Grosfaen. Αυτά περιλαμβάνονται τα πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs), η defoliant Agent Orange και τις διοξίνες που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο του Βιετνάμ. Όταν PCBs είχαν απαγορευτεί στις ΗΠΑ, η βρετανική κυβέρνηση συμφώνησε να ράμπα μέχρι την παραγωγή σε ένα Monsanto ιδιοκτησίας εργοστάσιο στην Ουαλία το 1971. Είχαν κατασκευαστεί μέχρι ιδρύθηκαν το 1977. Τοξικές χωματερές σε επτά λατομεία γύρω από την Ουαλία.

Brofiscin Λατομείο στην Grosfaen, κοντά στο Cardiff, είναι ένα από τα πιο μολυσμένα μέρη στη Βρετανία. Το 2003, η επένδυση της έκρηξης λατομείου και τα πορτοκαλί περιεχόμενο στραγγισμένο σε δυτικά του Κάρντιφ. Σύμφωνα με την τεχνική εταιρεία WS Atkins, η ιστοσελίδα περιέχει τουλάχιστον 67 τοξικές χημικές ουσίες. Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος υποστήριξε: "πρόσφεραν καμία αναγνωρίσιμη ζημία ή άμεσο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία."

Παραθέτοντας μια μελέτη από το WWF-UK, το 2003, Mason δείχνει ότι τα υπολείμματα των PCB και άλλες οργανοχλωρίνες βρέθηκαν σε 75 δείγματα λιπώδους ιστού που λαμβάνονται από ανθρώπινα πτώματα διάρκεια του 1990 και στις αρχές του 1991 από την ουαλική πληθυσμών. Οι ερευνητές διαπίστωσαν: "μικρές αλλαγές στις συγκεντρώσεις αυτών των ενώσεων στον πληθυσμό της Ουαλίας κατά την τελευταία δεκαετία, παρά τη μείωση της χρήσης τους, που τέθηκε σε ισχύ το 1970."

Mason αναφέρει ότι τα παιδιά στην Ουαλία έχουν χαμηλές βαθμολογίες στα τεστ PISA, ένα μέτρο του ανάγνωση, τα μαθηματικά και την ικανότητα της επιστήμης σε 15 ετών, και του χαμηλού μορφωτικού επιπέδου στα δημοτικά σχολεία.

Σημειώνει, επίσης, ότι οργανοφωσφορικά παρασιτοκτόνα έχουν δήθεν έχουν απαγορευτεί, αλλά χρησιμοποιούνται τώρα για τις ψείρες του σολομού στα ιχθυοτροφεία: από 2006-2016 ο σολομός που παράγεται από ιχθυοτροφεία έχει αυξηθεί κατά 35%, αλλά η χρήση του ΕΠ αυξήθηκε κατά 932%.

Theresa Μαΐου προώθηση της μεγάλη αγροχημικών, φαρμακευτικών απάτη

Glyphosate μόλυνση των τροφίμων συνδέεται με μια επιδημία των ασθενειών: το 2012, η ​​περιοχή αντιμετωπίζεται από το glyphosate στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 1.750.000 εκτάρια και μέχρι το 2014 είχε αυξηθεί σε 2.250.000 εκτάρια. Glyphosate (συλλαμβάνει) και πλύσεις έξω τα ακόλουθα ορυκτά: βόριο, ασβέστιο, κοβάλτιο, χαλκό, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, νικέλιο και ψευδάργυρο.

Υπερχοληστερολαιμία που προκαλείται από την ουσία glyphosate αντιμετωπίζεται τώρα με στατίνες.

Το ένζυμο αρωματάση ενεργοποιείται από glyphosate και ατραζίνη. Οι αναστολείς αρωματάσης χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του προστάτη.

Mason λέει ότι η ίδια η Βρετανία υπερηφανεύεται ότι είναι «στην πρώτη γραμμή των νέων τεχνολογιών» που οι εταιρείες του μπορεί να πουλήσει σε ιδιώτες για τους πλούσιους ή σε άλλες χώρες: πολλοί είναι φάρμακα για τη θεραπεία των τοξικών επιδράσεων των φυτοφαρμάκων. Αυτές περιλαμβάνουν θεραπεία για τη στειρότητα, η γονιδιακή θεραπεία, νέες θεραπείες για τον καρκίνο, Αλτσχάιμερ και ο διαβήτης και φάρμακα για την ενίσχυση της ανοσίας.

Theresa Μαΐου ήταν πολύ αισιόδοξος για Brexit: είπε η Βρετανία είχε πολλά πράγματα να πουλήσουν στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χημικών ουσιών, φαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικές γνώσεις.

Συγκαλύψεις, εξαπατήσεις και ο κανονισμός παρακάμπτουμε

Η βιομηχανία έχει εργαστεί υπερωρίες για να καλύψει-up τα εγκλήματά του, να προσπαθήσουμε και να δυσφημήσουν όσους αμφισβητούν τα προϊόντα και τις πρακτικές της και να βάλει ένα θετικό γύρισμα σε αυτό που κάνει. Mason ασχολείται με την υπόθεση Séralini και πώς μια μαζική εκστρατεία δημοσίων σχέσεων ξεπήδησε σε λειτουργία για να προσπαθήσει να δυσφημίσουν τη μελέτη και την πίεση στο συντάκτη του περιοδικού που δημοσιεύεται σε αυτό ανακαλέσει. Η Media Κέντρο Επιστήμης έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (SMC) ήταν στην πρώτη γραμμή των επιθέσεων. Η SMC υπερασπίζεται και προωθεί την τεχνολογία της GM και αποτελεί το 70% χρηματοδοτείται από εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Monsanto και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις για την ανάπτυξη ΓΤΟ.

Ο διευθυντής της SMC ήταν συνέχεια αναφέρθηκε όπως λέγοντας ότι πήρε υπερηφάνεια για το γεγονός ότι «εμφατικό αντίχειρες προς τα κάτω» της SMC για τη μελέτη «είχε σε μεγάλο βαθμό έχουν αναγνωριστεί σε όλη αίθουσες ειδήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου." Bruce M. Chassy, ​​ομότιμος καθηγητής της επιστήμης των τροφίμων στο Πανεπιστήμιο του Illinois υπό την προϋπόθεση καυστική αποσπάσματα σχετικά με τη μελέτη.

Ναι, αυτό Bruse Chassey: η μία αργότερα εκτεθεί ως έχει λάβει επιχορήγηση από την Monsanto πάνω από $ 57.000 σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Mason λέει ότι στην Ουαλία υπάρχουν ενεργά σημεία του καρκίνου / ασθένεια στα γύρω χωριά όπου Roundup έχει ψεκαστεί: για παράδειγμα, όγκους του εγκεφάλου (ως επί το πλείστον γλοιοβλαστώματα), καρκίνους του μαστού, των ωοθηκών, του προστάτη, του πνεύμονα (περισσότερο από το ήμισυ των οποίων ήταν σε μη -smokers), του οισοφάγου, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, του ορθού, και των νεφρών, καθώς και μη-Hodgkin λέμφωμα (NHL), καρκίνωμα της μήτρας, λειομυοσάρκωμα της μήτρας, πολλαπλό μυέλωμα, πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος του κινητήρα-νευρώνων του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ / άνοια. Πολλοί από τους καρκίνους είναι επιθετικοί και ασυνήθιστο? μοιάζουν με τις καρκίνων που παρατηρήθηκαν σε εργαζόμενους του εργοστασίου στον κλάδο των φυτοφαρμάκων στη δεκαετία του 1960.

Και όμως μια παγκόσμια βιομηχανία βιοκτόνο έχει προκύψει για την παροχή συμβουλών σχετικά με παρακάμπτουμε τους κανονισμούς. Ελέγχεται από τη βιομηχανία φυτοφαρμάκων και βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει πολλά χρήματα για τη Βρετανία.

Mason αναφέρει το παράδειγμα της Εκθέτης Inc., η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «ένα ερευνητικό και επιστημονικό σύμβουλο εταιρείας με τους πελάτες από τη βιομηχανία (συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των καλλιεργειών) και την κυβέρνηση." Εκθέτης είχε προσληφθεί από την Bayer να επικρίνουν το έργο της EFSA για τα νεονικοτινοειδή και οι μέλισσες το 2013. Είναι συνέβαλε επίσης σε αναθεώρηση από ένα υπάλληλο Dow που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η έκθεση σε συγκεκριμένες φυτοφάρμακα κατά τις κρίσιμες περιόδους της ανάπτυξης του εγκεφάλου και νευροσυμπεριφορικής αποτελέσματα δεν είναι συναρπαστικό." η αναθεώρηση αυτή υποστηρίχθηκε από τις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Glyphosate και η καταστροφή της βιοποικιλότητας

Στην επιστολή της, Mason περιγράφει πώς ιαπωνική knotweed Reynoutrie japonica εισήχθη στην Ευρώπη στα μέσα του 16 αιώνα. Για 500 χρόνια, προκάλεσε κανένα πρόβλημα. Glyphosate εισήχθη το 1974 και από το 1981 και τα δύο φυτά ταξινομήθηκαν στην πράξη άγριας ζωής και Εξοχή ως χωροκατακτητικά είδη. Mason υποστηρίζει ότι η Swansea έχει μια δοκιμή-κρεβάτι για Roundup και είναι γνωστή ως η ιαπωνική knotweed πρωτεύουσα της Ευρώπης, διότι επαναλαμβανόμενες ψεκασμός κάνει τα φυτά μεγαλώνουν μεγαλύτερη και ισχυρότερη. Αναπτύσσεται στο παλιό ορυχείο όπου το έδαφος είναι χαλαρό. Έτσι, οι άνθρωποι που πλήττονται περισσότερο από Roundup είναι οι φτωχοί.

Στη συνέχεια τονίζει ότι στις ΗΠΑ η πρώτη επιβεβαιωμένη ζιζανίων ανθεκτικών σε γλυφοσάτη, άκαμπτο ήρα, αναφέρθηκε το 1998, εντός δύο ετών από Roundup Ready καλλιέργειες που καλλιεργούνται. Super-ζιζάνια στις ΗΠΑ GM συστήματα καλλιέργειας είναι τώρα ένα τεράστιο πρόβλημα. Μεταξύ 1996 και 2011, ως αποτέλεσμα της τεχνολογίας της GM, 22 glyphosate ανθεκτική σούπερ-ζιζανίων είχε αναπτύξει.

Το 2016, ο Charles Benbrook είπε:

"Από το 1974 στις ΗΠΑ, έχουν εφαρμοστεί πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια κιλά δραστικό συστατικό glyphosate, ή 19% της εκτιμώμενης παγκόσμιας χρήσης του προϊόντος glyphosate (8,6 δισεκατομμύρια κιλά). Σε παγκόσμιο επίπεδο, η χρήση glyphosate έχει αυξηθεί σχεδόν 15 φορές από το λεγόμενο "Roundup Ready", γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών στο glyphosate εισήχθησαν το 1996. Τα δύο τρίτα του συνολικού όγκου του glyphosate που εφαρμόζεται στις ΗΠΑ 1974-2014 έχει ψεκαστεί σε μόλις τα τελευταία 10 χρόνια. "

Το 2016 το Ηνωμένο Βασίλειο μέλος της Έκθεσης Φύση υπογραμμίζει την καταστροφική απώλεια της βιοποικιλότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό που βλέπουμε έναν πόλεμο σε κάθε φυτό (ή πλάσμα) που δεν αποτελεί μέρος της moncultured (όλο και γενετικά) σύστημα της γεωργίας που ευνοούνται από την αγροχημικά / καρτέλ Agritech.

Τί μπορεί να γίνει?

Στο τέλος της επιστολής της, Rosemary Mason αναφέρει:

"Οι άνθρωποι της Ουαλίας είναι άρρωστοι και NHS Ουαλία βρίσκεται σε κρίση. Την υγεία του ανθρώπου εξαρτάται από τη βιοποικιλότητα και την Ουαλία έχει μια περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε από τα φυτοφάρμακα. "

Η βρετανική κυβέρνηση ασχολείται με την εγκληματικότητα από συνεννόηση με αγροχημικά κατασκευαστές που εν γνώσει τους δηλητηριάζουν τους ανθρώπους και το περιβάλλον στο όνομα του κέρδους και της απληστίας. Όπως Mason επισημαίνει, τις κοινότητες, τις χώρες, τα οικοσυστήματα και τα είδη που έχουν γίνει διαθέσιμο ενοχλήσεις.

Εταιρική ολοκληρωτικό προσπαθεί να κρύψει κάτω από μια όλο και πιο εύθραυστη πρόσοψη της δημοκρατίας.

Η βιομηχανία αγροχημικών λόμπι σκληρά για να έχουν τα προϊόντα της διατίθενται στην αγορά και να διασφαλίζει ότι θα παραμείνουν εκεί. Χρησιμοποιεί εταιρείες δημοσίων σχέσεων και μπροστά ομάδες να δυσφημήσουν τα άτομα και τις μελέτες που δείχνουν τη μαζική υγεία και την περιβαλλοντική καταστροφή που προκλήθηκε και παίρνει στους εκλεγμένους τα στοιχεία του για να καθίσει οργάνων για να διασφαλιστεί πολιτικές ευνοϊκές για το ενδιαφέρον της έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Mason έχει τεκμηριώσει όλα αυτά σε πολλές πλήρως αναφερόμενα έγγραφα της και έχει ταυτοποιηθεί και το όνομα τους ενόχους.

Έχουμε αρκετές πληροφορίες για να γνωρίζουμε ότι τα αγροχημικά που μας σκοτώνει και ποιος ακριβώς (επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς και ιδιώτες) είναι ένοχη.

Οι αναγνώστες μπορούν να συμβουλεύονται όλα τα πλήρως αναφερόμενα έγγραφα Mason είναι εδώ .

Το ρυθμιστικό σύστημα γύρω αγροχημικών δεν έχει σπάσει και έχουν ανάγκη από ένα κομμάτι της σταδιακής βελτίωσης για να βάλει τα πράγματα δεξιά. Από αγόρασε-και-καταβεβλημένου για την επιστήμη και δημοσίων σχέσεων που μεταμφιέζεται ως δημοσιογραφία στην εφαρμογή της πολιτικής και την έλλειψη ρυθμίσεων, η βιομηχανία argohemicals κυλιόμαστε σε μια άκρως κερδοφόρα βόθρο της διαφθοράς. Χρήματα ασκεί εξουσία και πολιτική επιρροή.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε τη σχέση μεταξύ αγρότη και του καταναλωτή και να αμφισβητήσει την εταιρική αεροπειρατείας του συστήματος τροφίμων. Ως ένα παγκόσμιο κίνημα, Nyeleni έχει μια ριζοσπαστική ατζέντα που έχει δεσμευτεί για την πρόκληση μερικά από τα θέματα που τροφοδοτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, συμπεριλαμβανομένων:

«Ο ιμπεριαλισμός, ο νεοφιλελευθερισμός, νεο-αποικιοκρατία και την πατριαρχία, και όλα τα συστήματα που φτωχαίνουν τη ζωή, τους πόρους και τα οικοσυστήματα, καθώς και οι παράγοντες που προωθούν τα παραπάνω όπως τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου, διεθνικών εταιριών , και οι κυβερνήσεις που είναι ανταγωνιστικά προς τους λαούς τους. "

Η ιστοσελίδα Nyeleni Ευρώπης περιέχει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες.

Η βιομηχανία αγροχημικών συνεχίζει να ξεφύγει με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος. Δεν μπορούν όλοι να καλλιεργούν τη δική τους ή την οικονομική δυνατότητα να τρώνε υγιεινά όλη την ώρα και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη ρύπανση και την καταστροφή του περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις. Ο στόχος πρέπει να είναι να εκπαιδεύσει, να οργανώνουν, ταράζουν και να ενημερώσει το ευρύ κοινό που σταδιακά ξυπνήσει με την πραγματικότητα ενός διεφθαρμένου συστήματος τροφίμων.

«Το μοντέλο της παραγωγής κυριαρχούν τα ευρωπαϊκά συστήματα τροφίμων ελέγχεται από τα εταιρικά συμφέροντα και βασίζεται σε συμπυκνωμένη δύναμη, μονοκαλλιέργειες, κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων και φυλών ζώων, επιβάλλοντας τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα .... είναι ένα σύστημα που διαιωνίζεται από αναποτελεσματική ρύθμιση και άδικων νόμων. Σε όλη την Ευρώπη έχουμε την ανάπτυξη και υποστήριξη των τοπικών συστημάτων τροφίμων, την εναλλαγή των τοπικών σπόρων, συνειδητοποιώντας τα δικαιώματα των αγροτών, την οικοδόμηση της γονιμότητας των εδαφών μας, και την ενίσχυση και την αύξηση της ανθεκτικότητας των τοπικών ιστών παραγωγής και των τροφίμων. Πρέπει να ενισχύσουμε τις τοπικές κουλτούρες των τροφίμων και τις δημόσιες πολιτικές που υποστηρίζουν τις συνδέσεις μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών ... ». Nyeleni Ευρώπη

Περαιτέρω ανάγνωση:

Οι αναγνώστες καλούνται να συμβουλευτούν « Roundup και ελαττώματα, η γέννηση της δημόσιας έχει κρατηθεί στο σκοτάδι », από την Rosemary Mason (2017), ένα 44-σελίδα, πλήρως αναφερόμενο έγγραφο
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα
Copyright © Colin Todhunter , Global Research

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...