Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ιωνά Σημαντικές Προφητείες: Η παράλληλη πορεία μεταξύ του Ισραήλ και της Εκκλησίας

Σερβίρουμε τη διπλή αποκατάσταση του Ισραήλ και της εκκλησίας.

Ιωνάς εξέδωσε δύο σημαντικές προφητείες. Η πρώτη καταγράφεται σε 2 Βασιλέων 14: 25-να διευρύνει τα σύνορα του Ισραήλ.

Ήταν ένα μήνυμα της νίκης και της δύναμης. Φάνηκε να είναι πολύ κίνητρα για να παραδώσει αυτό το είδος της προφητείας.



Η δεύτερη καταγράφηκε στο βιβλίο του Ιωνά να φέρει μετάνοια και αναγέννηση για το έθνος της Ασσυρίας-ένα Τζεντίλε έθνος, συχνά θεωρείται ως εχθρό του Ισραήλ. Ιωνάς πολύ δεν θέλουν να φέρουν αυτό το μήνυμα. Ήταν αντιφατικό και σε αντίθεση με τα κίνητρα και τον προσανατολισμό του. Είπε όχι στον Κύριο.

Είχε να ξεπεράσει τη δική του αντίσταση στο μήνυμα. Όταν το έκανε (με τη βοήθεια του ένα μεγάλο ψάρι), το μήνυμα έφερε αναβίωση σε ολόκληρο το έθνος. Το μήνυμα για μετάνοια βασίστηκε στην προσωπική του μαρτυρία ενός θαυματουργό εμπειρία "θάνατο και την ανάσταση". Αυτό ήταν μια μορφή μηνύματος προ-ευαγγέλιο. Εκείνος εκπλήρωσε μια εικόνα του Ιησού (Ματθ. 12:40).

Ένα ολόκληρο έθνος ήρθε στην πίστη. Αυτό ήταν ένα αρχικό στάδιο της μελλοντικής διεθνούς εκκλησία Gentile. Ήταν ένας προκάτοχος κήρυγμα του Παύλου προς τους Εθνικούς και για την ίδρυση εκκλησίες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, η ηθική αναμόρφωση στο έθνος της Ασσυρίας αλλάξει το σύνολο της κοινωνίας. Έγιναν το πιο ισχυρό έθνος στη γη και κυριάρχησε στην ιστορία της Μέσης Ανατολής για το σύνολο του 8ου αιώνα π.Χ. και έγινε μια μεγάλη δύναμη βασίλειο στη γη.

Μετάνοια, αναβίωση, η μαρτυρία των μελλοντικών θάνατο Yeshua και την ανάσταση, εκκλησία Τζεντίλε, βασίλειο αρχή, αλλάζοντας την ιστορία ... όλα αυτά προέκυψαν από ένα μήνυμα. δύο προφητικά μηνύματα Ιωνά ήταν παράλληλες, αλλά το μήνυμα προς τους Ασσυρίους είχε μεγαλύτερη επίδραση από αυτή που κατευθύνεται προς τους Ισραηλίτες. Το μήνυμα που απαιτούνται θάνατο στην υπερηφάνεια και το εγώ που παράγεται περισσότερο από το ένα της νίκης και της δύναμης.

Οι άνθρωποι είναι συνήθως πιο πρόθυμοι να παραδώσει τα είδη των μηνυμάτων που ταιριάζουν ιδέα μας για τη νίκη, αλλά συχνά είναι το μήνυμα που απαιτεί να αρνείται τον εαυτό του και τη φιλοδοξία του είναι ό, τι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για τη βασιλεία του Θεού. Ακόμα Ιησούς είχε να προσευχηθούν "δεν θα μου, αλλά το δικό σου» (Λουκά 22: 42β) στην Γεσθημανή πριν από τη σταύρωση. Σε τελική ανάλυση, ότι η αυτο-άρνηση υπακοής παράγονται πολύ περισσότερα φρούτα από την επούλωση του αναζωπυρώσεις πριν από το σταυρό.

Μπορούμε επίσης να δούμε σε αυτούς τους δύο τύπους των προφητειών οι δύο παράλληλες διαδρομές του Ισραήλ και η εκκλησία. Οι μαθητές του Ιησού ήθελε να «αποκαταστήσει τη βασιλεία στον Ισραήλ» (Πράξεις 1: 6) κατά τον πρώτο αιώνα. Ωστόσο, Yeshua τους έστειλε αντ 'έξω για να τα έθνη "στα πέρατα της γης» (Πράξεις 1: 8c). Ίσως, όπως ο Ιωνάς, που δεν θέλουν να "δώσει" το βασίλειο των εθνών.

Δόξα τω Θεώ, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο. Σερβίρουμε τη διπλή αποκατάσταση του Ισραήλ και την εκκλησία (Ρωμ. 11). Και οι δύο έρχονται στην πληρότητα τους, καθώς πλησιάζουμε την ερχόμενη βασιλεία του Μεσσία στη γη.

Asher Intrater είναι ο ιδρυτής και αποστολική ηγέτης της Revive Ισραήλ Υπουργείων και επιβλέπει Ahavat Yeshua Σύνοδος στα Ιεροσόλυμα και Tiferet Yeshua Συνόδου στο Τελ Αβίβ. Asher ήταν ένας από τους ιδρυτές της Τικούν Διεθνούς με τον Dan Juster και Eitan Shishkoff και εξυπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο της μεσσιανική συμμαχία του Ισραήλ και φλεγόμενα International. Αυτός και η γυναίκα του και πλήρους απασχόλησης συνεργάτη του στο υπουργείο, η Betty, έχει ένα πάθος για την προσωπική προσευχή και την αφοσίωση, την τοπική ευαγγελισμού και μαθητείας στα εβραϊκά και την ενότητα του σώματος των πιστών σε όλο τον κόσμο.

Για το αρχικό άρθρο, επισκεφθείτε reviveisrael.org .

3 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε ζωή στο Άγιο Πνεύμα. 1) Γνωρίστε το Άγιο Πνεύμα. 2) Μάθετε να εισέλθουν στην παρουσία του Θεού 3) Ακούστε τη φωνή του Θεού με σαφήνεια! Εμβαθύνουμε!

Έχει ο Θεός σας κάλεσε να είναι ηγέτης; Υπουργείο περιοδικό Σήμερα είναι η πηγή που Χριστιανοί ηγέτες που θέλουν να υπηρετήσουν με πάθος και σκοπό τη σειρά του να. Εγγραφείτε τώρα και λάβετε ένα δωρεάν βιβλίο ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...