Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πρίγκιπας Κάρολος λέει ότι είμαστε σε "αυξανόμενος κίνδυνος" της Λήθης "Φοβερές Μαθήματα» του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου

από τον Ian Gavan / Getty Images
"Έχω πάντα προσπαθούσε να φτάσει σε όλα τα όρια της πίστης και της κοινότητας."

Πρίγκιπας Κάρολος έχει εδώ και πολύ καιρό υποστηρικτής των εβραϊκών αιτιών και των κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού. Τη Δευτέρα το βράδυ, μίλησε σε ένα έρανο για την φιλανθρωπική οργάνωση Παγκόσμιο Εβραϊκό Ανακούφιση στο Λονδίνο, όπου η βασιλική-ο οποίος είναι πρώτος στη γραμμή του θρόνου, παραδίδεται ένα μήνυμα ειδικά προσαρμοσμένα σε αυτή την τρέχουσα στιγμή στην παγκόσμια σκηνή.



Ανά The Telegraph, ο πρίγκιπας Κάρολος περιέγραψε το «απερίγραπτο διώξεις» που υπέστη Ben Helfgott, επιζήσας του Ολοκαυτώματος ο οποίος πήγε για να γίνει ο αρχηγός της ομάδας άρσης βαρών στο Ηνωμένο Βασίλειο Ολυμπιακό το 1956 και το 1960, στα 500 συμμετέχοντες. «Το έργο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Αρωγής μας δίνει τη δυνατότητα να συσπειρώσει μαζί για να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους πρακτικά, συναισθηματικά και πνευματικά-ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι τρομακτικές μαθήματα του τελευταίου πολέμου φαίνεται στην αύξηση κινδυνεύει να ξεχαστεί,« ο πρίγκιπας είπε . "Έχω πάντα προσπαθούσε να φτάσει σε όλα τα όρια της πίστης και της κοινότητας? να επεκτείνει ένα χέρι βοήθειας οπουδήποτε θα μπορούσε κανείς να χρειαστούν. "Πρίγκιπας Κάρολος υπογράμμισε επίσης το συγκεκριμένο έργο της φιλανθρωπίας WJR, το οποίο δημιουργήθηκε το 1933 για να βοηθήσει εκείνους που εγκαταλείπουν τη ναζιστική Ευρώπη, σημειώνοντας παράδειγμα της« αληθινή συμπόνια και την αληθινή φιλία. "

Ο πρίγκιπας δεν συγκεκριμένα όνομα ή αναφέρει ο Donald Trump, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β ', αργότερα αυτό το έτος (αν 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν φέρεται να έχει ήδη υπογράψει μια αίτηση ζητώντας την πρόσκληση να υπαναχωρήσει). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το βράδυ της Δευτέρας, αρχιραβίνος Εφραίμ Mirvis κατήγγειλε ταξιδιωτική απαγόρευση Πρόεδρος Τραμπ, την οποία ονόμασε «εντελώς απαράδεκτη». Mirvis πήγε για να πει, "Δεν είναι πολλές ελπίδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από όλες τις χώρες, όπου ο Πρόεδρος Trump φαίνεται να έχουν υπογράψει μια εκτελεστική εντολή που φαίνεται να εισάγει διακρίσεις εις βάρος ατόμων με βάση εντελώς τη θρησκεία τους ή την εθνικότητά τους. Εμείς ως Εβραίοι ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα ξέρουν ακριβώς τι είναι σαν να είναι τα θύματα αυτών των διακρίσεων, και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. "Σχόλια από τον πρίγκιπα και ο ραβίνος φέρεται να συναντήθηκε με ένα γύρο χειροκροτήματα από το ακροατήριο.JOSH DUBOFF,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...