Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Aυτός είναι ο ύποπτος τρομοκράτης για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη.ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με αναφορές οι τουρκικές αρχές ταυτοποίησαν τον τρομοκράτη που επιτέθηκε τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σε nightclub της Κωνσταντινούπολης και σκότωσε 39 άτομα.Λέγεται ότι αυτός ανήκει στις « Ταξιαρχίες Turkistan ‘ μιας οργάνωσης που ανήκει στο κράτος που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Σοβιετική Ένωση ανφέρουν τοπικά μίντια.




Σύμφωνα με τα ίδια μέσα ο τρομοκράτης που ανήκει στην Daesh έφθασε με ταξί στον τόπο του δράματος και με « Kalashnikov », έσπειρε το τρόμο. Sky News Arabia.skynewsarabia.



Κουβετιανός αυτόπτης όπως σημειώνει το sputnik καταγγέλει ότι ο δράστης κραύγαζε Αλλάχ Ακμπάρ.
24 από τα θύματα είναι ξένοι και 11 τούρκοι.Όπως μεταφέρει το TASS το ρωσικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε ότι υπάρχει 1 νεκρός ρώσος πολίτης.

«Les informations sur la mort de citoyen russe est confirmé, » – dit-il au consulat.



Οι φωτογραφίες του υπόπτου ως δράστη αναλύθηκαν από τις αρχές και τον εικονίζουν στο αεροδρόμιο.Οι αστυνομικές αρχές δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες του ως υπόπτου.Άλλες αναφορές τον θέλουν ουζμπέκο.

Τα στοιχεία του υπόπτου δεν είναι ακόμη γνωστά περιγράφεται ως μετανάστης που κατάγεται από Turkistan, τ΄Afghanistan oή ακόμη και από την Τσετσενία ανακοινώνει η Daily Mail.
Οι αναφορές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι μέρος του βραχίονα της ISIS του Turkistan. Η ακριβής εθνικότητα του ακόμη δεν είναι ακριβής σύμφωνα με το βρετανικό μέσο.



dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...