Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

“Color Revolution” against Donald Trump

Screen Shot 18/01/2017 στις 17.57.51
Τι θα συμβεί την ημέρα των εγκαινίων;

Τα αντι-Trump κινήματα διαμαρτυρίας που προβλέπεται παράλληλα μεμια εκστρατεία για να διαταράξει.

Ενώ υπάρχουν «γνήσια διαδηλώσεις" -π.χ. αυτές που με επικεφαλής τον Συνασπισμό Απάντηση και Εργατικών κόσμο-, η κύρια ώθηση προέρχεται από ένα "κατασκευασμένο" εκστρατεία υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από τους νεοσυντηρητικούς, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό πρόθεση κατά διαταράσσοντας τα εγκαίνια και την αποσταθεροποίηση της Trump προεδρία. Πολλές προοδευτικές οργανώσεις έχουν ενταχθεί, ωστόσο, τη μόδα της # Disruptj20 εκστρατεία.

Το κίνημα διαμαρτυρίας στην πραγματικότητα ξεκίνησε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου πριν από την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οι διοργανωτές του κινήματος αυτού που ενεργεί για λογαριασμό των ισχυρών ελίτ συμφερόντων. Οι άνθρωποι παραπλανώνται: οι διαδηλώσεις δεν γίνονται οδήγησε για λογαριασμό της τις πραγματικές ανησυχίες των Αμερικανών που αντιτίθενται δεξιά πτέρυγα ρατσιστική ατζέντα του ατού.

Οι μηχανικής ops διαμαρτυρίας συντονίζονται με μια αδυσώπητη προπαγανδιστική εκστρατεία με επικεφαλής τον mainstream μέσα ενημέρωσης, η οποία περιλαμβάνει κατηγορίες για εσχάτη προδοσία και στάση στρέφεται κατά Donald Trump, ο οποίος παρουσιάζεται ως εργαλείο του Κρεμλίνου.

Ακόμη και πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 8, η πρώην υπουργός Άμυνας και ο διευθυντής της CIA Λέων Πανέτα είχε ήδη να εννοηθεί ότι Trump αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια. Σύμφωνα με τον Ατλαντικό, Trump είναι μια "σύγχρονη Manchurian Υποψήφιος" που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Κρεμλίνου.




Vanity Fair 1 Νοεμβρίου 2016



Το Atlantic 8 του Οκτώβρη 2016

Στον απόηχο της ψηφοφορίας του Μεγάλου εκλεκτόρων »(υπέρ του Trump) και ανανέωσε τις κυρώσεις του Ομπάμα εναντίον της Μόσχας, οι κατηγορίες για προδοσία στρέφονται εναντίον Donald Trump έχουν πάει σε υψηλή ταχύτητα. Πρωτοφανής στην ιστορία των ΗΠΑ, μια κίνηση την παραπομπή σε δίκη ενός εκλεγμένου προέδρου έχει ξεκινήσει πριν από την προσχώρησή του στο Λευκό Οίκο.

Ο στόχος των τεχνητών διαμαρτυριών που έχει την υποστήριξη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είναι να υπονομεύσει τη νομιμότητα της προεδρίας Trump.

Είναι μια συνωμοσία; Οι διάφορες συνιστώσες αυτής της λειτουργίας συντονίζονται προσεκτικά. Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αμερικανικού τύπου "χρώμα επανάσταση» με την πρόθεση να αποσταθεροποιήσουν μια εισερχόμενη πρόεδρος υπάρχουν.

Ιστορικό: Τι είναι ένα χρώμα Επανάσταση;

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, ας επικεντρωθεί στις φύση και την ιστορική προέλευση των «έγχρωμες επαναστάσεις» που χρησιμοποιείται ως μέσο για την ενεργοποίηση «αλλαγή καθεστώτος», που έχουν προκύψει σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Το «χρώμα επανάσταση» είναι μια πράξη νοημοσύνη ΗΠΑ, η οποία συνίσταται στην συγκεκαλυμμένα υποστήριξη καθώς και διεισδύοντας κινήματα διαμαρτυρίας με σκοπό την ενεργοποίηση «αλλαγή καθεστώτος» κάτω από τη σημαία ενός προτύπου υπέρ της δημοκρατίας. Ο στόχος της "χρώμα επανάσταση" είναι να χειραγωγήσουν τις εκλογές, δημιουργούν βία, υποδαυλίζουν την κοινωνική αναταραχή και να χρησιμοποιήσετε το κίνημα διαμαρτυρίας να ανατρέψει την υπάρχουσα κυβέρνηση. Ο απώτερος στόχος της εξωτερικής πολιτικής είναι να ανανεώσει ένα συμβατό φιλο-αμερικανική κυβέρνηση (ή «καθεστώς μαριονέτα»).


Οι μηχανικής κινήματα διαμαρτυρίας προγραμματιστεί προσεκτικά. Είναι ops νοημοσύνη. Χρησιμοποιούν μη-κυβερνητικές οργανώσεις να προσλαμβάνουν διαδηλωτές.

Ιστορία : "Η Επανάσταση Business" και "καθεστώτος για την αλλαγή"

Τον Αύγουστο του 1999, η CIA δημιουργήσει ένα πρόγραμμα κατάρτισης για μια σερβική ΜΚΟ με τίτλο OTPOR που στη συνέχεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μηχανικής κίνημα διαμαρτυρίας ευνοεί την πτώση του προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Λίγα χρόνια αργότερα, OTPOR δημιουργήσει μια στολή κατάρτισης και στρατηγικά με τίτλο Το Κέντρο Εφαρμοσμένης μη βίαιες ενέργειες και στρατηγικές (καμβάς) . ΚΑΜΒΑ έγινε μια στολή συμβούλων που ειδικεύεται στην "επανάσταση" στη σύμβαση με τη CIA.

ΚΑΜΒΑ συστάθηκε από τη CIA ως «ένα διεθνές δίκτυο εκπαιδευτών και συμβούλων» που εμπλέκονται στην "Επανάσταση Business". Χρηματοδοτείται από το Freedom House, το National Endowment for Democracy (NED), καθώς και ιδιωτικά εταιρικά ιδρύματα. ΚΑΜΒΑ αποτελεί μια στολή συμβουλών και συμβουλών και κατάρτισης των ΗΠΑ χορηγία ομάδες της αντιπολίτευσης σε περισσότερες από 40 χώρες. Σε αυτό το πλαίσιο, OTPOR έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υποδαύλιση τις μαζικές εξεγέρσεις κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης στην Αίγυπτο το 2011. Αυτό φαίνεται να είναι μια αυθόρμητη διαδικασία εκδημοκρατισμού ήταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση νοημοσύνη. Δείτε το βίντεο παρακάτω.





http://www.youtube.com/watch?v=lpXbA6yZY-8

Πώς σχετίζεται αυτό με τη συντονισμένη λειτουργία για να υπονομεύσουν την προεδρία Trump;

Αυτό που διακυβεύεται είναι μια «έγχρωμη επανάσταση" Made in America η οποία χαρακτηρίζεται από θεμελιώδεις ανταγωνισμούς στο εσωτερικό της εγκατάστασης ΗΠΑ, δηλαδή η σύγκρουση μεταξύ ανταγωνιστικών εταιρική φατρίες, καθεμία από τις οποίες είναι η πρόθεση κατά την άσκηση ελέγχου επί της προσεχούς Προεδρίας των ΗΠΑ.



Το μοντέλο OTPOR καμβά-CIA είναι ωστόσο σημαντική. Αρκετά ιδρύματα που συμμετέχουν στη χρηματοδότηση επαναστάσεις χρώμα διεθνώς εμπλέκονται στη χρηματοδότηση της εκστρατείας κατά του Trump.

Επιπλέον, ενώ η εντολή ΚΑΜΒΑ »είναι να επιβλέπει" επαναστάσεις χρώμα »σε διεθνές επίπεδο, έχει επίσης δεσμούς με αριθμό ΜΚΟ που συμμετέχουν σήμερα στην εκστρατεία αντι-Trump συμπεριλαμβανομένων Το Occupy Wall Street Κίνημα (OWS). OWS ξεκίνησε από Adbusters χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ιδρύματος Παλίρροιες οποίο με τη σειρά του χρηματοδοτείται από μια σειρά εταιρικών ιδρύματα και φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων του Ιδρύματος Ford, ο Gates Foundation και το Open Society Institute. Η Ford είναι γνωστό ότι έχει ιστορικούς δεσμούς των ΗΠΑ νοημοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έθεσε λογότυπο γροθιά για πρώτη φορά από OTPOR το 1999 ως σύμβολο της CIA που χρηματοδοτείται έγχρωμες επαναστάσεις (συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης), αποτελεί και το σύμβολο των διαφόρων οργανισμών που ασχολούνται με την αντι-Trump μηχανικής κίνημα διαμαρτυρίας.


Τα εγκαίνια αποκόπτονται Καμπάνια: Disruptj20


Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του Trump θα είναι παρούσα στην Ουάσιγκτον στις 20 Ιανουαρίου του. Τμήμα της DC Εσωτερικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης εκτιμά ότι δεν θα υπάρξουν μεταξύ 800.000 - 900.000 άτομα σε DC για την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των Trump υποστηρικτής και διαδηλωτές.

Θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών;

Η Disruptj20.org εκστρατεία ζητώντας τη διακοπή των εγκαινίων του Donald Trump στις 20 Γενάρη 2017:


# DisruptJ20 υποστηρίζεται από το έργο της DC Καλωσορίζοντας Επιτροπής, συλλογική έμπειρων τοπικών ακτιβιστών και out-of-εργασία νεκροθάφτες που ενεργεί με την εθνική υποστήριξη. Χτίζουμε το πλαίσιο που απαιτείται για μαζικές διαδηλώσεις για να κλείσει τα εγκαίνια του Donald Trump και σχεδιάζει εκτεταμένες άμεσες δράσεις για να συμβεί αυτό. Είμαστε, επίσης, την παροχή υπηρεσιών, όπως η στέγαση, τροφή, ακόμα και νομική βοήθεια σε όποιον θέλει να ενωθούν μαζί μας.



Οι δράσεις που εξετάζονται περιλαμβάνουν "τη σύσταση μπλόκα στα σημεία ελέγχου για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαδικασία εγκαίνια". Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η εκστρατεία # DisruptJ20 θα είναι " η δημιουργία ενός πλαισίου για την υποστήριξη μαζικές διαμαρτυρίες και άμεση δράση για να κλείσει τα εγκαίνια του Donald Trump ".

Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις με δεκάδες χιλιάδες Trump υποστηρικτές, που είναι ο απώτερος στόχος της μηχανικής "Χρώμα Επανάσταση" κίνημα στυλ διαμαρτυρίας υποστηρίζεται συγκεκαλυμμένα από την αμερικανική νοημοσύνη. Είναι μέρος της λογικής του «χρώματος επανάσταση» σενάριο (π.χ. Κιέβου-Μαϊντάν, την πλατεία του Καΐρου-Tahir), η οποία στηρίζεται στην ενεργοποίηση της αντιπαράθεσης και της βίας στις πόλεις.

Είναι το αποκόπτονται Εκστρατεία δεσμευτεί να σκόπιμα στάσης της βίας στις 20 Ιανουαρίου;


«Η ιδέα είναι να κλείσει την πρόσβαση στην παρέλαση όσο το δυνατόν περισσότερο και η επιβράδυνση σε ένα crawl," δήλωσε ο διοργανωτής DisruptJ20 Legba Carrefour. "Στη συνέχεια υπάρχει το ευρύτερο στόχο της κλείνοντας ολόκληρη την πόλη γύρω από αυτό και δημιουργώντας μια αίσθηση παράλυσης που δημιουργεί έναν τίτλο που λέει,« εγκαίνια Trump δημιουργεί χάος ». "( NBC , 17 Ιανουαρίου, 2017)

Οι διοργανωτές της μηχανικής κίνημα διαμαρτυρίας που χρηματοδοτείται από ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, που υποστηρίζονται από την αμερικανική νοημοσύνη. Ο στόχος δεν είναι να υπονομεύσει την ρατσιστική δεξιά ατζέντα πτέρυγα του Donald Trump, όπως μεταφέρεται στο παρακάτω βίντεο. Ακριβώς το αντίθετο.

https://youtu.be/trN0--NGuhc

Το ίδιο λογότυπο χρώμα επανάσταση OTPOR στυλ:







Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα
Copyright © καθηγητής Michel Chossudovsky , Global Research, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...