Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η απεργία άρχισε στις Δήμου Καραμπάχ

μέλη Σμύρνη Καραμπάχ Γενικό-İş των 915 δημοτικών εργάτες άρχισαν απεργία στο δήμο. Απεργία σταμάτησε με τις δημοτικές υπηρεσίες στην περιοχή.


Metehan UD
Σμύρνη

Δήμος Καραμπάχ, οι χαμηλοί μισθοί μετά τις συλλογικές διαπραγματεύσεις σύμβαση εργασίας λόγω της φραγμένους προσφέρουν σήμερα ένα μέλος των Γενικών Επιχειρήσεων χιλιάδες δημοτικές εργαζόμενοι κατέβηκαν σε απεργία. Σταμάτησε σε όλες σχεδόν τις δημοτικές υπηρεσίες στην περιοχή κατά μήκος απεργία.

https://www.evrensel.net/haber/306222/karabaglar-belediyesinde-grev-basladi

DISC Γενική Ένωση Εργαζομένων Νο 5 Σμύρνη Σμύρνη Κλάδου διοργανώθηκε από το Δήμο Καραμπάχ άρχισαν να χτυπούν. KARBEL Καραμπάχ συνδικάτα με στελέχη της εταιρείας του Δήμου, εκτός Λείπει συμφωνία για συνομιλίες αύξηση των μισθών ήταν εργαζόμενοι επέστρεψαν στη δουλειά σήμερα. καθαρισμού θέσεις εργασίας στην Uzundere την κατασκευή δημοτικών, τα έργα της επιστήμης και της κατασκευής στο Gediz πανό απεργία ήταν κρεμασμένα από το κεντρικό κτίριο της υπηρεσίας. Οι εργαζόμενοι χτυπήσει τον απαγχονισμό του πανό «Business ψωμί ή όχι ειρήνη», «Ζήτω η ταξική αλληλεγγύη», «KARBEL σύμβολο εργαζόμενος της αντίστασης» και «Ζήτω η οργανωμένη πάλη μας έριξε συνθήματα.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Απεργία, δήμους, καθαρισμός, φυσικά, πάρκο-όπως κήπους και διοίκησης καλύπτει ένα μεγάλο αριθμό μονάδων. Να διακοπεί καθαριότητας σε απεργία με την περιοχή και θα συλλέγει τα σκουπίδια, πάρκα, κήπους και θα είναι η διατήρηση των περιοχών, όπως λεωφόρους, τους πολίτες που υπηρετούν αρκετές διοικητικοί υπάλληλοι μονάδα εγκαταλείψουν την εργασία, τροποποιήσεις δρόμους και λεωφόρους, τη συντήρηση, θα διακοπεί από δραστηριότητες όπως πλακοστρώσεις. τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους καθυστερήσει την απεργία μια πιθανή επέκταση του πεδίου εφαρμογής της απαγόρευσης των απεργιών με την άλλη πλευρά, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα αναγνωρίσει αυτή την de facto απαγόρευση και η απεργία θα συνεχιστεί.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ 7 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ, ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΈΩΣ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ

Δημοτικό τελικά βρήκε ότι 7 τοις εκατό αύξηση στην πρόταση, η Ένωση επιθυμεί να αποχωρήσει το 15 τοις εκατό του ποσού αυτού. Συνολικά, το σχέδιο συνομιλίες 76-σημείο επίσης μέρη στη συλλογική σύμβαση εργασίας, η κατάργηση των μπόνους έως 112 ημέρες από 69 ημέρες, η πληρωμή των τραπεζικών προαγωγές, τη βελτίωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και των εργαζομένων να συμφωνήσουν σε θέματα όπως η ενοικίαση δεν τρέχει. πιο πυκνοκατοικημένη κομητεία κοντά Σμύρνης 500 χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε Καραμπάχ. Ο δήμος δεν έχει υπεργολάβους που παρέχουν υπηρεσίες εκτός της δικής τους επιχείρησης. (Izmir / UNIVERSAL)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...